047 | Muutosten matkassa

2.9K 207 86
                                    

sᴀɴᴀᴍᴀ̈ᴀ̈ʀᴀ̈
♥︎

1833


KUUKAUTTA MYÖHEMMIN


Sara heräsi aamulla tuntien tyhjän ja kylmän patjan kätensä alla. Hän pomppasi sängystä ylös kauhuissaan ihmetellen, missä Louis oli, mutta huomasi pian yöpöydällä lapun, joka oli kirjoitettu Louisin suttuisella käsialalla.

Anteeksi beibi, kun en ole siellä, kun heräät! Minun piti mennä käymään Liamin luona hakemassa yksi juttu, ja en halunnut herättää sinua...näytit niin kauniilta nukkuessasi. Joten, olen tulossa kohta takaisin, beibi!

- Lou :)

Sara huokaisi helpotuksesta ja nousi sängystä hymyillen. Hän avasi verhot, ja ihana auringonpaiste tuli suoraan huoneeseen. Sara nautti valosta, sillä hän ei ollut oikein ikinä myöntänyt sitä kenellekkään, mutta hän pelkäsi hieman pimeää. Hän veti Louisin hupparin ylleen ja tuoksutti sen kaula-aukkoa, joka tuoksui aivan Louisille. Sitten hän laittoi omat collegehousut jalkaansa ja samoin vihreät villasukat, sillä lattia oli yllättävän kylmä. 

Sitten hän tipsutteli alakertaan tekemään itselleen aamupalaa. Aurinko paistoi lämpimästi myös sisälle alakerrassa, ja Sara vain hymyili. Tämä päivä tulisi olemaan tosi hyvä, Sara vain tiesi sen. Hän avasi jääkaapin ja katsoi sisälle hymyillen, toinen kulmakarva koholla.

Mitähän laittaisi aamupalaksi? Sara ajatteli.

Sara päätti vain ottaa ison kupillisen jogurttia. Hän täytti kahvinkeittimen vedellä ja laittoi suodatinpussiin kahvinpurut napsauttaen keittimen sitten päälle. Heti alkoi kuulua porinan ääniä, ja Sara otti pyöreän valkoisen kupin kaapista kaataen siihen vaniljajogurttia. Kahvi oli valmista pian, ja Sara kaatoi sitä pinkkiin mukiin jossa luki: Louis' girl. Louis oli ostanut sen Saralle läpällä 1D:n fanikaupasta, mutta Sara oikeasti piti siitä.

Hän istui kahvikuppi ja jogurttikippo kädessään pöydän ääreen alkaen syömään. Hän otti ensin muutaman lusikallisen jogurttia ja sitten muutaman hörpyn kahvia. Jonkun mielestä tämä saattaisi olla outo aamupalayhdistelmä, mutta Sara piti siitä. Kun hän oli melkein syönyt jogurtin loppuun, hän kurtisti kulmiaan viimeisillä lusikallisilla.

Tämä jogurtti maistuu kylläkin vähän oudolta, Sara ajatteli. 

Sara tunsi vatsassaan pyörivän myrskyn, ja se alkoi nousemaan vähitellen ylös. Sara otti äkkiä jogurttipurkin käteensä ja katsoi päivämäärän. Viimeinen käyttöpäivä 16.12.2016. Hän peitti äkkiä suunsa kädellään ja juoksi vessaa kohti. Hän polvistui suoraan pöntön eteen ja oksensi. Koko hänen aamupalansa tuli suoraan mahasta ulos.

Sara ei edes huomannut, kuinka joku oli vetänyt hänen hiuksensa pois hänen sivuiltaan. Louis piteli huolestuneena Saran hiuksia takana, kun tyttö oksensi, Louisin ollessa yhä ulkotakki päällään ja autonavaimet käsissään. Vihdoin Sara sai oksennettua loppuun, ja hän kääntyi hitaasti kohtaamaan taivastakin sinisemmät silmät.

"Louis...tulit jo takaisin..." Sara hymyili, ja Louis auttoi tytön ylös nostaen tätä hennosti kyynärpäistä käsin.

"Sara, mitä tapahtui? Oletko tullut kipeäksi?" Louis kysyi ja kokeili tytön otsaa, joka ei ollut kuuma. Sara vain katsoi Louisin hiuksia, joissa oli yhä pieniä valkoisia lumihiutaleita.

Väärä Numero ☓ L.W.TWhere stories live. Discover now