Capitolul ~ 2

79 7 9
                                    

Am ajuns rapid in New York si sunt cu nervii la pamant,noroc cu Mary care mi-a spus cite ceva despre meseria respectiva si ca nu este greu deloc...acest fapt ma bucura nespus. 

Ajunsa la casa lui Mary,intra prima si ma invita in casa unde o sa lucrez acum si ceva timp inainte! Intram si deodata privirea imi este cuprinsa de frumusetea acestei case,urc la etaj pentru ca Mary mi-ar fi zis ca in capatul holului este o camera libera si una pe dreapta,asa ca trebuie sa aleg...

Prima camera era bleo cu draperii transparente si mult sclipici care mi se parea aiurea (sorry),iar a doua era perfecta dupa parerea mea. Era cu peretii albi si citeva flori vintage,patul era mare si pufos,aveam o masa de machiaj unde se presupune ca ma voi machia :)) Dulapul era  in stinga si era unu ca incapea toata turma de unicorni si mama lor cu oala de ciorba in mana:) Cel mai minunat punct era ca aveam baia mea in care se afla o cada,un dus chiuveta cu oglinda cit pe dracu si toaleta :P Imi place mult aici,dar imi vine gindul cu curatenia si mi se duc toate gindurile la hamburgerul nesanatos de la Mac :)))) 

Mary mi-a spus ca munca o voi incepe de poimiine caci miine va fi ziua de "acomodat" si ca nu vrea sa ma puna sa muncesc din prima zi. I-am multumit si am imbratisat-o de cred ca am sufocato si omorit-o in acelasi timp *hihihi*. Merg in ceea ce se numeste deja camera mea si ma imbrac intr-o pereche de colanti nike,cu o bluza alba larga si o pereche de UGG-uri de casa...imi fac un coc dezordonat si ma gindesc sa cobor pentru a lua cina impreuna cu Mary.  

-Hei ce faci Mary?

-Hei, pai pregatesc cina,tu?

-Voiam sa vin sa te ajut! Ce mincam azi?

- Slata verde, carne de vita si suc de mure. Iar la desert servim turamisu*Yasss tiramusuu,yass* 

-Poti te rog sa aranjezi masa cit eu pregatesc bucatele?

-Desigur doamna! spun eu.

-Draga mea,te rog frumos,fara doamna,hai sa trecep la per tu:)

- Ok,ok!

Merg sa asez tacimurile,paharele si celelalte chestii pina cind o observ pe "sefa mea" venind cu mincarea.

-Aseaza-te scumpo,hai sa mincam,pofta buna!
-Merci mult!

Dupa ce am terminat de mincat, EU am insistat sa string si asa am facut, spre bucuria mea, aveau masina de spalat vase,ahh:3

Urc sus dupa toata asta si intru pe net pentru a vorbi cu Ella,neam scris noi cat ne-am scris si uite ca somnul a dat navala si am adormit cu gindul la ziua de miine si ce se poate intimpla :3 Noapte buna!

Hei fetelor,stiiu ca este scurt ,dar nu prea am inspiratie acum! Scuze,dar ma revansez miine sau poate si mai inseara daca-mi revine inspiratia ,daca! 

Aveti si niste intrebari:

1. Ce credeti ca se va intampla in capitolul urmator?

2. Cum credeti va reactiona Mary cind vor veni baietii acasa?

3. Cine credeti ca va fi norocosul cu care Ivanna se va intilni? sau cine vreti sa fie?

Va iubesc si va ador pentru ca ma votati si apreciati,ma bucur nespus ca va place cartea! Va pup pe toate :3 Sa-mi spuneti unde credeti ca nu e bine sau trebuie ceva de schimbat ok? Seara buna :*

One Direction si menajera cel inebuneste.Where stories live. Discover now