26

216 23 0
                                    

Kalifornie – část 5.

Ashton's point of view

Vzbudil jsem se s pulzující bolestí hlavy a krku díky zkonzumovanému alkoholu. Zkontroloval jsem svůj mobil, zjišťujíc, že bylo teprve devět ráno, takže jsem se nemohl vzbudit jen tak bez důvodu. Poté jsem si uvědomil, že jsem se vzbudil proto, že jsem slyšel Lily, jak naříká bolestí.

Vážně jsem byl v noci hodně opilý. Ale ne natolik opilý, abych si nepamatoval, co se dělo. A dříve než později se mi to všechno vybavilo. Choval jsem se k Lily jako pořádný čurák. Měla pravdu. Hádám, že jsem se vážně snažil mít ji jako svojí druhou volbu od chvíle, co mě ta bruneta nechtěla ani políbit bez ohledu na to, jak moc se mnou flirtovala.

Když jsem tam seděl s tou brunetou, nemohl jsem si pomoct, ale myslel jsem na Lily. Jak raději bych byl, kdyby to byla ona, koho jsem se dotýkal, nebo jak raději bych byl, kdyby to byla ona, kdo držel mou ruku. Hádám, že díky tomu, že jsem věděl, že Lily by nic z toho nedělala, jsem šel za někým jiným.

Vyšel jsem z mojí ložnice, objevujíc Lily schoulenou kdo klubíčka na pohovce.

"Lily, co se – "

"Jdi do prdele, Ashtone," zasténala.

Bože, jsem idiot. Nebude se mnou jen tak mluvit potom, jak jsem se k ní v noci zachoval.

"Podívej, ten včerejšek mě mrzí. Jsem totální kretén, když jsem opilý. Nikdy bych tě takhle ve svůj prospěch nevyužil, na to pro mě až moc znamenáš. Řekneš mi teď, prosím tě, co se děje?"

"Mám vážně šílené křeče a nemám žádné prášky, které bych si na to mohla zkusit vzít. Úplně jsem zapomněla si s sebou nějaké vzít," fňukala. Zněla, jakoby měla každou chvíli plakat.

"Dobře, dobře. Jak se ty prášky jmenují? Mohu ti pro nějaké skočit do obchodu."

"Feminax. Jestli to zapomeneš, prostě zeptej někoho v tom obchodě, co pomáhá na křeče," řekla, sténajíc bolestí. Muselo být na houby být holkou.

---

Zpátky na pokoj jsem se dostal o dvacet minut později. V obchodě mi jedna laskavá paní řekla, že bych měl taky koupit ohřívací láhev, kterou by prý měla s bolestí pomoct.

Myslela si, že to sháním pro svou přítelkyni. Snadná chyba, ale jak moc jsem si přál, abych mohl říct, že to tak bylo.

Vešel jsem dovnitř. Lily byla stále na pohovce, ale změnila polohu. Momentálně ležela na zádech s nohami nataženými a opřenými o zeď, zatímco si držela břicho.

"Mám ty prášky," řekl jsem, zatímco jsem jí podával krabičku s láhví vody.

"Děkuji, Ashtone!"

Přešel jsem k lince, abych ohřál vodu. Opatrně jsem napustil ohřívací láhev a podal jí to.

"Ta paní v obchodě řekla, že teplo by ti mělo s bolestí pomoct, tak jsem koupil ohřívací láhev?"

"Oh můj bože, jsi hvězda!"

Jakmile to dořekla, zaslechl jsem ťukání na dveře. Otevřel jsem je spatřujíc unaveného Caluma, Luka s kocovinou a šťastného Mikeyho.

"Jdeš k bazénu, Ashi?" zeptal se Michael.

Otočil jsem se, abych se podíval na Lily. Vypadala tak, že je opravdu v bolestech a já ji nechtěl nechávat samotnou. Vím, že nějaké holky díky menstruaci vážně trpí.

i blame you. x afi | CZ translation |Where stories live. Discover now