26

984 24 3
                                    


1 månader senare:

Jag hade snackat med modest ett antal gånger men också nu innan denna sändning om hur viktigt det var att det om mig och Louis inte kom ut. Jag fattade deras tanke, jag höll bara inte med. Love is love, eller hur? Jag hade inte heller sätt skymten av Louis för den delen heller. Jag var egentligen helt sönder, bruten i två delar, fast jag höll min fasad uppe, för fansen, men jag började tvivla på om allt detta verkligen var värt det.

"Harry, vi ska på om 5" en blond, väl igenkänd kille, stack in huvudet genom dörren.

"Aa, jag kommer" Niall visste inget om mig och Louis än, inte Liam heller för den delen. De hade säkert fått sina misstankar om vad som håller på att hända, då de inte heller sätt Louis på en sådan lång tid. De tror dock kanske att han tillbringar tid med Briana och "barnet", vilket det har skrivits mycket om i tiningar och sådant.

Jag och Niall klev upp på scenen och satte oss i en varsin, grön,  fåtölj. Framför oss satt intervjuaren med ett stort leende på läpparna.

"Hejsan på er grabbar!" sade hon glatt medan hon kollade ner på korten hon höll i handen.

"God morgon, Ellen" svarade Niall medan jag bara slängde iväg ett falskt leende.

"Hur mår ni?" fortsatte hon.

"För min del kan jag säga att jag mår toppen" svarade då Niall snabbt.

"Ja, ehm, jag mår också bra" sade jag, kanske att det lät en aning falskt, vilket det egentligen också var, jag mådde skit rent utsagt.

"Okej, vilken tur då" log hon fram.

"Nu till de saftiga frågorna."

"Harry, Louis har fått ett barn, kanske inte är så himla aktiv med bandet, hur känner du om det hela?" frågade hon medan jag hörde hur några från modest, som satt bakom kameran, harklade sig lite.


"Jag är väldigt glad för hans skull, dock vet jag att han kanske inte vill att jag ska berätta allt för mycket, han vill att barnet ska få så mycket tid som möjligt "out of the spotlight", om ni förstår vad jag menar" det gjorde enormt ont för mig att ljuga om detta då allt jag ville skrika ut var att jag älskade honom.


"Åhh, så det är på det viset?" fortsatte hon. "Kom igen något mer kan du väl klämma in?"


"Jag har något vi kan berätta" fick Niall ur sig precis innan jag höll på att berätta allt.


"Vi i bandet har bestämt oss för att ta 1 år i paus, ett uppehåll helt enkelt" jag såg på intervjuaren hur nöjd hon blev, att detta kom ut i hennes show.


"Ojsan, vilka stora nyheter" nästan jublade hon fram.

"Jag har också något att berätta" jag var så jävla trött på det här, jag skieter i bandet, allt jag behöver var för alla där ute att veta sanningen, så att jag och Louis inte behövder gömma oss eller vara isär.


"Jag är gay" jag bra sa det. "Jag är kär i en kille." "Han är kär i mig, men han har precis fått veta att han måste låtsas vara pappa till ett barn som inte är hans för att inte hans och mina fans ska få reda på att vi har fallit så hårt för varandra."

"Vänta.. vänta lite här nu? Beskriver du Louis just nu? Louis Tomlinson?"

"Ja, ja det gör jag" svarade jag innan jag reste på mig och sprang ut där ifrån. Jag hörde hur dem från modest skrek efter mig, vad fan ska dem göra nu? Sparka ut mig från bandet? Jag bryr mig helt ärligt inte om bandet längre. Allt jag vill ha är han.. allt jag behöver är han.

Louis Tomlinson.


Always || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now