15

1.3K 31 3
                                    


Där satt vi, på toppen av en byggnad, helt random men jag antog att det var svårt för fotograferna att ta sig dit upp. Jag och Louis satt och åt. Vi hade precis fått in förrätten som vi hade beställt. Jag hade först tagit någon sallad men sedan ångrade jag mig och tog en soppa istället. Den smakade lite tomat och lite vitlök men den var god, det var den. Louis hand låg lite över min, ni vet som i filmer när dem håller handen över bordet. Vi hade pratat om allt möjligt medan vi ätit och det konstiga var att jag inte var ett dugg rädd för att någon skulle se oss eller avslöja oss, jag tror att det var för att jag litade på Louis så pass mycket. Medan jag smaskade i mig min soppa pratade Louis om allt från himmel till jord, bandet, favorit strumpor och så vidare. jag hade nog aldrig sätt Louis så glad förut, hans ansikte sken utav glädje. Medan jag övervakade Louis glädje kände jag hur något väldigt varmt lade sig över mina byxor, jag reste mig snabbt upp och skrek lite tyst.

"Ajjjaj", jag kollade ner på mina ben och såg den röda soppan droppa neråt.

"Oj Harry", sade Louis med ett litet skratt.

"Gör det så ont?", Louis tog tag i mig medan han gick mot toaletten.

"Vad tror du? aaoo", jag hoppade nästan upp och ner.

Vi gick in på toan och Louis tog en massa papper.

"Här", Louis räckte mig pappret och jag började försiktigt att torka.

"Aajjj", det gjorde så jävla ont!

"Här", Louis tog tag i pappret och fortsatte torka mig. Mina jeans skavde för att de var blöta. Louis började nu komma upp till min "känsligare region" men det var inget som han verkade tänka på utan han bara fortsatte. Jag skakade lätt till av hans berörelse vilket han där i mot märkte.

"Är det okej?", frågade han nu och kollade upp på mig där han stod på knäna.

"Ja, det känns nästan bara för bra",  svarade jag utan att tänka på va jag sade.

"Hahahahah, Harry", Louis skrattade lite för sig själv innan han lätt började lämna små kyssar längs mina lår. Han kollade upp mot mig och jag fattade precis vad han frågade mig så jag nickade mot honom innan mitt huvud föll bak av njutning. Han började smidigt dra ner mina helt dyngsura byxor innan han ställde sig upp för att se mitt ansikte. Vi kysstes som om vi aldrig kyssts förut, som om vi var de sista på jorden. Hans hand började röra sig runt min kalsongkant vilket den mer än gärna fick göra. Louis drog försiktigt och långsamt ner dem också, alltså mina kalsonger. Jag började bli andfådd av allt vi höll på med så några stön då och då kunde jag inte motstå. Louis hand som nu berörde min "känsliga region" var lätt och ödmjuk innan den njutningsfullt omslöt mig. Jag tog ett fast tag om Louis axlar för att inte ramla, känslan av det han gjorde var obeskrivlig. Han lämnade nu små kyssar längs min hals medan han då och då släppte ur sig några små glädje skratt.


...

Okej vi låtsas som att jag inte skrev det här.

XO, Edine <3



Always || Larry StylinsonWhere stories live. Discover now