11-BÖLÜM: MEKAN

77 3 1
                                    

Arkadaşlar gerçekten zorlu bir günde yazıyorum.Umarım beğenirsiniz.Vote ve yorumunuzu esirgemeyin.Sizi seviyorum cnlarım öpüldünüz..:

      Sabah uyandığımda gözleri zor açtım.O kadar ağlamıştım ki gözlerimin altı  mosmor olduğunu gördüm.Aynanın karşısına geçtim kendime bakınca ürküldüm.'Bu olanlar bitti 'dedim kendime.İnşallah birdaha karşımıza çıkmazlar.O kadar korktum ki uraz olmasa napardım şu an nerdeydim bilmiyorum.Beni çok gıcık etsede onun yanında korkmuyordum.Artık hazırlanmamın vakti.Hemen ılık duş aldım.Diz boyu  lacivert  eteğimi giydim.Üstüne beyaz gömleğimi giydim.Daha üniformamı almamıştım.Dün ne yaşandıysa üniforma yüzünden oldu.Saçlarımı kurutup doğal haline bıraktım.Makyaj hiç kullanmam.Doğal olmayı seviyorum.Uraz'ın odasına gittim.Kapıyı 3 defa tıkladım ama açmadı bende odasına girdim.Girdiğimde  mışıl mışıl uyuyordu.Uyurken neden insanlar günahsız melek gibi olurlar.Çok güzel uyordu onu uyandırmaya kıyamadım.Biraz onu izledikten sonra alt kata indim.Mutfağa gidip kahvaltı hazırladım.Okula daha vaktimiz vardı. O yüzden acele etmedim.Herşey tamamdı.Uraz'ın odasına gittim.Yanına yaklaştım.

"Uraz Hadi uyan okula geç kalacağız"dediğimde uyuyordu.Tekrar sordum.

"Uraz uyan hadi" dediğimde hala uyuyordu.Tamam olanlar için yorgun olabilir.Ama beni duymayacak kadar olamaz.Karşıma baktığımda bardakta su vardı.Evet aklımdan tamda bu geçiyordu.Ne fenayım ya.Hemen bardağa su koydum.Uraz'a doğru yürüdüm

"Uraz uyanmazsan suyu üstüne dökeceğim"dediğimde duymadı.Hiç mi kıpırdamaz ya?.Endişelenmeye başlamıştım.Yok ya bence derin uyuyor.O yüzdendir.

"Tamam sen bilirsin"dediğimde suyu üstüne döktüm.O anda yataktan ürpererek elimi kavradı,kendine çekti ve  yatağa düştüm.O benim üstümeydi.Kalbimi şu anda yerinden fırlamış gibiydi.İkimizin nefes alış verişi hızlanıyordu.Gözlerimin içine odaklanmıştı .Nefesini soluyarak

"Napıyosun.Üstüme su dökmek nedemek lan."dediğinde titreyerek ona cevap verdim.Yüzü yüzeme değiyordu.

"Ka-kaç defa seni uyandırmaya çalıştım.Uyanmadın.Be-bende suyu üstüne döktüm"dedigimde öküz ödümü koparmıştı.Suç bende ya.Ne diye kaldırıyon bunu.Zıbarsın işte.

"Ödümü kopardın malkafa"dediğinde sinirlenmiştim.O kimde bana malkafa diyor ya.Gözleride çok güzel.Nediyorum ben.Hemen ona cevap vermekle yetindim

"Üstümden kalk"dediğimde göğüsleri göğsüme yapışmıştı.Nefes almakta zorluk çekiyordum.

"İyi.Bidaha yaparsan daha beterini yaparım.Sen anladın.İstersen açıklayayım"dediğinde elimle onu ittim.Ayağıya kalktım.Sapık ya.Çok sapık.Kafası sadece ona çalışıyor.

"Sen gerçeksen sapıksın.Kafan sadece buna çalışıyor.Açıklamanıda istemiyorum.Hele dediğin şeyi yaparsan senin kelleni alırım"Dediğimde sırıttım.Kelleni mi dedim ben .O da nerden çıktı ya.Uraz'da gözlerimin içine bakarak sırıttı.

"Haha.Çok komiksin.Kellemi alacakmış."dediğinde yüz ifadem değişti.Ciddi moduna girdim.

"Gülme şaka değil bu gerçek.Neyse konuyu kapat,okula geç kalacağız"dediğimde bu sapıkla uğraşamayacağım için konuyu değiştirdim.O da ciddi moduna geçti.

"Tamam.Çık üstümü giycem"dediğinde  giderken yanıma yaklaştı odun."Yok eğer fit vücuduma bakmak istiyorsan yanımda kalabilirsin"dediğinde sinirlerime hakim olamıyordum ya.Sapık.Terbiyesiz ve ukala.Cok gıcık.

"Ukala.Egon tavan yapmış.Dikkat et söndürmiyim onları."dedim.Bunları ben mi diyordum.Benimde ağzım açılmış.Sırıtarak bana baktı

"Söndürde görelim"dediğinde pes ettim.İlla beni delirtecek.Hayvan işte.Bide geçmiş söndür diyor.Ne boka saplandım böyle. Evimize arızalı olmasa bir dakika durmazdım burda

BENİ SONSUZLUĞUNA GÖTÜRWhere stories live. Discover now