Iets raars? Geks? Iets

518 31 8
                                    

Ik heb Stiles alles uitgelegd en hij alles aan mij over de Kanima. "Zullen we zweren om de waarheid aan elkaar te vertellen?"vraag ik. "Belooft"zegt Stiles. "We moeten het ook doen met Scott en Allison"zeg ik. Stiles kijkt me nu al 5 minuten aan en ik word er zenuwachtig van. "Wat? Zit er iets op m'n mond?"vraag ik en doe m'n hand over m'n mond. "Nee, het is gewoon.. Hoe kan jij de zus zijn van Scott, tweeling zus zelfs"vraagt Stiles. "Goed of slecht?"vraag ik. "Kom op alsof jij dat niet weet"zegt Stiles. Is hij aan het flirten? "Wat ben je aan het doen?"vraag ik. "We hebben afgesproken dat we niet tegen elkaar zouden liegen, dus ik vertel de waarheid"zegt hij. Onze gezichten komen dichter bij elkaar. "Sophie?"zegt Derek die opeens voor onze neus staat. "Wat?"vraag ik geïrriteerd. "Je bent je ketting vergeten"zegt hij en houd de ketting vast. "Bedankt, maar ik denk dat ik 'm niet meer nodig heb"zeg ik wanneer ik naar de ketting kijk. "Wat nu als je je controle verliest?"vraagt Scott. "De enige die ik echt zal doden is Erica, daar heb je toch geen probleem mee?"vraag ik en Derek blijft me nu aan staren. "Ik zal je naar huis brengen"zegt Stiles en staat op. "Goed idee, morgen weer school... En um ja, doei"zeg ik en loop Stiles achterna.

Al snel heeft hij me thuis afgezet. "Bedankt"zeg ik. En doe de deur dicht wanneer ik uitgestapt ben. "Zie je morgen"zegt Stiles en ik loop naar de voordeur en maak die open. Ik zwaai nog een keer naar Stiles en dan rijd hij weg. Meteen maak ik me klaar voor school en om te gaan slapen.

Het is alweer de volgende morgen en ik ben in de schoolbibliotheek. Ik zie Allison maar binnen lopen en meteen ren ik naar haar toe. En lopen in een rij, als het goed is staan Scott en Stiles er achter. Ze haalt iets uit haar tas en zet die in de boeken kast. Eem tablet en Scott haalt 'm er gelijk uit. "Het is alles wat Lydia kon vertalen en vertrouw me ze was erg verward"fluistert Allison. "Wat heb je tegen haar verteld?"vraagt Scott aan de andere kant. "Dat we deel waren van een online game dat vecht met mitische wezens"zegt Allison. "Ik ben deel van dat online game dat vecht tegen mitische wezens"zegt Stiles. "Owh, geweldig"zegt Allison. "Oke, zegt het iets over hoe we kunnen weten wie heb beheerst?"vraagt Scott. "Niet echt, maar Stiles had gelijk over de moordenaars"zegt Allison en Stiles zegt zachtjes een 'yes' Ze hebben een gesprek gehad over dat het misschien komt door de echte ouders van Jackson komt, ofzo. "Ik vraag het me haar zelf wel"zegt Allison. "Oke, en wat doe ik dan?"vraagt Scott. "Jij hebt een herkansing, weet je nog?"vraag ik. "Geloof in me"zegt Allison. "Als hij ook maar iets doet ren de andere kant op"zegt Scott. "Ik kan voor me zelf zorgen"zegt Allison. "Allison, als iemand jou pijn doet terwijl ik druk bezig ben met een stomme test, moet iemand mijn helpen. Als hij iets doet"zegt Scott. "Zoals?"vraag ik voor Allison. "Iets raars, geks iets" "Iets kwaadaardigs"zegt Stiles en doet z'n hoofd tussen de boekenkast, en ik lach en duw hem meteen terug.

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.
What Am I? (Teen Wolf S2) voltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu