2.

4.8K 186 13
                                    

Pov Annabella
De rest van de dag probeerde ik mijn 'pesters' te ontwijken. Wat goed lukte. Pluimje voor mezelf dacht ik.

Ik wandel rustig op het voetpad richting huis tot ik op de grond geduwd werd. 'Aaaa' riep ik. Ik hoorde gelach. Ik rol met mijn ogen. 'Wat moet je Bram en meelopers van Bram' grijns ik en de pijn negerend.

Meeloper 1 geeft me een slag met de platte hand. Ik negeer de pijn zo goeg mogelijk 'pff mietje' mompel ik. 'Jij vuile slet' sist Bram. 'Phoe jij hebt al met die hoeren het bed gedeeld hoor ik niet' zeg ik uitdagend. Hij gromt wat en ramt zijn vuist in mijn buik.

De slag was zo hard dat ik bloed overgaf. Hee hmm hoe zou hij reageren als ik dood speel. Ik grijns lichtjes. Hij geeft nog een slag in mijn buik en ik laat mij op de grond vallen en hou mijn ogen gesloten en hou mijn adem in.

Pov Bram
Shit wat nu? Ik heb haar bewusteloos geslagen. Dat mocht niet van mijn baas. Alleen slaan enzo maar niet bewusteloos slaan. Als ik dat niet doet vermoord hij mijn klein zusje.

'Annabella hoor jij mij? Zeg iets alstublieft. Het spijt mij' zeg ik smekend. Mijn meelopertjes zoals Annabella zegt, staan daar wat bij. 'Bel de ambulance, stelletjes idioten' roep ik.

Ik voel haar zwakker hartslag. 'Kom op Anna, de ambulance komt zo'. Ho nee hij al haar broer dit te weten komt shit shit shit. Ik hoor de sirenes al. 'Ze zijn er bijna Ana' zeg ik en strijk haar haar achter haar hoofd en druk mijn lippen of haar voorhoofd.

'Wat is er gebeurd?' Vraagt de ziekenbroeder. 'Ja ik heb haar doodleuk bewusteloos geslagen maar dat was niet mijn bedoeling' how moest ik dat zeggen... 'ik weet het niet, ik vond haar zou'.

'Wilt u mee naar het ziekenhuis.' Wat wil ik zo graag ja zeggen maar het mag gewoon niet. Ik schud lichtjes mijn hoofd en zeg 'ik bel haar broer, die zou liever bij haar willen zijn.' Zeg ik zachtjes. 'Nou oke.' Zegt hij en rijd weg. Shit.

Pov Annabella
Nu zit ik hier in de ambulance. 'Je mag me laten gaan hoor.' Zeg ik. Hij schrikt even maar zegt ' nee je bent bewusteloos geslagen, ik moest je onderzoeken.' Zegt hij

'oh nee hoor ik deed maar alsof zodat hij weg zou gaan. Please laat me gaan of ik kan vanavond door mijn vader in het ziekenhuis belanden. How dat kwam er verkeerd uit'. Frons ik.

Hij zucht even maar zegt 'best maar als je je niet goed voelt kom je maar meteen.' 'Deal' zeg ik. Ik stap uit en vraag 'wat is je naam?' Vraag ik.

Hij kijkt me fronsend aan en zegt 'Jasper' wat? Ik mag van die hotte boy zijn naam toch weten? 'De jouwe' vraagt hij. ' Annabella' 'mooie naam' zegt hij 'nou ik ga maar, euhm bedankt' zeg ik vlug. 'Bye' zegt hij.

-----
Stem
Follow
Vote
:)

You're My Mate (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu