Adoption || wake up

3.2K 118 4
                                    

waar ben ik? hoe ben ik hier gekomen? wat gebeurd er? ik zie licht ik wil dichter bij die licht gaan maar zie een jongen. ik ken hem niet. ik kijk recht in zijn ogen. waw zijn ogen zijn perfect. hij staat nu recht met zijn gezicht voor mij. hij komt dichter en dichter en juist wanneer we 2 centimeter van elkaar waren verdween hij opeens. alles werd zwart.

ik wil mijn ogen open doen maar het lukt mij niet. ik hoor een stem die ik herken maar de andere niet. het is Summer! (dat meisje in die 'adoptie' ding jwz :d) ik hoor een jongens stem ik wil zo graag zien wie het is maar het kan spijtig genoeg niet. ik probeer nog een keer om mijn ogen open te doen dit keer lukt het! zachtjes gingen mijn ogen open. 'ze is wakker!' roept een jongen. inees zag ik veel dokters rond mij. 'wat is er gebeurd?' vroeg ik zacht. 'weet je het niet meer?' vroeg Summer. ik schudde mijn hoofd en ze vertelde het verhaal..

waarom gebeurd dit soort dingens altijd aan mij? waarom?!

'Zara gaat alles goed?' vraagt die jongen. ik knikte onzeker.

'Zaraaa! ik had je nooit moeten laten gaan!' schreeuwde Kelly (kelly is de baas van die 'adoptie' dingen jwz :d) ik glimlachte 'vals'. ik had juist geen tijd om te ademen en daar kwam Kelly naar mij en trok mij in een knuffel 'ik.....ka-an...niet-t.meer...ADEMEN!' 'sorry Zara ik was gewoon bang'

'ik zie dat je al kennis hebt gemaakt..' zei Kelly en keek naar die jongen, die vrouw en die meisje en daarna weer naar mij. 'ik ben Harry' ik herken hem van ergens maar van waar? 'ik ben Gemma' zei de meisje 'en ik ben Anne' zei de vrouw 'ik ben Zara' en ze kniktte allemaal. 'Zara deze familie heeft u geadopteerd' zei Kelly blij. 'wat?' ik was in schok. ik wil niet weg van Kelly en Summer.

'wanneer vertek ik?' vroeg ik aan Anne. 'wanneer je weg mag van het ziekenhuis.' antwoordde ze en ik knikte. heb ik een keuze? nee dat heb ik niet. ik wil niet gaan.

******

ik mag eindelijk weg van het ziekenhuis die 5 dagen leken precies eeuwen. Harry kwam mij elke dag bezoeken in het ziekenhuis. ik vind hem eerlijk gezegt wel heel knap zijn mooie groene ogen zijn mooie krullen zijn lippen zijn zo... ik weet het niet je hebt gewoon zin om hem te zoenen wanneer je zijn lippen ziet hij is gewoon perfect. nee Zara stop.

'Harry ik moet nog mijn spullen gaan halen!' zei ik 'nee we hebben ze al genomen toen jij nog in het ziekenhuis lag.' antwoordde hij en ik knikte. Harry en ik zijn heel close geworden in zo een korte tijd. ik heb hem mijn verleden verteld en hij die van hem aan mij. zijn verleden was ook niet zo geweldig. Hij hadt vroeger erg veel problemen, maar gelukkig is alles weer in orde.

we zijn aangekomen aan mijn 'nieuwe huis'. Harry moest mijn koffers niet meer nemen ze waren al in mijn 'nieuwe kamer'. 'waar is mijn kamer, Harry?' ' volg mij maar' en ik volgde hem.

mijn kamer is op de 2de verdieping recht over die van Harry en naast die van Gemma de kamer van Anne is op de 1ste verdieping. 'kom ik laat je het huis bezoeken.' zei Gemma en ze toonde mij heel het huis. er is zelfs een grote zwembad. mijn kamer is groter dan mijn vroegere kamer.

'Zara? we hebben je ingeschreven in een school... dezelfde school als die van Harry.' zei Anne.

ik haat school ik ben altijd gebuist geweest op wiskunde door mijn dyscalculie en ik heb het ook nog moeilijker op school dan al de andere mensen.

"Harry om hoe laat beginnen we?" vroeg ik hem. "8u40" antwoordde hij en ik knikte.

"Zaraaaa!" Hoorde ik van boven schreeuwen het was Gemma. ik liep de trappen op. "wat is er, Gemma?" vroeg ik bezorgd. ja, bezorgd, omdat ik dacht dat er iets ergs was gebeurd.

"Wat moet ik aan doen? Ik heb morgen een da-." en ze zwoog ineens en bloosde. "Heb je morge een date?" vroeg ik haar lachend en ze antwoordde niet,maar na een second of twee zei ze dat ik het niet tegen haar moeder mocht vertellen. en ik heb het haar natuurlijk beloofd.

Adoption Ft. Harry Stylesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن