Alfa Pack!

770 28 5
                                    

Ik klop op de deur en sheriff doet open. "Is het waar? Is hij er?"vraag ik. "Hij is boven"zegt hij. Ik blijf netjes buiten staan. "Je mag gaan kijken hoor"zegt hij en ik sprint de trap op. "Stiles?"vraag ik wanneer ik voor z'n deur sta. "Ja?"vraagt hij. "Moet ik echt vragen om de deur open te doen?"vraag ik en ik hoor hem opstaan. Maar ik heb al lang de deur open gemaakt. "Wat is er gebeurt?"vraag ik en kijk naar de wonden in z'n gezicht. "Niks"zegt hij. Ik laat het om er nog over te praten, ik ren naar hem toe en sla m'n armen over hem heen. "Van.. Waar.. Dit?"vraagt hij stotterend, ik laat hem los. "Stiles je was opeens weg"zeg ik en hou z'n hoofd vast. En al snel knuffel ik hem weer. "Weet je zeker dat er niks is gebeurt?"vraag ik en laat hem los. "Ja, ik weet het zeker"zegt hij. "Stiles, we hadden afgesproken niet tegen elkaar te liegen"zeg ik. M'n telefoon begint te trillen. "Scott heeft me nodig"zeg ik en wil weg gaan. "Ik ga mee"zegt Stiles. "Waarom?"vraag ik. "Als jou iets overkomt, zal ik gek worden. Ik bedoel echt gek. Iedereen om jou heen overkomt iets, denk je dat dit voor mij was?"zegt Stiles. Ik loop achteruit. "Het spijt me zo erg"zegt Stiles en ik loop weg. Ondertussen kom ik Lydia tegen ik neem haar met me mee. "Kom, we gaan naar Jackson"zeg ik. "Hoe weet je..?" "Kom nou maar mee"zeg ik.

"Kom mee Lydia!"roep ik als we op de plek zijn. Zo snel ren ik naar binnen we verstop me nog even achter een pilaar. "Iedereen zegt dat Gerard een plan had" zegt Scott. "Die hadden wij ook"zeg ik en loop naar Scott. Gerard pakt z'n doosje met pillen. "Mountain ash!"roept Gerard boos. Er komt bloed uit z'n neus en ogen, waardoor hij op de groen valt. Ik bespaar de details wat erna gebeurt. "Waarom vertelde jullie me niks?"vraagt Derek. "Omdat je misschien de alfa mag zijn, maar niet die van ons"zeg ik. Gerard spuugt nog even wat. "Dood ze! Dood ze allemaal!"roept Gerard.

Opeens komt de jeep van Stiles naar binnen gereden, hij rijd Jackson aan. "Heb ik hem geraakt?"vraagt hij. Jackson springt op de motorkap. Stiles loopt naar ons toe. "Lydia!"roep ik en ze rent naar hem toe. Jackson haalt z'n hand omhoog, Stiles wilt naar haar toe rennen, maar Scott houd hem tegen. Lydia heeft de sleutel in haar handen en Jackson richt z'n aandacht erop. Nu is hij nog maar half kanima. En dan loopt hij achteruit. Derek en Peter komen opeens tevoorschijn en duwen hun nagels in z'n rug en buik. Niet veel seconden later laten ze hem los en Jackson valt op de grond, maar Lydia vangt hem op. "Hou.. Hou je nog steeds.." "Zeker"zegt Lydia. "Ik hou nog steeds van je"zegt Lydia. Jackson valt langzaam tegen haar aan. Stiles staat naast me en ik kan het nu niet laten om z'n handen vast te pakken. "Waar is Gerard?"vraag ik. "Hij kan niet ver weg zijn"zegt Chris. Lydia legt Jackson voorzichtig op de grond en staat daarna op. Er klinkt gekras op de grond. Niet lang erna opend Jackson z'n ogen en dan gaat hij rechtop zitten, en dan staat hij op en begint te brullen. Lydia rent naar hem toe en omhelst hem. Ik kijk omhoog naar Stiles. Ik laat z'n hand los en loop dan weg. "Hij heeft op m'n jeep gekrast"zegt hij. Ik ren weg ergens waar het rustig is. Ik eindig in het bos, ik zie Boyd en Erica rennen, maar al snel weer stoppen. Dan worden ze omsingeld door anderen. Hun ogen waren rood gloeiend. Alfa's? Snel ren ik door naar Deaton. "Deaton? Er was iets met keuzes maken, ik wil dat graag nu doen"zeg ik. "Dat kan niet zo maar"zegt hij. "Wat bedoel je daarmee?"vraag ik. "Het is niet iets wat je zo geregeld hebt, je moet er tijd voor nemen. Het ligt aan jezelf wat je liever doet. Weerwolf zijn, of Dream Walker"zegt Deaton. "Kan ik niet beide zijn?"vraag ik. "Zoals ik al zei, daar moet je zelf voor kiezen"zegt Deaton. "Ik zal je wel helpen, als je hulp nodig hebt, maar het meeste moet je zelf doen"zegt Deaton en hij begeleid me naar buiten.

Het is al morgen en ik ben bij het huis van Derek. Precies goed getimed komen ze aangelopen. "Je hebt niet alles verteld? Of wel?"vraagt Peter wanneer hij mij ziet staan. "Wat betekend dit?"vraag ik en wijs naar de deur. "Waarom denk je dat Derek zo snel een nieuwe pack nodig had? Om z'n kracht groter te maken en zo een grotere groep hebben? Wanneer een nieuwe alfa is letten mensen op"zegt Peter. "Wat voor soort mensen?"vraagt Isaac. "Er is een anderen alfa, of niet?"vraag ik. "Dat betekent hun symbool, en het betekent dat ze komen"zegt Derek. "Wie?"vraagt Isaac. "Alfa's"zegt Derek. "Meer dan een?"vraagt Isaac. Maar Derek blijft stil. "Een hele pack?!"zeg ik. "En ze komen niet, ze zijn er al"zegt Peter. "Niet mijn zorg, ik zou dit maar verbergen voordat Scott erachter komt"zeg ik en ben weg. Ik kom langs het laccrose veld waar Stiles en Scott aan het oefenen zijn. Stiles merkt me op. Ik doe alsof ik hem niet zie en loop door.

Al snel ben ik weer thuis en plof op m'n bed. Ik pak de ketting van m'n nachtkastje en kijk er naar. Weerwolf of Dream Walker? Als ik Dream Walker word, betekent het iets breekt tussen mij en Scott? "Je hebt dus nog geen keuze gemaakt?"vraagt Melissa die binnenkomt. "Weet je van weerwolven en alle andere supernatural wezens?"vraag ik. "Ik ben er ook een, ik ben een Dream Walker"zegt ze. "Waarom vertel je me dit nu pas?"vraag ik. "Ik dacht dat je me niet zou geloven"zegt ze. "Je weet dus ook dat je een keuze moet maken?"vraagt ze. "Weerwolf of Dream Walker"zeg ik. "Wat ga je doen?"vraagt ze en gaat naast me zitten. "Weerwolf"zeg ik meteen. "Dan weet je ook dat je de gene moet doden van wie je het hebt gekregen"zegt Melissa. "Dat betekent.." "Ja, je moet mij doden. Of het juweel wat je hebt gekregen, dat moet je kapot maken"zegt ze. "Dan zou ik liever een juweel kapot maken"zeg ik. "Het is niet makkelijk, het moet op een volle maan"zegt ze. "Ik ben zo terug, ik moet nog even langs iemand gaan"zeg ik en ren weg. Oké, ik moet dus het juweel kapot maken of Melissa zelf. Hoe?

Hallo mensjes, het is het laatste deel van season 2. Zal ik verder gaan met 3??

Laat het me weten!
Xx
Little_Me013

What Am I? (Teen Wolf S2) voltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu