"ετοιμη..!"

7.5K 522 10
                                    

“Βάγια εγώ και ο Γιώργος δεν..”πήγα να πω αλλά ο Γιώργος με διέκοψε.“θα προσπαθήσουμε να έρθουμε αν βρούμε κάποιον να μας κρατάει την μικρή.Τι ώρα πρεπει να είμαστε εκεί;”ρώτησε ο Γιώργος. “κατα τις επτά το απόγευμα θα ξεκινήσουμε εμείς..” είπε ο Γιάννης.“οποτε αν είναι θα σας παρουμε τηλέφωνο!”είπε ο Γιώργος. “εντάξει,αν είναι θα τα πούμε εκεί τα λέμε!”είπε ή Βάγια και βγήκαν απο το σπίτι.. “Γιώργο γιατί τους αφήνεις να πιστεύουν οτι τα έχουμε;”τον ρωτησα.“γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ο καθένας μπορει να πιστεύει οτι θέλει μωρο μου..”μου είπε και με φίλησε...

”μου είπε και με φίλησε

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

“στο καμπινγκ θα πάμε.Θα κρατήσει την μικρή ή μάνα μου..”μου είπε.“μα..”πήγα να πω αλλά με διέκοψε.“ειπα θα πάμε τέλος...!”μου είπε και πήγε στον κήπο όπου επαιζε ή μικρή μαζί με το σκυλάκι της.“μην στενοχωριεσαι κόρη μου.Σε αγαπει.Ολα αυτά τα κανει για να μην σε χασει!”μου είπε ή κ.Αννα και εγώ απλα την πήρα αγκαλιά...“έλα τώρα να με βοηθήσει να φτιάξουμε το φαγητο..θα φάμε παστιτσιο..!”μου είπε και απλα χαμογέλασα.Πήγαμε στην κουζίνα και αφού επλυνα κάτι πιάτα που είχε ο νεροχύτης ή κ.Αννα αρχισε να φτιάχνει το παστίτσιο.Αφού εγώ δεν εκανα τίποτα,καθησα στον παγκο της γωνίας και απλα κοιτουσα το κενό.“τι επαθες γλυκια μου;” με ρώτησε ή κ.Αννα.“τίποτα,τιποτα απλα κάτι σκέφτομαι!”απάντησα και εκείνη  την στιγμή μπήκε στην κουζίνα ο Γιώργος με την μικρή στην αγκαλιά του.“μάνα,θα σε πείραζε να κρατήσεις την μικρή για δυο-τρεις μέρες;”ρώτησε ο Γιώργος. “φυσικά και όχι.Αφού ξέρεις ποσο πολύ λατρεύω την μικρή!”είπε ή κ.Αννα και χαμογέλασε.“μα Γιώργο..Εγώ δεν..”πήγα να πω αλλά με διέκοψε.“κανε απλα οτι σου ειπα πριν.”μου ειπαι ο Γιώργος. “Έλλη πάμε να παικθουμε;”ρώτησε ή μικρή.“φυσικά γλυκιά μου,παμε!”της ειπα και κατεβηκα απο τον παγκο.“Θα ερθεις και συ μπαμπα;”ρωτησε η μικρη και τον κοιταξε με τα γλυκα ματακια της.”φυσικα πριγκιπισσα..!”ειπε ο Γιωργος και βγηκαμε ολοι μαζι στον κηπο...ο Γιωργος αφησε κατω την μικρη και εκεινη αρχησε να προχωραει πανω κατω..“τι σκεφτεσε..;”την ρωτησε ο Γιωργος.“τι παιχνιδι να παιξουμε..!”ειπε η μικρη .“θελεις να παιξουμε κρυφτο;”την ρωτησα.“ΝΑΙ!!!”φωναξε εκεινη ολο χαρα.“εσύ φιλας!”είπε ή μικρή ενω έδειξε τον Γιώργο.Με έπιασε απο το χερι και αρχησαμε να τρεχουμε για να βρούμε κρυψώνα...“100..φτου και βγαινω..!”άκουσα τον Γιώργο να φωνάζει.Εγώ είχα την μικρή αγκαλιά και ημασταν κρυμμένες κοντά στο σπίτι και μπροστά μας ηταν κάτι δέντρα οποτε δεν μπορούσε να μας δει..Ενιωσα μια ανάσα στον λαιμό μου και ανατριχιασα..“σας βρήκα..!”είπε ο Γιώργος και άρχησε να τρέχει για να μας "φτάσει"..!Η μικρή ενω έτρεχε έπεσε πανω του και αρχησε να γελάει..“Ελλη,φωνακθε φτου ελευθερία για ολους...!”είπε ή μικρή αλλά έτσι όπως περνούσαν απο δίπλα τους ο Γιώργος  με έπιασε απο τον αστράγαλο με αποτέλεσμα να πέσω και'γω κάτω..! “παιδιά έτοιμο το φαγητο..Αντε τρεις πήγε ή ωρα!”ακουσα να φωνάζει ή κ.Αννα και σηκωθηκαμε όλοι πανω. Μπήκαμε στο σπίτι και πήγαμε στην κουζίνα.Η κ.Αννα μόλις μας είδε χαμογέλασε.“εγώ πάω..Θα έρθει να πάρει την μικρη ή Βάγια σε καμια ωριτσα..!”είπε ή κ.Αννα.“ενταξει,αν θέλει κάτι ή μικρή ή αν χρειαστείται κάτι πάρτε μας τηλέφωνο.”είπε ο Γιώργος. “εντάξει Γιώργο.Καλα να περάσετε παιδιά! ”είπε και χαμογελασε.Βγήκε απο την κουζίνα και αρχισαμε να τρώμε.Επειτα απο πολύ συζήτηση για να εξηγήσουμε στην μικρή που θα παμε τελειώσαμε το φαγητο.“παμε τώρα να ετοιμαστείς;Σε λίγο θα ερθει ή Βάγια για να σε πάρει...!”είπε ο Γιώργος ενω είδε την ώρα στο κινητό του.“ναι παμε!”είπε ή μικρή και πήγε κοντά στον Γιώργο.Σηκωθηκαμε απο το τραπεζι και βγήκαμε απο την κουζίνα.Ανεβήκαμε τις σκάλες και πήγαμε στο δωμάτιο της μικρής.

Η Νταντά Της Κόρης Του ( Υπό Διόρθωση )Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα