1

5.6K 198 27
                                    

Pov Annabella
'JEEEEEEEENS' roep ik zo hard als ik kan. 'Oh hee zussie, je bent wakker zie ik' grijnst hij. 'O verwacht maar payback, je gaat er niet goed van zijn, geloof me.' Zeg ik dreigend. Even schrikt hij maar hersteld zich al snel 'zal wel' momelt hij.

Grrr hij heeft gewoon al mijn kleren op de grond gegooid. Hij weet dat ik daar niet tegen kan. Maar goed ik vervolg mijn ochtendroutine en ga naar school.

~ op school ~

'Hee Anna, vanavond is er een groot feest kom je ook? Het word ge-wel-dig' ratelt Anouk maar door 'jaja' zeg ik zodat ze stopt. 'Echt !? Dat is ge-wel-dig! Het word super!' Ratelt ze maar door.

Ik rol met mijn ogen en we gaan naar de les maar ik moest nog naar mijn kluisje. Iemand trekt aan mijn haar 'AAAW' roep ik uit. 'Wat is er bitch, heb je pijn?' Zegt híj spottend 'laat me gewoon gaan Bram' zeg ik haast smekend.

'Dat wil je wel he' vraagt hij haast fluisterend. Ik knik hopeloos. 'ha jammer' hij knipt in zijn vingers en 2 jongens houden mij vast. Hij slaat met zijn vuist in mijn buik. Hou je sterk Ana hou je sterk.

Hij trapt in mijn knieholte zodat ik op mijn knieën val en geeft dan een knietje in mijn gezicht ' vuile bitch' sist hij en dan lopen ze weg.

Ik loop naar de wc's en veeg mijn bloedneus af en bekijk de rode plek op mijn gezicht. Jup die wordt blauw zucht ik. 'Hee Amber, ga jij naar dat feest van vanavond?' Vraag ik. 'Ja duuhn wat denk je zelf, iedereen heeft het erover, jij komt toch ook he?' Ze kijkt me vragend aan. 'Ja hoor' en tover een fake glimlach. O dear 'van wie is dat feest eigenlijk?' Vraag ik nog vlug. 'Dani- dan-... daniël was het ja ja Daniël' 'oh oke.'

Pov Nicolas
'Kom nou gewoon mee naar mijn feest' zeurt Daniël. 'Nee-hee' ik heb echt geen zin in een feest. 'Je mate kan er zijn, er komen namelijk veel mensen' overtuigd hij mij.

Ik grom en mompel 'jaja' 'echt hahaha yeah yeah hmm hmm' zingt hij met een raar dansje 'stop' grom ik. 'He hey, meneertje. Op tijd komen he' Daniël is vaak nogal actief en soms kan dat vervelend zijn hoor. 'WOUUUUT' roep ik. 'Sup Nic' vraagt hij. 'Jij gaat mee naar dat feest van Dan he?' Vraag ik haast smekend. Hij grinnikt en zegt 'tuurlijk'.

-----
VERBETERD

You're My Mate (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu