Brother. 16.Bölüm

3K 171 17
                                    

Yazım yanlışları için kursura bakmayın. En kusa zamansa bölüm için resim ve müzik eklicam.Umarım yeni bölümümü beğeniesiniz.İyi okumalar !

"Kimdi o adam Zayn?Ne istedi benden?".

Gözyaşlarım arasında güzel yüzüne baktım.Titrememi hala durduramamıştım.Beni hala sıkıca kollarının arasında tutuyordu .

"Ben...Ben yan..." Yukarıdan gelen acı dolu çığlık sesiyle ayağa fırladım.Abimi nasıl unuturdum?

Koşarak merdivenleri çıktım.Niall kapıda yere çökmüş kanlı elleriyle kulağını kapatmıştı.Beni görünce kafasını kaldırdı.Yaşlı gözlerini benden kaçırırken ben kapıyı yumruklamaya başlamıştım.

Kapı açılırken Zayn kolumdan çekerek beni uzaklaştırmaya çalıştı.Kapının arasından abimin kanlı göğüsünü görebilmiştim anca."Bırak beni!Yanında olmalıyım bırak."

Beni kendine çekerek göğüsüne yasladı.Beni kucağına alırken hiç itiraz etmemiştim.Yorulmuştum çünkü.Beni en çok yoranda oydu.Telefonu çalınca beni yumuşak yatağa bırakıp telefonunu açtı.

****

"Pekala bu kaşığıda yersen son Harry söz." "Pekala" Çorba dolu kaşığı ağzına götürdükten sonra diğer elimde tuttuğum peçeteyle ağzını sildim.

"Neden Percy'nin yanında değilsin?". Kaseyi yatağın üzerinden alıp komidinin üstüne koydum.Yeşil gözlerine bakarak gülümsedim."O Taylor la mutlu" o gülümserken hafifçe kıkırdadım.

Biri kapıyı çalıp içeri girdi.Zayn'i gören Harry'nin suratı düştü.Ellerini yumruk yaptığını görebiliyordum.Aralarında hep gerginlik vardı.Zayn 2 gündür hem benden hemde Harry'den kaçıyordu.

"Clary? Biraz gelebilir misin?". Zayn ve kibar davranış? Ah! Kesin beni kızdırıcak bi şey söyleyecek.

Başımı tamam anlamında salladıktan sonra Harry'nin alnına masum bi öpücük kondurdurdum.

Kapıyı arkamdan kapattıktan sonra Zayn'i takip ettim.Arka bahçedeki küçük koltuğa oturunca bende yanına oturdum.

Gözlerini benden kaçırıyordu.Zaten 2 gündür yaptığı şeyde tam olarak buydu.

Önüme düşen saçları alıp omzumun arkasına çekti.Her nekadar bandajlı olsada çirkin yaranın onun gözleri önüne serilmesinden rahatsız oldum."Taylor sadece ufak bi iz kalıcağını söyledi." Zayn'in sözleri karlısında acıyla gülümsedim.İkimizde Taylor'ın söylediklerini duymuştuk.İz kalmaması mucize gibi bi şeydi.O iğrenç izi hayatım boyunca taşıyacaktım.

Gözümden kaçıp yanağıma düşen yaşı parmaklarıyla yakaladı.Parmağının tersiyle yanağımı okşadığında istemsizce gözlerimi kapattım. Elini çekince gözlerimi açtım.

"Telefondaki kimdi Zayn? ". Bakışlarını benden kaçırarak yere sabitledi. "Neden bahsettiğini bilmiyorum." Nefesimi bıkkınlıkla dışarı verdim. "Yapma Zayn!Bal gibide biliyorsun.Beni abimin oda kapısından sürükleyerek dışarı çıkardığında gelen telefondan bahsediyorum.Hani açtıktan sonra bembeyaz kesildiğin"

Gözlerini kapatıp bi kaç nefes aldı.Sanki bana ne söyliyeceğini aklında tartıyor gibiydi.Bu garip.Çünkü o aklına ne geldiyse direk söyleyen bi tipti.Düşünerek konuşmazdı.

"Sana anlatmak istediğim şeyler var.O yüzden ben konuşurken çeneni kapalı tut olur mu?". Eski Zayn geri döndü.Bana kötü davranmasını özleyeceğimi düşünmezdim."Peki"

Tekrardan nefes alarak gözlerini yere sabitledi.

'Ben çok kötü seçimler yaptım Clary.Ben çok..çok ." Derin nefesini dişlerinin arasından verirken onu anlamaya çalıştım.

Who IsHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin