{Müzik}

40 2 0
                                    


Müzik zevki kişiden kişiye değişim payı bırakan bir durumdur. Kişi anlık psikoloji durumuna göre de degistire bilir. Ama tarz genelde aynı olur. Ve bu o şahsın kişiliğinin nasıl olduğunu da anlatır.

işte o kişilikler

Türkçe Pop : Genelde belli tiplerdir. Durumları iyi olan kişiler dinler. Durumları iyi derken aile ilişkisi okul ve arkadaşlık durumu stabil olan kişilerdir.Belli bir çizgide hareket ederler ve kimse müzik zevkini degistirmemistir.

Yabancı hit  (Pop) : Çoğunluk bu yöndedir galiba. Müzik zevki bu ise o kişiler kolay arkadaşlık yapıyordur demektir. Ingilizce dinler ama ingilizcesi pek iyi değildir. Ondan dolayı iyi mi kötü mü siz karar verin.

Yabancı rap : Eminim ki eminem vazgeçilmez rapçi dir. Bende bazen dinlerim ama bazen çoğunlukla yanlız takılır bu kişiler.

Metal : Metalci arkadaşlarım çok fazla ama bildiğim tek birşey var ki o da bu kişileri sinirlendirmeyin. Müzik beyinlerine işlemiş durumdadır ve örnek aldığı metalci kişilikleri taklit ederler. Kendi kişilikleri kayıptır.

T-RaP : Bu kişilerden uzak durun. Tavsiye etmem. Kendilerini mükemmel sanarlar.Tabi bazıları t-RaP dinlemenin onları mükemmel yaptıklarını düşündükleri için böyledir.

I'm YoungerWhere stories live. Discover now