019 | Lentokentälle

4.6K 259 45
                                    

sᴀɴᴀᴍᴀ̈ᴀ̈ʀᴀ̈
♥︎

1075


Kello oli varttia vaille kolme aamulla ja Sara, että Louis olivat jo molemmat heränneet, ja olivat nyt valmistautumassa lähtemään aamupalalle. Heille oli järjestetty hyvin aikainen aamupala heidän lentonsa takia. Sara sai vihdoin omia vaatteita päällensä ja hän laittoi hieman meikkiäkin kasvoillensa. Sara katsahti itseään peilistä nopeasti samalla, kun Louis puki vaatteita yllensä. Sara oli valinnut vain pinkin t-paidan ja mustat sortsit ballerinojen kera. Hän oli laittanut hieman peitevoidetta, puuteria, piirtänyt hennot kulmat, laittanut ripsiväriä ja huulirasvaa. Hänen hiuksensa olivat pitkällä poninhännällä.

"Joko mennään, prinsessa?" Louis kysyi ja käveli Saran viereen.

"Mennään vaan Lewis..." Sara nauroi ja Louis irvisti hänelle.

Kun Louis sulki heidän hotellihuoneensa oven, ulkona odotti (ikuisesti) nälkäinen Niall, Liam, Harry ja Tuuli nauramassa jollekkin jutulle.

"Moi! Nukuitteko hyvin?" Tuuli kysyi halaten lämpimästi Saraa. Louis katsoi sivusilmällä Saraa, joka hymyili ja vain nyökytti päätään.

"Joko mennään!? Kuolen nälkään!" Niall valitti ja seisoskeli jo hissien luona.

"Oikeasti, minä odotan sitä päivää, kun sinä tulet kylläiseksi..." Liam sanoi Harryn ja Tuulin nauraessa. Sara ja Louis seurasivat heitä ja pääsivät lopultakin aamupalalle.

————————————————————

Aamupalan jälkeen, kello oli jo neljä ja heidän lentonsa lähtisi varttia vaille kuusi. Tuuli ja Harry menivät huoneeseena hakemaan laukut, samoin Liam ja vihdoinkin kylläinen Niall. Sara ja Louis kävelivät nauraen huoneelleen ja ottivat matkalaukkunsa. He vielä varmistivat ettei mitään jäänyt huoneeseen ja lähtivät sitten. Muut odottivatkin jo aulassa, ja lähtivät pian Louisin ja Saran huomattuaan kävelemään kohti tilataksia, joka odotti heitä hotellin ulkopuolella.

Kuski auttoi poikia lastaamaan laukut ja henkivartijat pitivät fanit sekä muutamat kuvaajat kaukana heistä. Sara ja Tuuli olisivat halunneet auttaa, mutta pojat kehottivat heitä menemään vain suoraan sisälle autoon. Lastattuaan laukut, pojat tulivat myöskin autoon. Harry istuutui  Tuulin viereen, vaikkakin tyttö istui jo Saran vieressä. Louis istui vielä Saran viereen, ja Liam ja Niall vastapäätä. Vihdoinkin auto lähti liikkeelle kohti Helsingin lentokenttää.
Matkalla lentokentälle Sara pyöritteli sormiaan, ja Louis huomasi tytön hermostuneisuuden.

"Mikä on?" Louis kysyi.

"Minä vain...pitäisiköhän minun ilmottaa äidille ja isälle? Tai siis...kyllä he varmasti haluaisivat tietää, että olen muuttamassa ulkomaille julkkiksen kanssa", Sara nauroi hermostuneena.

"Soitetaanko vaikka lentokentällä? Meillä on siellä yksityinen lähtöportti, joten siellä ei ole melua", Louis nauroi söpöä nauruaan.

"Hyvä on", Sara sanoi ja liittyi Louisin kanssa muiden keskusteluun.

————————————————————

Vihdoin päästyään lentokentälle, he kaikki menivät äkkiä sisälle. He kävivät kaikki turvatarkastukset läpi, hoitivat passiasiat ja veivät laukkunsa lastaushihnalle. Lopulta he pääsivät One Directionille varatulle yksityisodotusportille.

Väärä Numero ☓ L.W.TWhere stories live. Discover now