Kap.21 "Mackenzie?"

340 15 14
                                    

Hellu! Tänkte bara säga att Izas dotter Madison (Maddie) ser ut såhär:

Hellu! Tänkte bara säga att Izas dotter Madison (Maddie) ser ut såhär:

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Och för er som glömt hur Iza ser ut så såhär ser hon ut:

Och för er som glömt hur Iza ser ut så såhär ser hon ut:

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Och en sak till, jag har skrivit fel. I hela jäkla boken😂😂😂 Mackenzie och James går ju sjunde året, men Albus och company går femte året och Lily och company går tredje året, ville bara få det sagt! Och kom ihåg att det inte är 2016 för dem utan det är 2022 eftersom det varit nyår för dem så det är den 7/1...okej, förvirrande? Aja, strunt i det...

~James~

Mackenzie var på St. Mungos, jag hade panik och Fredrik var okontaktbar. Molly var typ död kändes det som eftersom hon stängde ut alla och satt helt still. Det ändå man såg på henne att hon levde var tårarna som regnade ner för hennes kinder.
Mina tårar har inte gått att hindra men alla har försökt att muntra upp mig. Lily har antagligen inte hört om det än, Jackie är kvar på Hogwarts fast vi har blivit vänner sen typ några dagar.

Jag snörvlade till och gick ut genom dörren. När jag kommit ner för trappan såg jag ett papper på anslagstavlan.

Quidditchmatch 14/1
Gryffindor mot Slytherin

Spelare för Gryffindor:
Sökare: Mackenzie Finnigan
Vaktare: Fredrik Andersén
Jagare: Johanna Andersén, James Potter, Felix Gray
Slagmän: Ethan Shirley, Erick Tyler.
Kapten: Mackenzie Finnigan.
Vinnaren möter Rawnclaw.

Sedan stod något nedklottrat i vänstra hörnet.

Ersättare för Mackenzie Finnigan: James Potter.

Ersättare för jagare James Potter, numera ersättare för Mackenzie Finnigan: Jack Smith (A/N Hehe, tvillingbror till Josie Smith...)

Jag kollade förbluffat på lappen som många samlats runt omkring för att kolla på. Skulle jag, James Potter, spela istället för Mackenzie?

Antagligen.

Felix Gray är en av mina närmsta vänner i laget, han har mörkbrunt hår och nästan isblå ögon. Hans personlighet är väl rätt bra, inte som min och Mackenzies då båda är vinnarskallar. Felix's personlighet är inte så bestämd men ändå rätt respektgiven. Han får mycket respekt alltså, han är från en renblodig familj med bra rykte men ändå så bryr han sig inte om det, precis som typ Scorpius.

True Love||The next generationOnde histĂłrias criam vida. Descubra agora