Capitolul ~ 3

88 5 9
                                    

Ma trezesc somnoroasa pe la ora 10:14. Ma cutremura gindul sa zac astazi toata ziua in pat,dar nu sunt o asa lenesa si nu vreau ca Mary sa creada ca am murit putrezind in chinuri cu borcane goale de nuttela :))) Wtf? Imi verific retelele de socializare si decid intr-un secol ca trebuie sa ma scol.
Imi i-au un halat de matase negru peste lenjeria alba de dantela si merg greoi catre baie. Dupa dus,spalat pe dinti si skincare, ies din baie parca cu mai multa energie (cred ca-i de la pasta de dinti :)) ) Merg energica catre dulap pentru a alege tinuta potrivita,dupa multe secole si milenii de gindire ajung sa-mi i-au o pereche de blugi albastri inchis cu talie inalta,un crop-top alb mai grosut si o pereche de nike-uri negre. Ma introc catre masuta de machiaj si-mi aplic un fond de ten cu acoperire medie,un tus negru,un rimel pentru volum si un ruj mov mat. Parul il prind intr-o coada de cal si cobor jos pentru a vedea ce face Mary..

-Heeeeeeeeeeeeei este cineva acasa??? strig eu ca o bezmetica prin casa, si observ ca linistea de mormant ma cuprinde *fuck*. Merg morocanoasa in bucatarie unde gasesc un biletel pe care scria asa :

"Draga Ivanna sau Jess,am plecat la aeroport pentru ai lua pe cei 4 retardati :)) Daca te intrebi cine sunt cei 4 retardati sunt chear cei de la 1D,sper ca te bucuri ca vin acasa! Apropo, nu te deranja de curatienie caci am facut-o eu azi dimineata. Te pup,cu drag Mary ."

Perfect Mary, acum va trebuii sa am grija si de cei 4 si sa string si din urma lor!!! Ahh, dar e ok,doar sunt la munca! Merg catre frigider si-mi i-au un pachet de iaurt cu gust de capsuni,niste fulgi de ovas si o lingurita mica, i-au un bol si pun toate produsele amestecind rapid. Mi l-am luat sus si merg sa privesc ceva pe yt. Nu trecuse mult timp dupa ce am terminat  si de spalat vasul din care am mincat aud soneria,merg in graba si deschid:

-Hei! 

-Salut Jess,uite ca am venit haide sa intram si sa facem cu constinta ce zici? spune Mary.

-Okeeey, spune nedumerita,dar cei patru intra val-virtej in casa,neobservindu-ma. 
Dupa ce am adus bagajele in casa ne-am asezat pe canapea pentru a face cunostinta cu baietii. 

-Hei,eu sunt Louis,sunt fiul lui Mary :)

- Eu sunt Niall.

-Eu sunt Liam.

-Iar eu sunt Harry !
-Imi pare bine sa va cunosc pe toti eu sunt Jessie sau Ivanna,multi imi spun Ivanna,dar imi puteti spune si Jess,depinde de preferinta! 

-Dragute nume! Spune Harry.

-Iti multumesc cretule! ;) ii zic si-i dau din ochi :)
-Si ce stii despre noi>? zice Liam.

-Stiu ca Niall este un mancacios-la propriu! Harry este un zeu grec,Louis este o morcoveata adica iubeste morcovii si despre Liam nu prea stiu mare chestie! 

-Este destul de bine,papusa! zice Louis arogant.
-Sa-i zici lu' tanti de la colt "papusa" ca eu nu-s din plastic. ma rastesc la el... Ma ridic si plec la etaj spre camera mea.
- Mamaaaa, are ceva probleme fata asta la cap?

-Tu esti cel cu probleme! ii spune Harry vizibil nervos,se ridica de pe canapea si urca sus.

-Ivanna stai!

- Tu ce mai vrei?zice ea suparata.
- Am vrut sa-mi cer scuze din partea idiotului de Louis.

-Lasa-l balta,eu sunt cea vinovata,nu trebuia sa zic asa,voi doar sunteti niste vedete. Un om de rind nu trebuie sa vorbeasca asa fata de staruri. 

-Eii,nu,eu unu' nu sunt asa! Cu mine poti sa vorbesti deschis precum si cu ceilalalti! imi zice Harry prietenos.

-Iti multumesc pentru sfat si pentru ca m-ai linistit.

Si in acel moment simt cum bratele lui ma inconjoara intr-o imbratisare de urs pin care-i simt toti muschii. :33 

Brusc usa se deschide si pe ea apare........

Suspaaaaaans, da lume vreau sa va cer parerile! Sper ca va placut acest capitol! Va urez o zi frumoasa in continuare si multe zimbete! Vreu sa va cer parerile si va rog sa ma ajutati cu un vot,pentru ca apreciez nespus. Sper ca nu v-am dezamagit si sper ca va place cartea mea. Va pup si va imbratisez :33 <333 :**

            Intrebarile sunt aici:

1. Cine credeti ca intra pe usa?2.Cum credeti ca va reactiona cel/cea ce intra pe usa,vazindui pe cei doi imbratisati?

3. Care replica voasta preferata din aceste 3 capitole de pina acum?

Va iubesc pe toate!  <333

One Direction si menajera cel inebuneste.Where stories live. Discover now