Nablijven

488 24 0
                                    

Allison en ik volgen Jackson naar de jongens kleedkamer. "Jij gaat naar binnen en als er iets gebeurt ben ik hier aan het wachten"zeg ik tegen Allison. Ze gaat maar binnen en er komt iemand naar buiten en praat nog even met haar. Dan lopen ze allebei door. De minuten gaan nu in, en al meteen hoor ik dat Jackson aan het kokhalzen is. Dan begint Allisons hart steeds sneller te kloppen.

"Ik dacht dat je wilde praten"zegt Jackson die naast me staat. Allison loopt achteruit en valt bijna over een bank. "I ik heb me bedacht"zegt ze stotterend. "Zeker? Want je lijkt een beetje gestrest. Is het Scott? Is het helemaal dat ding? Ik kan nog steeds niet geloven dat je echt je kleine Romeo en Juliet verhaal het nog lang vol houd. Je weet dat hij gewoon naar Derek gaat en bij heb aan sluit bij zijn pack. Als je je dat niet realiseert, dan moet je wel de domste bitch in deze stad zijn" zegt Jackson. Wanneer ik heb wil duwen, gaan mijn handen door z'n lichaam. Ik krijg naar m'n handen en ze lijken Oke. Maar wanneer ik Jackson weer wil slaan ga ik weer door hem heen. Wanneer ik m'n oven sluit en rustig adem haal, en doe m'n ogen weer open. Nu sta ik achter Scott en zie dat Jackson snel een broek aan trekt, Scott gaan verkeerd denken en stormt dan op Jackson af. Ik kijk aan allebei de kanten van de gang en er is niemand, er zit alleen iemand ietsjes verder op de grond. Ik loop er naartoe en zie dat ik er aan het slapen ben. Wat is dit? Wat gebeurt er? Wat is er met me aan de hand. Ik ga tegen de muur aan staan en laat me langzaam naar beneden glijden. Ik trek m'n benen naar me toe en leg m'n hoofd op m'n knieën.

"Ik had eerst de grootste crush op je. Ja, jou Stiles. En dat is je nooit opgevallen"hoor ik Erica zeggen. Ik sta op en loop naar gaar toe. "Net zoals nu"zegt Erica. Erica gaat aan de kant staan en Stiles en Erica kijken me aan. "Wat?"vraag ik nog steeds snikkend. "Wat is er?"vraagt Stiles en loopt naar me toe. En staan om de hoek stil. Ik ga met m'n rug naar hem toe staan. "Wat is er met je?"vraagt Stiles, waardoor ik erger ga snikken. "Hey, doe eens rustig"zegt Stiles die z'n handen op m'n schouders legt. Waardoor ik rustiger word. "Wat is er gebeurt?"vraagt hij. "Ik kan het niet meer Stiles, ik wil dit leven niet meer"zeg ik. Stiles gaat voor me stil staan en ik draai m'n hoofd van hem weg. Dan pakt bij m'n hoofd zachtjes vast en draait die naar hem toe. Ik wil heb weg duwen, maar dit voelt op een een of andere manier fijn. "Ik wil niet dat je me zo ziet, vooral niet wanneer ik huil"zeg ik en er rolt een traan over m'n wang. Hij veegt de traan weg en knuffelt me dan. "Ik vind dat je er nog steeds mooi uitziet wanneer je huilt"zegt hij. Ik leg m'n hoofd in z'n nek. "Jongens kom even helpen"roept Erica. Ik ren naar Scott toe en trek hem weg van Jackson. "Wat is hier aan de hand?"vraagt Mr. Harris. "HEY! Nu is het genoeg" zegt hij. "Wat denken jullie idioten wat jullie aan het doen zijn? Jackson! Doe eens rustig. Mr. Mccal, wil jij het even uitleggen? Stilinski?"vraagt de leraar. "Je hebt dit laten vallen"zegt een jongen achter de leraar en geeft de tablet aan Scott. Maar Mr. Harris pakt 'm af. "Jij en jij. Eigenlijk.. Jullie allemaal. Nablijven 3:00"zegt Harris en wijst ons allemaal aan.

What Am I? (Teen Wolf S2) voltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu