Deel 1.13~ Een tweeling!

2K 73 9
                                    

'Ohmygod!' Ik schreeuwde van blijdschap naar al m'n vrienden ik was gelukkig. 'Een tweeling? En het zijn jongens!?' Ik sprong en tegelijk stond ik weer recht, m'n buik. 'Oh eindelijk gezelschap voor mij!' Riep Bas springend. Ik grinnikte. Wat maakt Bas nu zo speciaal? Alles.

Na deze gezellige avond was iedereen naar huis vertrokken. Ik en Bas lagen ondertussen al in bed. We waren beiden moe. 'Bas! AUW!' Ik keek angstig naar Bas. Hij pakte Zijn telefoon en liet een ambulance komen. 'Ze zijn onderweg geen zorgen. Adem diep in je neus in en met je mond uit.' Wat? Bas die wist wat je moest doen dat was wereldnieuws! 'Ik hoor ze al' riep Bas 'Kom dan gaan we vast naar beneden' zei bas en drukte een kusje op m'n wang. 'Auw' Schreeuwde ik 'kom op Jac even op je tanden bijten we zijn zo beneden.' Ik liep naar beneden in de verte hoorde we de sirenes al aankomen. Ik liep samen met Bas naar buiten. De brancard kwam naar buiten en ik werd erop gezet, vastgemaakt en naar binnen gereden.
~~~~~

Binnen paar minuten waren we in onze kamer er werd een spuit in m'n arm gezet. Bas zag alles. Ik zag niks alleen overal bloed. Toen alles voorbij was hoorde ik geen geluid.

---------------------
Olla peeppzzz hoe gaat het? Wat denken jullie dat er aan de hand is met de baby's? Zet het in de comments!😊 niet normaal veel lezers!

Xx JessyZoeff❤️

Fuck The Rules, I'm The Badgirl With The Gun.Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora