Capitolul ~ 6

73 4 8
                                    

Somnul meu dulce este intrerupt de catre alarma ce suna fara oprire. Decid intr-un final sa imi deschid ochii pentru ca deja ma inebunea si o sting,ma ridic alene din pat si iarasi merg la baie pentru vesnica rutina! Dupa ce termin,ies in fuga si merg catre dulap : imi i-au o rochie alba cu diferite imprimeuri,o pereche de "sandale" cu foarte multe chestii de legat (nu stiu cum le zice),parul il pring intr-o coada si machiajul este natural,adica cu rimel,tus,ruj nude si un fard maroniu deschis,la aceasta tinuta aleg si niste bratasri,un inel si un colier auriu foarte simplu si frumos (aveti tinuta,machiajul,coafura si eccesoriile in imaginea de jos) 

 Decid intr-un final sa imi deschid ochii pentru ca deja ma inebunea si o sting,ma ridic alene din pat si iarasi merg la baie pentru vesnica rutina! Dupa ce termin,ies in fuga si merg catre dulap : imi i-au o rochie alba cu diferite imprimeuri,o p...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dupa ce ma pregatesc,ies din camera si merg in bucatarie unde pregatesc micul dejun. Astazi avem o tona de clatite,care vrea le pune cu nuttela care cu gem de mure. Cat pregateam masa ii observ si pe baieti venind :

-Neata imi spune Liam.

-Neata baietii.

-Neata sc...sweety :))) Imi zice Harry. 


Dupa ce am terminat de aranjat si spalat in bucatarie,merg suav catre Harry si-l sarut scurt pe buze de fata cu Niall :))) *Mu-ha-ha,evil face* uitindu-se la noi si deja fierbind de gelozie,pleaca din living.  Dupa faza asta zimbesc la Harry si merg sa string masa. El vine dupa mine sa ma ajute, dupa ce terminam toata asta observ ca este deja 13:03  dupa masa. Ohh cind a trecut timpul asta? Decid sa merg in camera vazind ca sunt singura deja. Ajunsa in camera ma pun sa stau pe telefon pentru a vorbi cu Elle:

-Buna maii!zic eu vesela.

-Hei,cea care uita de prietene,nu vreau sa mai aud de tine in viata mea! In viata asta de rahat ai disparut si tu fara sa ma mai suni din an in Paste! Pic de simt nu ai! Sa stii ca poate nu am fost eu prietena ideala,dar am tinut la tine,pina am aflat ca ai vorbit cu dusmanul meu de moarte! Si stiu de ce nu ai vrut sa-mi spui timp de un an cu cine te intalnesti,fiindca te intilneai cu prietenul meu cel mai bun si desteapata de maica-ta il alungase din casa voastra! Tarfo! Nici macar un pic de rusine nu ai! Si inca ma intrebam de ce nu mai vine Edy pe la mine? si era din cauza ta! Nenorocit-o nu vreau sa te mai aud sau vad in viata mea!Deja te simti diva ca lucrezi menajera in casa la One Direction! Dute dracu! Mai bine da-ti foc! O zi urata iti doresc! imi spune ea si-mi inchide.


Nu mi-am dat seama cind am inceput sa pling,eram distrusa,ma simteam oribil. Si lucrul ce ma durea cel mai mult este ca prietena mea cea mai buna mi-a zis toata aceste minciuni direct in fata si fara pic de gindire! Pling in continuare pina cind aud un ciocan in usa,incerc sa ma calmez,dar nu pre imi iesea asa ca am intrebat:

-Cine este?

-Sunt eu Harry,pot intra?

-Intra,dar sa nu te sperii de fata mea ok?

El intra in camera si brus i se schimba expresia fetei in unna ingrijorata.

-Ce  sa intamplat?
-O poveste lunga si dureroasa,de ce ai venit?

One Direction si menajera cel inebuneste.Where stories live. Discover now