It should've not happend, but they don't regret it

851 47 4
                                    

Bylateplá letní noc. Dva mladíci, jeden černovlasý, s karamelověhnědýma očima a snědou kůží, druhý hnědovlasý, s čokoládověhnědýma očima a jemně nahnědlou kůží, seděli na kopci u řeky, a povídali si o všem, co jim přišlo na mysl. "Viděljsi včerejší zápas?" zeptal se černovlasý. "Kterýmyslíš? Včera jsem viděl hodně zápasů," uchechtl sehnědovlasý. "Anglie proti Irsku," ujasnil mu snědýchlapec. "Jo, ten jsem viděl. Ale nic moc, myslel jsem, že tobude lepší," postěžoval si Liam. "Náhodou, já jsemnaprosto spokojený. Sázel jsem na Anglii, která vyhrála,"ušklíbl se Zayn. "Ty a to tvoje sázení," zakroutil Liam hlavou nad jeho kamarádem. Debatovali o sportu a byli jím takpohlceni, že ztratili pojem o čase. "Měl bych už jít, aťsi Julia nedělá starosti," řekl Liam, když se podíval nahodinky. "Jo, taky bych měl jít," souhlasil jeho kamaráda zvedli se. Jenomže si neuvědomili, že seděli skoro na krajikopce. Oběma klopýtla noha, nestihli ani mrknout a už se kutálelidolů. Když se zvedli, opět jim podjela noha a tentokrát Liam spadl na Zayna. Hleděli si do očí, oba dva se ztráceli v očíchtoho druhého, ani si nevšimli, že se jejich obličeje k soběpřibližují, až spojili jejich rty v jedno.


"Jakto myslíš?!" vykřikla Julia. "Tak, jak to říkám.Líbal jsem se s klukem a nelituju toho," pokrčil hnědovlasýmladík rameny. "Chceš mi říct, že jsi gay?!" zhrozilase jeho, teď už bývalá, přítelkyně. "Přesně tak,"usmál se. Místností se ozvalo plesknutí. "Je mi z tebe zle,"probodla jej pohledem. "Mně z tebe taky," zamračil se amnul si tvář. "Je konec, Julio," zvedl se a odešel.Facka jej stále pálila na tváři, ale nemohl se ubránit úsměvu.Ten polibek se neměl stát, ale on a ani Zayn toho nelitují.

/*/*/*/

No, ehm... Původně je to moje slohovka 😃😃 Samozřejmě jsem tam nedala jejich pravá jména, trošičku jsem je pozměnila, ale jinak to je přesně tak, jak to mám vytištěné zítra pro učitelku. Správně by ta slohovka měla mít 250 slov, ale tahle storka má 297 *palec hore*. Tak se nedivte, proč je ta storka tak krátká. Jinak, upřímně, já to publikovat nechtěla, ale hold mě moniishelley přemluvila, proto jí to taky věnuju xP

Tak snad se alespoň trochu líbilo ))

Luv ya, my Bitchiezzz xx ^^

Ziam Stories CZKde žijí příběhy. Začni objevovat