Hoofdstuk 9: Dylan de beschermer

225 7 0
                                    

p.o.v. Dylan

Ik had Jessica een sms gestuurd dat ik nog iets moest bespreken met de leerkracht maar eigenlijk moest ik naar de directeur. Je denkt waarschijnlijk hoe kan je op dag 1 al bij de directeur belanden wel eigenlijk is het simpel. Jongens uit mijn klas waren aan het praten over het nieuwe meisje. Ik wist natuurlijk dat het over Jessica ging, maar niemand weet dat zij mijn zus is en ik ben ook niet van plan om het te zeggen. Eerst zei iemand: "Yo gast hebben jullie die nieuwe chick gezien?" "Ja natuurlijk, die heeft echt zo een lekere kont jong" "Ja joh en zo van die prachtige lange benen" Ik vond het al niet kunnen dat ze zo over haar aan het praten waren maar ik probeerde me in te houden. Maar het werd nog erger: "Heb je haar lippen gezien? Ik wil die echt zo graag proeven." "Ik wil haar gewoon nemen joh" en dat was de druppel. Ik liep naar die gast toe en pakte hem bij zijn kraag. En sleurde hem naar een muur en gooide hem er tegen. Ik hoorde iets kraken maar ik was zo woedend dat ik er geen aandacht aan. Ik keek hem woedend aan en riep kwaad: "Als jij zo over mijn zus kan spreken, toon dan nu je stoerheid en sta godverdomme op!" "I..is z..zij jouw z..zus?" stotterde hij angstig. Hij stond niet direct op dus ik trok hem met 1 hand omhoog en sloeg hem een blauw oog. Toen riep de leerkracht dat ik naar de directeur moest dus ik liep woedend weg op weg naar de directeur...

Ik legde hem het hele verhaal uit en nu moet ik de hele week de kantine opruimen. Maar ik heb alles over voor mijn zus. Wanneer ik het kantoor van de directeur mag verlaten, loop ik naar buiten. Daar hoor ik iemand zeggen: "... Ik krijg alles wat ik wil en op dit moment ben jij dat." Voordat die persoon nog iets kan doen sla ik hem hard op zijn kaak. Dan pas zie ik wie hij vast heeft. Het is godverdomme mijn zusje! Ik sla hem nog een keer op zijn kaak en dan sla ik hem op zijn oog. "Kom Jessica" Volgens mij is ze nog aangedaan na wat er is gebeurd want ze reageert niet echt dus ik leg een arm om haar heen en leid haar naar de auto. De hele rit naar huis zeggen we niets.

Thuis aangekomen gaat Jessica direct naar haar kamer. Ik volg haar en vraag naar het verhaal. "Heb je de badboy van de school echt een knietje in zijn ballen gegeven? "vraag ik ongelovig. Ze knikt. "Zus ik ben fier op jou dat je dat hebt gedaan hij had het verdiend. Als er iets is zeg het mij hé!" zeg ik. "Thanks broer dat je mij uit handen van Oliver hebt gehaald. Ik weet echt niet wat er anders gebeurd was."zegt ze gebroken. Dan stort ze zich in mijn armen en begraaft haar gezicht in mijn shirt. Ik voel mijn shirt nat worden en zeg:"Huil maar eens goed! Dat kan soms echt deugd doen!" Ik probeer haar te troosten door te zeggen dat alles goed komt en nadat ze uitgehuild is zeg ik:"Ik ben er voor je dat weet je" "Thanks broer" en dan geeft ze mij een knuffel. Dan loop ik naar mijn eigen kamer en stuur nog even met mijn nieuwe maten. Ik heb geen problemen om mij aan te passen. Ik ben vrij sociaal en maak snel nieuwe maten. Natuurlijk mis ik mijn maten van vroeger maar het leven gaat door en ik moet mij er maar bij neerleggen. Trouwens ik heb ondertussen ook al nieuwe kameraden. Jessica daarentegen heeft het er heel wat moeilijk mee. Zeker nu door die eikel van een Oliver, hij heeft niet echt iets gedaan maar toch. Ik merk dat het haar toch raakt. Ze heeft nooit echt aandacht gehad van jongens ondanks haar uiterlijk. Iedereen zag haar als een nerd terwijl ze dat echt niet was. Ik haat nog steeds die mensen die dat zeiden tegen haar.

p.o.v. Jessica

Ik ben echt zo blij met mijn broer. Hij heeft me echt goed getroost. Ik kan me mijn leven eigenlijk niet echt inbeelden zonder hem. Ik leg mij op bed en kijk een film op netflix: bad boys 2. Dan wordt mijn aandacht getrokken door de geur van lasagne. Ik krijg spontaan honger. Ik loop naar beneden en vraag mama wanneer we gaan eten. "Ga je broer maar halen en dan kunnen we eten. Ik dek ondertussen de tafel." Ik loop snel boven en roep hem. Na het eten moet ik de tafel opruimen. Daarna ga ik terug naar mijn kamer en kijk de film verder. Ik val in slaap en droom.

Droom

... Ik wandel door een grasveld met allemaal klaprozen. Ik draag een wit jurkje dat wappert in de wind. Ik wandel naar een persoon, ik denk dat het een jongen is aan de bouw te zien, toe die bij de boom staat. Aan de boom hangt een schommel en daar zit een klein meisje op. Wanneer het kleine meisje mij ziet springt ze van de schommel en loopt naar mij toe. Ondertussen begin ik te lopen en wanneer het kleine meisje bij mij is neem ik haar op en draai er een rondje mee. Dan zegt ze super schattig: "Mama, kom snel mee naar papa, hij heeft een verrassing" Ik knik en zet haar terug op de grond en geef haar een handje.
Samen lopen we naar de jongen bij de boom. Hij komt steeds dichterbij maar ik kan zijn gezicht nog steeds niet zien. Hij is alleen nog maar een silhouet. Het lijkt alsof hij nog iets in zijn armen heeft maar ik weet nog niet wat. Wanneer ik dichterbij kom zie ik dat hij een baby'tje in zijn armen heeft. Het ziet er best schattig uit. Als ik er ben zie ik dat het Staf is. Dan zegt hij tegen onze dochter: "Kate, wil jij Milan even vasthouden?" Hij geeft Milan aan Kate en zegt dat ik op de schommel moet gaan zitten. Ik doe het dan ook.
Staf gaat voor mij staan en gaat op een knie zitten. Dan vraagt hij mijn hand en zegt: "Mijn liefste Jessica, jij bent het beste wat mij is overkomen. Wil jij met mij trouwen?" Ik ben sprakeloos. Op de achtergrond zie ik Kate overdreven knikken. En ik vlieg hem om de hals en zeg terwijl een traan uit mijn oog ontsnapt: "Natuurlijk wil ik dat" Hij veegt teder mijn traan weg met zijn duim. Hij schuift een ring met diamant rond mijn vinger. Dan kus ik hem vol op de mond. Wanneer we de kus onderbreken om adem te halen zie ik dat niet Staf voor mij staat maar Oliver.

Met een schok word ik wakker. Ik kijk op de klok en zie dat het 5u is. Ik probeer terug te slapen maar het lukt niet. Wat had deze droom in godsnaam te betekenen?

------

Hey lezertjes 

Wat denken jullie? Heeft die droom iets te betekenen of is het gewoon een droom? 

Laat het gerust weten.

xxx

My guardian devil (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu