Kapitola 6

998 112 6
                                    

Tak jsem zase tady s další kapitolkou. Je dost krátká, ale snad vám to nebude vadit. Komenty a votes potěší. Užijte si kapitolku.
Aneška


"Tak si to tam užijte. A pošlete mi mail!" Pepper políbila Tonyho na tvář a objala Amelii i Avengeříky.
(Nevíte někdo, jak by se to mohlo zdrobňovat?)
Děti s hlasitým jásotem nastoupili do letadla.

"Hlavně jestli to fakt umíš řídit." neodpustila si Amelie rýpavou poznámku. "Mám na to papíry!" "Ale ty si může vytisknout každej blbec!" "Víš ty co?" "Ne, nevím!" Hádka Starků by ještě byla pokračovala, nebýt Nat a Jane, které odtáhly Amélii jinam dřív, než jí Tony stihl vlepit.

Po hodině letu Tony přišel na to, že něco není v pořádku. Bylo ticho. Až moc velké ticho na letadlo se sedmi dětmi a jednou otravnou teengarkou.

Tiše procházel všemi místnostmi. Vyrabovaná tajná lednička, kde byla jenom čokoláda, šatna v ponájezdovém stavu, Peppeřina záložní líčidla rozpatlaná všude možně a hluk vycházející z ložnice. (Ano,tohle jde asi nacpat do letadla. Je to přece Tony.)

"A dávejte pozor na řídící panel. Tonyho můžeme svázat jedině tak, že přes počítač zapnu autopilota. Nechcete přece umřít, že ne?" Děti s veselým úsměvem zavrtěli hlavami. "Dobrá, takže kmene Letadlovců, jdeme zajmout bílou tvář s brněním. Máme provazy?" Thor a Loki jí je ukázali. "Do akce. A ječet se začne, až vám řeknu."

Avengers - Kids AssembleDonde viven las historias. Descúbrelo ahora