Chapter 5

1.2K 114 12
                                    

Malý vánoční dáreček. Sice je trošičku později, ale to nevadí. Doplnění Bonusu. Takže, už zbívá jen říct
Užijte si to. Komenty a votes potěší.
Aneška

Toho rána vzbudila Tonyho vůně kakaa. Vylezl z postele, vzbudil Jane a Natašu, jediné dva spáče, a odebral se do obýváku. "Dobré ráno Tony." "Strejdo, strejdo, kde je stromeček? Musíme ho ozdobit, jinak večer nepřinese Santa dárky!" "Dárky nosí Ježíšek!" ozvala se Nataša. "Ne!" "Jo!" "Klid. Tony, ty nějaký seženeš, že ano?!?" Stark se nezmohl na nic víc než je souhlas.

"Ale nee! Poslouchej, já mám práci. Nemůžeš ji ke mě poslat! Cože, už sem letí?! Ne, Tohle ti bratránku nikdy nezapomenu! Čau!" práskl Tony s telefonem. Jediný, kdo ho slyšel, byla Pepper. Děti se oblékaly, půjdou vybrat stromeček. "Co se stalo? Vybuchla snad Stark industries?" v jejím hlase se kromě obav ozývalo pobavení. "Bratránkova dcerunka přijede. Je tak suprovej, že si vezme od ex holku na Vánoce a objedná si výlet pro dospělé, takže z koho bude zase chůva?! Ze mě!!" běsnil. "Ale Tony, vždyť to nebude tak hrozný. Není ta holka ta samá, co jsi minulý rok přivedl do práce a hodil hlídání na mě? Ta byla fajn. A může pohlídat Avengers." Stark se tomu jen zasmál. "Máš pravdu, je to ona. Ovšem Amelia Starková není fajn. Vyhodila mi laborku do vzduchu!" "Kdo ti vyhodil laboratoř do vzduchu strejdo?" děti už přišly.

Celá skupinka, bez Pepper, nasedlá do limuzíny a odjíždí na letiště.

"Strejdo T!" zvolá nenápadná dívka s modrým pramenem ve vlasech. "Hm, čus Amel." Děti se na ní koukaly jako na něco super. "Neříkal jsi nic o dětech. Že by na tebe ty tvé libůstky přece jen dolehly?" Tony jí ignoroval. Nenechá si zkazit den nějakou teenagerkou.

Jako stromek vybrali pěknou, velkou borovičku. Jen odchod zvorali. Tony s Amelií nesli stromek, děti poskakovali kolem a záhadně se odněkud vynořili papparazzi. "Zdrhejte." zašeptal Tony dětem. Rychle naskočili do limuzíny a ujížděli neodbytný novinářům směr Stark tower.

"Tak co?" vybafla na ně Pepper hned u výtahu. "Stromek je. Fotky jsou." "Jaké fotky? Tys mi něco zase zapomněl říct? Něco podstatnýho třeba?" "Papparazzi. A čus Virginie." "Tak to máme do půl hodiny další skandální článek." pak se ale uklidnila. "Ahoj Amelie. Jak se máš?"

Večer pod nádherně na zdobeným stromečkem 'ala Stark' ležela kupa dárků. Každý dostal to, co chtěl. Když chtěla Amel zapnout pohádky, Tony jí zastavil. Z košile vytáhl krabičku, klekl si před Pepper a s větou "Vezmeš si mě?" všem ukázal nádherný prstýnek. Další radost na pořadu dne splněna. Do deseti už děti spali, v jedenáct vyhodil spát i Amel. Tony s Pepper se společně vydali do ložnice, pro poslední dárek letošních Vánoc.

Avengers - Kids AssembleWhere stories live. Discover now