13.rész

375 19 1
                                    

Tudtam hogy Niall majd nem bír bele szeretni egy tök idegen lányba. De azért reménykedtem abba hogy igen. Mindig arról álmodoztam hogy majd egyszer találkozok velük és egymásba szeretünk, összeházasodunk, lesz 2 gyerekünk és boldogan élünk míg meg nem halunk. De ez sajnos csak álom marad, mivel nagy valószínűséggel épp most dugnak az előttem lévő szobába. Teljesen elment a kedvem a bulitól. Kimentem, és egyenesen az ágyamba huppantam és akkor kapott el a sírás. Nem is tudom hogy miért. Tudhattam volna hogy sose lenne szerelmes egy ilyen lányba. Hisz vannak sokkal szebb, okosabb lányok mint én.
Addig sírtam még el nem aludtam. Reggel amikor keltem már ott volt mellettem és aludt. A többi fiú is még aludt kivéve Louis. Észrevette hogy fel vagyok és odajött hozzám. Leültem a földre és ismét kezdtem könnyezni. Próbáltam magamba tartani a könnyeimet. Lou ezt is észrevette.

-Mi a gond galambocskám?- olyan aranyosan mondta ezt ki. Nem is a galambocskám miatt hanem amúgy is. Hallatszott a hangjában az aggódás és a törődés.

-Niall. - böktem neki oda ezt az egy szót.

-Mi van vele? Mit tett?

-Tegnap este. -ekkor tört ki belőlem a sírógörcs. Erre felkelt Liam és Harry is. Próbáltam halkabban megtörni.

-Lefektetett? -kérdezte dülledt szemekkel.

-Nem engem... Nemtom kit. De asszem Angelt... De mindegy. -álltam volna fel de visszarántott a földre Loui.

-Nem minde.. - vágtam közbe

-De az, mi nem járunk, nem is ismerjük igazán egymást, azzal fekszik le akivel akar. Nem érdekel. -fejeztem be és kimentem.

~Niall szemszöge~

Hallottam mindent amit Jen mondott... Tényleg lefeküdtem azzal ribikókával? Olyan ronda mint a segg. De komolyan. Nekem rohadtul nem tetszik az a csaj. És még azt a lányt is megbántottam aki már amióta itt van rohadtul tetszik. Bár ő ezt nem tudja. Azt hiszi hogy nem érzek iránta semmit. Tegnap kurva sokat ittam. Nem tudtam hogy mit teszek... Felkeltem és elindultam megkeresni Jenettét. Át kutattam az egész környéket. A parkba volt és egy padon ült. Oda mentem hozzá de felállt és elkezdett elmenni, de visszatartottam azzal hogy visszarántottam a karjánál fogva.

-Kérlek Jen beszèljünk. -Szólaltam meg kissé rekedtes hangon.

-Niall, nekem ehhez nincs semmi kedvem, létszi hagyj.

-Tegnap sokat ittam és nem tudtam józanul gondolkozni. Sose tetszett az a csaj. Végig más tetszett. És nem ő az aki miatt minden reggel van erőm felkellni.

-Jahh, szóval egy újabb kiszemelted van... -mondta lesujtóan.

-Nem Jen, azóta amióta itt van csak a mosolyán jár az eszem és a gyönyörű szemei vannak az eszembe. Ő az akit én akarok életem végéig magam melltett..

-Akkor legyél boldog vele. -mondta könnyes, kisírt vörös szemekkel és arccal. El akart menni de visszarántottam. Kb 5 cm volt közöttünk.

-Jenette mondanom kell valamit.

-Igen?

-Szeretlek.

Lehetőség? [Niall Horan Fanfiction]Where stories live. Discover now