14-BÖLÜM: SANA GÜVENMİYORUM

62 1 0
                                    

Evet ben geldim.Uzun zaman oldu ama yetiştirdiğim kadarını yetiştirdim.Umarım beğenirsiniz.Yazım yanlışı varsa şimdiden özür diliyorum.Telefondan yazdığım için okumadan yayınlıyorum.Her neyse iyi okumalar.Vote ve yorumunuzu eksik etmeyin.Muck 💋

Medyada Uraz  ve Esin var.

Esin'den

"Esin  bana kendini tanıt.Seni tanımak istiyorum"Dediğinde kafamı göğsünden kaldırıp ona baktım.Benim yaptığım çok aptalca.Onun yatağına gelmemeliydim.Onunla beraber yatmamalıydım.Kafamı çıplak göğsüne koymamalıydım.Vücudu sıcacıktı.Bende ondan farksız değildim.Tekrar gözlerine baktım.O bana ' seni tanımak istiyorum mu?' demişti.Bir an ağzım açık kalsada geri toparladım.Kalbim hızla alev alırken söndürmeyi başaramadım.Titreyerek konuşmayı başarabildim.

"Se-sen beni tanımak mı istiyorsun?"diye sorduğumda küçük bir gülümsemesi ile gamzeleri ortaya çıktı.Yatakta Uraz'ın bacağı benimkisine değiyordu.Hemen kendimi toparladım.Dudaklarını ıslatarak kısık gözle bana baktı.Sonra kaşlarını çattı.

"Duydun Esin.Lafımı tekrar etmekten hoşlanmam"Aptal.Uraz'ın yatağına uzanmakla hata etmişim.Salaksın ne diye güveniyorsun.Sana zarar verse verebilir.Kimse yok ve onun yatağındasın.Kendin geldin.O istemedi.Yapmadığı şeymi.Bütün kızlarla birlikte olmuş.Ya sana dokunsa.Aptalım.Kollarımı bağlayıp göğsümün altına koydum.

"Lafımı tekrar etmekten hoşlanmam.Kaba" Yüzümü buruşturarak söylediği cümleyi tekrar ettim.Kaşları çatıldığını anlayınca biraz yana kaydım.Ben ondan uzaklaştıkça o bana yaklaşıyordu.Kaşlarını havaya kaldırarak konuşuyordu.Kalbim sanki halay cekiyordu.

"Ve taklit edilmekten de hoşlanmam atarlı.Kimseyi taklit etmem.Ama taklit edilmektende hoşlanmam.Bu özentidir"Dediğinde sıcak nefesini yüzümde hissetim.Kaşlarımı çatıp ona baktım.Yatakta oturdum.Ne diye geldim buraya.Odasına.

"Ben kimseye özenmiyorum"Usulca biraz daha yaklaştı bana .Bende bir adım yana kaydım.Biraz daha yana kayarsam düşeceğim.O yüzden sabit bir şekilde durdum.Nefesi kulaklarımda hissediyordum.Dudağımı kemiriyordum.Gülümsemesiyle gözlerimin içine baktı.

"Başkalarına özenti derim ama sana özenti diyemem"Söylediği cümle ile derin bir nefes aldım.Başkalırına özenti derken.Neden bana özenti demiyor.Zaten özenmiyorum.Ama söyledigi cümle ile afalladım.Beni diğerleri gibi görmüyormuydu.Gözlerine şaşkınlıkla baktım.

"Neden?"diye sorduğumda dudaklarını ıslattı.Kaşlarını havaya kaldırarak imalı bir şekilde baktı.Nefesi yüzüme şarparken kalbim hızlı çarpıyor.O bana yaklaşıyordu.

"Çünkü sen"Elini omzuma koydu.Allah'ım şu anda bayılacağım.Hava biraz serin olsada vücudum sıcaktı.Onun dokunduğu omzuma baktım.Baş parmağıyla omzumda geziniyor.Kokusu muhteşem.Tekrar gözlerime bakıp söze devam etti."diğer kızlardan farklısın.Masumsun.Kendi doğal halinle davranıyorsun"Siktir ne dedi böyle beni diğer kızlardan farklı görüyor.'siktir mi'ağzıma yakışmayan laflar.Ondan bulaşıyor galiba.İçimden tekrar ettim,

Beni diğer kızlardan farklı görüyor.

Ne bu şimdi.Güzelmiyim.Çirkinmiyim.Salakmıyım.Farklı derken ne kastetti.Şaşkınlıkla ona baktım.Loş ışıklar altında sadece gözlerimiz parlıyordu.

"Farklıyım derken"elini omzumdan çekti.Dokunduğu omzum az önce sıcakken şu anda buz kesilmişti.Kaşlarını cattı.Çok sert duruyordu.

"Çok soru soruyorsun ve soru sormalarından da hoşlanmam."Salak herif.Sanki ne sordum.Deli edecek beni.Yatağında toparlandım.Dağınık saçlarımı yana attım.Elimi bağlayıp göğsümün altına koydum.Ona Kaşlarımı çattım.

BENİ SONSUZLUĞUNA GÖTÜRWhere stories live. Discover now