Kap.3 Lost Boy

547 17 34
                                    

Okej! Låt oss bara tala om hur fult jag satte ihop bilden! Jag kan säga till mitt försvar att jag gjorde det i ren hast så mobba mig inte nu..... Aja, ni ska få läsa nu.

~Scorpius~

"Scorpius Malfoy! Kom ner till salongen nu med detsamma!"

Det var min mamma som ropade. Hoppas att hon inte fått reda på min och Lilys brevväxling under sommaren.

"Scorpius Malfoy! Vad är detta?!"sa hon ilsket och räckte fram ett klarblått kuvert. Jag kände igen Lilys snirkliga handstil och drog handen igenom mitt blåa och blonda hår i ren frustration.

"Unge man.......om du vill gå på Potters dotters kalas så är det helt okej, bara du fixar till håret till dess normala färg"sa mamma och jag pustade ut.

Hon brukar vara jättesnäll men bestämd. Det är däremot pappa som inte gillar Potters. Han bråkade med Mr Potter och Mrs Potter när dem var mindre.
Jag sprang upp på mitt rum och tog upp min trollstav (jag vet att man inte får använda sin trollstav när man inte är på Hogwarts men vi fjärdeårselever får det för att vi ska öva på en skyddsförtrollning), jag satte trollstaven vid mitt hår och tänkte på färgen jag ville att det skulle bli. Det vill säga blont.

~Lily~

Vi har nu planerat alltihop. Mackenzie har en fantastisk sångröst så hon vill jag ska sjunga en låt sen, hon har gått med på det. Sen har vi ju Sky. Hon ska säga ett tal tillsammans med gudmor Luna, gudfar Neville, mamma och pappa, mormor och morfar. Albus och James skulle hjälpa Lea, mamma och pappa  med maten och jag ska fixa en tårta.

"MAMMA!!!"skrek James.

Antar att han har bränt maten medan dem andra var i trädgården och fixade med tältet.

Jag satte på några till jordgubbar och lite strössel och tittade nöjt på tårtan (För er som inte förstått det så älskar jag socker och ja.....alla älskar väl socker, det kanske bara jag som får sockerkickar sisådär hela tiden....)

"Åh vad fin den blev!"sa Kenzie när hon kom in i matsalen. I en klänning.....KLÄNNING!!!!!!!

"MACKENZIE!!!!!!!!!!! DU HAR EN KLÄNNING PÅ DIIIIIIG!!!"skrek jag i ren lycka.

"Ja, jag har märkt det!"sa hon ironiskt. "Men jag gillar det INTE!! Det är som att ha på sig en för lång tajt åtsittande tröja och man kan inte ens ha en keps tillsammans med den för att det skär sig som fan med färgerna!"fortsatte hon.

"Du kan ju inte ha på dig basketlinnen och trasiga jeans hela tiden."sa jag och hon suckade, hon beter sig som en 3åring.

(Några timmar senare)

Den fina rosa klänningen satt nu på plats och det vita diademet satt fint placerat ovanpå mitt lysande röda hår.

"Lily! Gästerna är här nu!"ropade mamma från nedervåningen.

Jag tog ett djupt andetag och gick ner för trappan. Alla hälsade på alla i vardagsrummet.

"Åh! Lily! Kom hit så får jag ge dig en kram! Att mormors lilla ängel har blivit så stor! Hela tolv år!!"sa mormor och jag sprang fram till henne.

Jag slängde mig runt hennes hals och hon kramade mig hårt tillbaka.

(I tältet vid 20 tiden)

Vi lade tårtan på bordet och Kenzie och James kastade sig nästan över tårtan medan Molly bara slog till sig själv i pannan, tydligen skämdes hon.

True Love||The next generationWhere stories live. Discover now