9. Hoří !!

889 94 9
                                    

Dovolená na horách uběhla až moc rychle. Na zpáteční cestě vysadili Amal v Praze. Ta slíbila Avengeříkům, že určitě přijede, než ji Tony vysadil před intetnátem.

Letadlo se klidně vrátilo do New Yorku na letiště kolem čtvrté odpoledne, kde je už netrpělivě vyhlížela Pepper.
"Tony, máme problém." Oba dva mrkli na Avengeříky. "Běžte napřed do auta. Máte tam nějakou Disneyovku na koukání." Děti odběhly.
"Tak co se stalo? Neposlal na nás snad někdo sociálku, že ne." "Ne. Zítra máš schůzku a já musím do D.C." Trvalo mu trochu déle přijít na problém. "Já je s sebou vzít nemůžu! Na schůzku ne. Na poradu možná, na oběd možná taky, ale schůzka ne!" "Nemáme jinou možnost. Já nevím, jestli jsou nám Phil nebo Hillová ochotní pomoct s hlídáním Avengers, ale Fury je asi nepustí. Jo, a ten pracovní oběd je taky zítra." Tony vypadal, že vyskočí z A-toweru.

Večer jeli vyprovodit Pepper na letiště a doma jim pak Tony vyprávěl pohádku. Za ten půlrok se ve vyprávění dost zlepšil. Než skončil, děti spaly.

Ráno bylo velmi hektické. Nezazvonil budík, připálily se tousty, Tony zapomněl papíry do práce.. prostě katastrofa. S menším zpožděním nakonec všechno zvládli a do Stark Industries se dostali včas.

"Poslouchejte mě dobře. Budete tady hodní, na nic nebudete sahat, kdyby jste měli žížu, tak otevřete lednici a vezměte si džus. Hlavně nic nerozbijte!" rozloučil se Tony a spěchal na schůzku.

Už hodinu a půl Tony jen přikyvoval. Za ten půlrok zapomněl, jaká je na poradách nuda. Nějaký představitel jiné důležité firmy povídal o naprosto nudných věcech, když Tonymu přišla esemeska. 'Hoří Stark Tower!!!' z jeho starého telefonu, který nechal Brucovi, kdyby se něco stalo.
"Sorry, hoří mi barák!!!!" Pak vyletěl dveřmi.

Taaak, nová kapitola je tu!
Hezky jsem vám to utla, co.
Jo, mám novou FF na Avengers, jmenuje se Deadly Star. Takže kdybyste neměli co dělat, mrkněte se prosím. To by bylo ode mě vše.
Pápá
Aneška.

Avengers - Kids AssembleWhere stories live. Discover now