0.4

1.6K 123 100
                                    

Ashton'ın evinden çıktıklarında Luke kaşlarını çattı. "Nereye gidiyoruz?" Michael Luke'un sorusuna karşılık kıkırdadı ve arabasının kapısını açtı ve Luke'un girmesi için bekledi. Luke arabaya bindiğinde kapısını kapattı ve kendisi sürücü koltuğuna geçti.

Arabayı çalıştırırken Luke'a bakarak gülümsedi. "Partide eğleniyor gibi gözükmüyordun." dediğinde Luke kıkırdadı.

Bir süre sonra araba ormanlık bir alana girdiğinde Luke korkmaya başlıyordu. Bilirsiniz Michael ile bir ormanda kalırsanız iyi şeyler olmazdı. Luke rahatsızca kıpırdandı. Michael bunu gördüğünde Luke'a saniyelik baktı ve tekrar yola döndü.

"Korkmalısın Hemmings. Seni ormana götürüp bir güzel becereceğim." dediğinde Michael sinsice sırıtıyordu. Luke oturduğu koltuğa gömülürken içinden Michael'ın şaka yapmış olmasını diliyordu.

Michael tekrar Luke'a baktı fakat bu sefer Luke'un yüz ifadesini gördüğünde kahkaha atmadan edemedi. "Sadece sakinleş adamım sana istemediğin sürece dokunmam." dediğinde Luke gözlerini devirdi. (2 kere taciz eden kişi mi diyor bunları?)

"Soyunma odasında öyle olmadı ama" diye mırıldandığında Michael bunu duydu ve kıkırdadı. "He yani tuvalette olanı istemiştin, öyle mi?" diye imalı sorduğunda Luke utancından kızardı. "Yok öyle bir şey! Onda da zorla yapmıştın." diye karşı geldiğinde Michael tekrardan tapılası kıkırtısını Luke'a bahşetti.

Arabayı tam olarak bir tepede durdurduğunda Luke etrafına baktı. -ne kadar hızlı kaçabilirim diye- fakat hiç bir yer bulmadı. Her taraf zifiri karanlıktı. Temkinli bir şekilde arabadan indiğinde Michael'ın çoktan arabadan inmiş ve tepenin ortasına yatıp gökyüzüne baktığını gördü. Luke hafifçe kaşlarını çattı. Ne yaptığını çözmeye çalışıyordu.

"Ne yapıyorsun?" diye sorduğunda, Michael, Luke'a bir bakış attı. "Yanıma gel, sana bir şey göstereceğim." dediğinde Luke Michael'dan -mümkün olduğunca uzakta- bir yere oturdu ve Michael'a baktı.

Michael ise 'cidden mi?' bakışları atarken Luke umursamaz bir tavırla omuzlarını silkti.

"Sana güven olmaz." dediğinde Michael gözlerini devirdi. "Cidden sinir bozucusun." dedi. sesindeki kırgınlık Luke'u biraz suçlu hissettirmişti. Bu yüzden Michael'a yanaşıp-çok fazla değil- Michael'ı taklit ederek toprağa uzandı. (O pantolonun lekeli gelsin senin ananı sikerim Luke. -LizHemmings)

Michael bunu gördüğünde kıkırdadı. "Ve çok fazla safsın." dediğinde Luke kaşlarını çattı. "Numara olduğunu biliyordum." dedi ve gökyüzüne baktı. Burada fazlasıyla yıldız vardı. Eski evlerinin orada bir tane bile yıldız göremezdi. Fakat burada gökyüzü yıldızlarla kaplıydı.

Luke adeta büyülenmiş bir şekilde yıldızları izlerken, Michael da kendi yıldızını izliyordu. (ehehe kelime oyunu ehehe)

Luke yıldızların ne kadar mükemmel olduğunu düşünürken, Michael ise Luke'un ne kadar mükemmel olduğunu düşünüyordu.

Şuan Luke'u öpse ne olurdu?

Sonuçta Luke'a oral yapmıştı.

Hem de iki kere.

Yani bu ona Luke'u öpme hakkını tabii ki de veriyordu.

Michael kendinde emin bir şekilde Luke'a baktı. Öpmek için hazırlandı ve,

Lanet olası (seksi) dudaklarını, Luke'un dudaklarına bastırdı. Luke şaşkınlıkla gözlerini açarken Michael ise Luke'un dudaklarının ne kadar yumuşak olduğunu düşünüyordu.

Michael'ın öpücüğüne Luke karşılık vermemişti. Bu yüzden Michael Luke'un dudaklarından ayrıldığında biraz üzgün hissetti.

Fakat kesinlikle pişman değildi. Çünkü lanet olası sarışını öpmüştü.

Luke'a baktığındaysa ağzını kapatmış bir şekilde ağlıyordu. Michael bir şey olduğunu düşünerek Luke'a yaklaştı. Fakat sarışın geriye çekilip cenin pozisyonunda oturdu.

"Seni aptal! Ne yaptığını sanıyorsun sen!" diye çıkıştığında Michael birden şaşırarak geriledi. "Aptal." diye fısıldadı Luke hıçkırıkları arasında.

Ardından daha fazla ağlamaya devam etti. Michael endişeli bir şekilde Luke'a yanaştı ve öylece kaldı. Sarışının aklından neler geçiyordu bir türlü anlam veremiyordu.

Luke'a bakıp ne yapacağını şaşırırken, birden ayağa kalktı. "Seni eve bırakayım." dediğinde Luke başka çaresi olmadığını bildiği için usulca ayağa kalktı ve arabaya bindi.

Hıçkırıklarını devam ettirirken Michael'ı daha fazla pişmanlığa sürüklüyordu. Luke'un evinin biraz gerisine geldiğinde Michael arabayı durdurdu.

Luke tek kelime etmeden aşağıya indi. Michael daha fazla dayanamayıp hızla arabadan indi. Luke'a yetiştiğinde kolundan tutup kendine çevirdi. Sarışın elini sertçe çekti ve çatık kaşlarıyla Michael'a baktı. "Luke, neler oluyor? Farkında olmadan bir şey mi yaptım?" diye sorduğunda Michael'ın gözlerindeki kırgınlık gayet net bir şekilde belli oluyordu. (Manipüle etme huyun olduğunu bilmiyordum amk çocuğu)

Luke alayla güldü. "Ne mi yaptın? O benim ilk öpücüğümdü ve bir erkek tarafından alındı. Tanrım! Kesinlikle cehenneme gideceğim!" cümlesinin sonunda sesi titremişti.

Michael'ın gözleri dolarken ağzından bir kıkırdama çıktı. "Sence, aynı cinsiyette olan insanlar birlikte olamaz mı?" diye sorduğunda Luke yüzünü ekşitti. (2-3 bölüm sonra Michael'ın orospusu yapçam haberi yok amelenin) "Tabii ki de yanlış! Bu şey gibi, bir prizi diğer bir prize takmaya çalışmak gibi." dediğinde Michael bu tuhaf benzetmeden dolayı kaşlarını çattı.

"Hala anlamıyorsun değil mi? Ben seni penisin veya herhangi bir cinsel organın için sevmedim Luke. (yav bu da Luke verse nefessiz sikçek burda edebiyat yapıyo pezevenk) Ben senin gözlerini sevdim. Kalbini sevdim. Saflığını sevdim. Ama senin bunu anlayamayacak kadar ön yargılı olduğunu bilmiyordum. O yüzden ne var biliyor musun? Siktir et. Evine gir o manyak kaçık ötesi annenle o berbat asosyal hayatına devam et. Sikimde bile değilsin." Sinirle, tükürürcesine söylediği lafları arkasında bırakıp hızla arabasına bindi Michael. (Abiii resmen manipüle etme ustası olarak yazmışım Michael'ı 2 günde neyin sevmesi bu delirrceem)

Arkasında kalbi kırılmış ve pişmanlıkla dolu bir Luke bırakarak gitti.

Luke gözünden akan damlaları sildi ve yavaşça odasının balkonuna tırmandı. Sessizce-hatta nefesini tutarak- odasına girdi ve üzerini değiştirip yatağına girdi. Beyni bu kadar doluyken uyuyamazdı ama biraz da olsa uykuya ihtiyacı olduğu için gözlerini sıkıca yumdu.


Michael ise Ashton'ın partisine geri dönüp hayatında en iyi yaptığı şeyi yaparak içmeye başladı. Gecenin diyar kalanını açıklamama gerek yok zaten. Sabah yanında 3 kızla uyanması ile açıklanıyordu.


Son cümleyi bende anlamadım lol

nys

Sizi seviyorum :*

2016 sürümüme şaşkınlıkla bakıyor ve okuyorum... Manipüle kabiliyeti yüksek birini nasıl böyle yazabilmişim bunu amaçlayarak mı yazmışım? Asıl amacım neymiş? Agghh kafamda binlerce soru var keşke 2016 sürümünü karşıma getirebileceğim bir teknoloji olsa...

05.04.2016
14.01.2022

Not Good Enough *MUKE* *2022 Sürüm Güncellendi*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin