Adoption || chapter 9

2.5K 126 9
                                    

+12 votes dus hier jullie hoofdstuk :)x 

ik wou jullie nog even bedanken voor jullie votes en comments 

-----

ik lag heel de avond in mijn bed. Iemand klopte aan de deur ik had juist geen tijd om te antwoorden en die persoon kwal al naar binnen. Het was... Gemma. Ik heb echt geen zin om met iemand van de familie Styles te praten. Als ik het zeg lijkt het grof, maar het is gewoon zo, dan moet ik altijd weer aan Harry denken.

"weet je Harry voeld zich echt schuldig..." zei ze het kon mij helemaal niet schelen. Hij moest maar niet tegen mij liegen. Gemma begon verder te praten over Harry. Ik was het beu dus duwde ik haar weg uit mijn kamer. Het is al laat dus besloot ik maar om te gaan slapen. Ik ga naar mijn badkamer poets mijn tanden en doe mijn pyjama aan. Mijn huiswerk heb ik niet gemaakt en het kan mij ook niet veel schelen. 

----

'Zara wakker worden.' Anne moest vandaag vroeg naar haar werk en ik wou niet met Harry naar school  gaan dus vroeg ik aan Anne als ze mij naar school mocht brengen. Ik had toch gevraagt aan Ellie als ze vroeger op school mocht komen zodat ik niet alleen was.

Ik ga naar mijn badkamer ik neem snel een douche, poets mijn tanden en kleed mij aan. Ik weet niet wat ik moet aandoen elke ochtend helpt Harry mij met mijn kleren, maar nu heb ik ruzie met hem dus moet ik het maar zelf doen. Iemand klopt aan de deur ik draai mij om en zie Harry. Hij glimlacht naar mij als ik hem zie moet ik altijd lachen en ik draaide mij expres weer om zo dat hij niet zag dat ik aan het lachen was. Ik wil niet dat hij het zag ik ben nog altijd boos op hem.

'Mag ik je helpen met jouw kleren?' vroeg hij onzeker knikte ik met mijn hoofd. Hij koos voor een zwarte spijkerbroek met een zwarte t-shirt en een licht roze pulletje met vlinders. ( foto rechts van haar outfit :))  Mijn haar laat ik los en doe mijn make-up een beetje mascara en oogpotlood niet veel anders lijk ik op die trutten van op school met hun 3 ton make-up echt vreselijk.

'waarom ben je vroeg wakker?' vroeg ik tegen hem.

'ik wil met jou mee gaan naar school.' antwoordde hij mij. Hij weet precies niet dat ik juist vroeg weg ga om niet met hem mee te gaan naar school. Ik zucht, maar niet opvallend anders lijkt dat wel een beetje te stout.

Het is tijd om te vertekken ik doe mijn hoge grijze hakken aan die ik van mijn moeder heb gekregen voor mijn verjaardag en neem mijn zwarte zak. Ik heb gezegt tegen Anne dat ze maar weg moest gaan en dat Harry en ik maar te voet gaan. 

We waren op weg naar school en het wa stil ik voelde mij een beetje ongemakkelijk Harry denk ik ook. 

'Zara?' vroeg Harry.

'hmm.' antwoordde ik droog. Hij begon te lachen. Hij is zo mooi als hij lacht.

'Het spijt me dat ik tegen jou heb gelogen kan je het mij vergeven aub?' 

Ik keek in zijn ogen ik zag dat hij het meende. Hij wachtte op een antwoord. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik knikte onzeker en hij trok mij in een knuffel en gaf mij een kus op mijn wang. Ik begon een beetje te blozen.

We zijn aangekomen op school ik zag Zayn, Ellie, Zoella, haar vriendje en nog iemand die ik niet echt kon zien.  Zonder iets te zeggen loop ik naar hun. Ik keek naar die persoon en schrok toen ik die persoon zag. Het is niet zomaar een persoon het is....

---------------------

MWAHAHA wie denken jullie dat het is? :3

! vergeet niet te stemmen ! 

+15 votes zet ik een nieuwe hoofdstuk

VOTE/COMMENT/FAN

en sorry als die hoofdstukken kort zijn da lijkt dat ik veel schrijf en dus eigelijk nie :o + sorry als er veel typefouten in zitten :s 

Adoption Ft. Harry StylesNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ