Adoption || with him

2.7K 130 17
                                    

****2e schooldag***

Ik ga naar mijn locker om mijn boeken te gaan halen. Mijn locker is bij het lokaal van wiskunde en naast die van Zoella, Zoella is een meisje in mijn klas ze is heel aardig. En ook heeeel mooi. 

'hey, Zara' zei Zoella.

'hey, Zoella! welke vak hebben we nu weer?' vroeg ik haar met een glimlach.

'Nederlands' zei ze en glimlachde terug.

'Wil je straks met mij en een paar vrienden van mij komen eten?' vroeg ze.

en ik knikte ik pakte mijn boek van Nederlands uit mijn locker en volgde haar naar het lokaal van Nederlands. Harry zit naast een of ander meisje en Zoella naast haar vriendje. Ik keek rond in de klas en zag een plaats vrij naast een jongen met zwart haar. Ik had geen keus dus ben ik gewoon naast hem gaan zitten ik zag ik mijn ooghoek dat Harry naar ons keek, maar dat kon mij niet veel schelen.

'ik ben Zara.' zei ik tegen de jongen.

'uh, ik ben Zayn.' en hij schudde met mijn hand.

Daarna begon de les ik heb eerlijk gezeg wel een heel mooie leerkracht. 

'neem jullie boek op bladzijde 14.' 

Iedereen nam zijn boek uit zijn boekentas en zocht pagina 14. Ik heb mijn boek van Nederlands nog niet gekregen. Ik stak mijn vinger omhoog.

'meneer, ik heb mijn boek van Nederlands nog niet gekregen.' zei ik 

'kijk mee met je buur dan.' en ik knikte

Ik keek naar Zayn die al zijn boek in het midden van de bank heeft gezet en ik bedankte hem. 

De les is gedaan en het is nu tijd om te gaan eten.

'Ik zie dat jij en Zayn al bevriend zijn.' zei Zoella en ik knikte onzeker. Ik wist niet echt als we vrienden waren maar toen ik naar Zayn keek knikte hij met een grote glimlach op zijn gezicht en ik begon te lachen.

'Kom gaan we nu eten? ik heb honger.' zei de vriendje van Zoella.

'en dan gaan we ons ook beter leren kennen.' zei Zoella en ik knikte weer.

'wacht, ga maar eten ik kom terug oke?' zei ik en ik ging weg opzoek naar Harry. Ik zag hem zitten op een bank naast een meisje tzelfde meisje als in de klas ze waren aan het zoenen. Toen ik het zag brak mijn hart. Ik begon al tranen in mijn ogen te hebben.

'H-Harry?' zei ik met een gebroken stem.

Hij keek recht in mijn ogen en ik liep weg naar de meisjes wc. Ik weet eigelijk niet waarom ik aan het wenen ben. Misschien ben ik echt op hem verliefd. Nee dat kan NIET. Iemand klopte aan de deur hij zei mijn naam een keer.

'Zara? Gaat het?' 

Het was....Zayn.

Ik dee de deur open en trok hem naar mij en sloot de deur weer dicht. 'Ik zag je huilend weg gaan. Gaat het?' en ik schudde mijn hoofd. 

'Als je erover wilt praten ben ik er voor je.' zei hij en ik gaf hem een knuffel. Samen gingen we naar de rest en iedereen keek naar mij, maar negeerd het.

Iedereen vroeg als het ging ik knikte elke keer maar ik loog ik ben droevig, boos en mijn hart is gebroken allemaal door Harry. Hij hadt mij verteld dat hij geen player niet meer was, hij heeft gelogen. Ik dacht echt dat ik hem kan vertrouwen en dat hij altijd de waarheid tegen mij ging zeggen en dat ik speciaal was voor hem, maar dus precies niet. Wie zou er nu op mij verliefd worden? ik ben lelijk, ik heb dikke wenkbrauwe, iedereen pest mij op school en ik heb geen zelfvertrouwe. Ik blijf voor altijd alleen. 

Ik voelde mij niet meer goed dus besloot ik om naar het secretariaat te gaan en vragen als ik naar huis mag gaan en ik mocht , gelukkig. Zayn wilde mee hij wou mij niet alleen door de straten gaan. Als ik met Zayn ben lijkt dat al mijn problemen weg zijn en met hem voel ik mij beschermd , dat voeld allemaal zo goed. 

------

ZAYN RECHTS 

bij 10 votes ga ik verder vergeet niet VOTE AND COMMENT op de andere hoofdstukke ook! xx

Adoption Ft. Harry StylesWhere stories live. Discover now