Chapter 4

1.4K 121 5
                                    

Čauky lidi. Pokud jste se mnou ještě neztratili trpělivost, máte tu další část. Na Vánoce by měl být Bonus, tak snad to stihnu. Užijte si část.
Aneška

"Děti,vemte si svoje věci a jdeme nahoru."zavolala na ně Pepper. Vše si vzali a nastoupili do výtahu.Děti se jen divily, jak může být nějaká budova tak vysoká.

Když vyjeli nahoru,děti vyběhly z výtahu a běžely k obřímu oknu,ze kterého jde vidět New York.Děti přitiskly nosy na sklo a pozorovaly odpolední dění.Tony s Pepper se na ně z povzdálí dívali.Sami ten výhled milovali.

Po pěti minutách to přestalo děti bavit.Přišly totiž na jeden 'velký problém'."A kde máme pokoj?" "Běžte rovně támhletou chodbou,první dveře vlevo."poradila jim Pepper s úsměvem. Jen co děti odešly,Tony vypálil otázku: "Vždyť je tam jen nouzové schodiště a vybílená místnost.A je to hned vedle naší ložnice!"Pepper byla narozdíl od něj klidná."Za těch asi 10 hodin,co jsi ležel,se dá udělat dost věcí."řekla a šla za dětmi.Tony se rozpajdal za ní. Nakoukl do té místnosti a podruhé za ten den se mu na tváři zračil úžas.

Ta místnost byla k nepoznání.Místo schodů vedla dolů klouzačka,místnost měla žlutou barvu a u stěn stály postele.Na zemi byl místo studených dlaždic oranžový teplý koberec a na stěnách poličky s knížkami pro děti (pohádky a encyklopedie).Už zase nechápal,jak to Pepper stihla.Takový úžasný pokoj."Jak jsi to zvládla?"zeptal se jí se znatelným překvapením v hlase. Pepper se na něj jenom usmála."To tvoje brnění přece jen k něčemu je." Tony to pochopil.Přesunuli svou pozornost na děti.

Thor si hrál s Mjornirem,Loki a Bruce si prohlíželi knížky(Loki o severské mytologii a Bruce o chemii),Clint si střílel z luku(terč =stěna),Steve si hrál s vojáčky a Nataša s Jane jezdily po klouzačce.Byl to úžasný pohled.Jen jedna věc ho kazila. Oblečení.Kde k tomuhle S.H.I.E.L.D přišel se radši nechtěl dozvědět."Tak děcka,ještě si uděláme jeden výlet.Do obchoďáku."Děti zakřičely radostí. Pepper nic nenamítala.Přitočila se k němu a zašeptala:"Tak vidíš,přece jen to půjde."Usmál se na ni a spolu se rozběhli k výtahu za dětmi.

Nasedli do limuzíny a Tony nastartoval.Směr obchoďák!V obchoďáku vešli do prvního krámu s dětským oblečením,na který narazili.V obchodech s oblečením strávili asi tak 2 hodiny plus další půlhodinku ve sportu a ještě jednu půlhodinku v knihkupectví.Nakonec je děti zatáhly do hračkárny,kterou skoro celou vybílily.Zpátky do Stark tower se vraceli s velkým množstvím tašek.Každé dítě si tahalo tři.Jednu s oblečením,ve druhé byly hračky a ve třetí věci podle zálib.Nataša si koupila baletní věci,Clint luk a šípy,Steve boxovací pytel,Jane,Loki a Bruce encyklopedie a Thor gumičky do vlasů.Vyjeli nahoru a děti se běžely převléct do nového oblečení. Tony a Pepper na ně počkali v obýváku. Za chvilku se děti dostavily. Ta proměna byla dosti znatelná. Vypadali víc jako oni ve své dospělé verzi.

Líbilo?
1. Kdo se těší na Bonus?
Votes a komenty potěší.
PS. Ten obrázek jsem sem prostě musela dát. Je táák cute.

Avengers - Kids AssembleWhere stories live. Discover now