8

91 3 0
                                    

Teltek a hetek. Az előadás lezajlott. Nekem nagyon tetszett.
Paullal azóta is egy párt alkotunk. Minden nap szinte áttjön beszélgetni vagy ittaludni. Anyuék is nagyon megkedvelték sőt a tesóm is bár ő mindig védett engem a fiúk elöl de most szerintem belátta hogy Paul megvég mindentől és támogat engem. Mivel jövőhét pénteken esküvő lesz ezért megkértem Pault hogy el e jön velem. Természetesen beleegyezett.
Persze ezért a tesómnak még egy főt bele kelett számítania a listába.

1 hét múlva.

Elérkezett a nagy nap. Ma lesz az esküvő. Reggel 06:30-kor keltem hogy elmenjek az én ruhámért meg Ell tuhájáért.(Ell a tesóm felesége a rendes neve Elizabett de mi csak Ell-nek becézzük. Negyon szeretem és szerencsére jóba is vagyok vele.)
Kikászalódtam az ágyból.
Bementem a fürdőbe elvégezni a reggeli rutinom. Majd kimentem a szobaba és a szekrényemhez léptem. Kivettem belőle egy fehérneműszettet egy csögatyát ami több helyen hanyagul ki volt szaggatva és egy fehér egyszerű haspólótettem fel. Miután felöltöztem csak egy szempillaspirált tettem fel mivel még el kell mennem sminkeshez,hajashos,körmöshöz is. Lebaktattam a lépcsőn be egyenesen a konyhába. Anyáék nem voltak otthon mivel a diszleteket a virágokat meg még stb-ket rendezték apával. Kerestem a szekrényben egy műzliszeletet majd megettem. Utánna felvettem a cipőm levettem a fogasról a táskám beleraktam a pénztárcam meg a telefonom. De ekkor megcsörrent.
Paul volz az.

-Szia. Most megyek a ruhakért mond gyórsan.

-Csak azt akartam kérdezni,hogy elhoznád az én öltönyömet is??

-Persze.

-Majd megyek érted ha kész lettél mindennel csak hívj majd fel.

-Okés. Na de most megyek mert elkések. Szeretlek.

-Én is szeretlek.-majd letette.

Lekaptam a kocsikulcsot a tartóról, előhalásztam a táskámból a lakáskulcsot.
Kiléptem az ajtón és bezártam a házat. Majd mentem a kocsihoz.(A baleset után apuéktól kaptam egy kocsit azzal a feltétellel,hogy ezt már nem töröm össze.)
Beültem a kocsiba a táskámat a mellettem lévő anyósülésre tettem.
Majd beindítottam a kocsit és elindultam.
Gondoltam magamban "ez a nap is hosszú de egyben gyönyörű lesz".

Itt az új rész. Nagyon gagyí lett.
💦😚

Kellesz NekemWhere stories live. Discover now