◼️6

1.3K 36 6
                                    

Yalancı sevgili ile kapan kafeden el ele girdiğimizde bütün bakışlar bizi bulmuştu. Adımlarımı sıklaştırarak yürüyordum gerginlikten onun ellerine tırnaklarımı geçiriyordum . Kafamı yerden kaldırmıyor, beni izleyen gözleri  görmemeye çalışıyordum ama hepsinin delici bakışlarını üzerimde hissediyordum. Üzerimde garip bir gerginlik ve daraltı vardı yanlış bir yolu seçmiştim bunun için pişmandım ama başlamışken durduramazdım. İç sesimle uzun bir tartışma yaşadıktan sonra başımı yavaşca kaldırırak etrafta göz gezdirdim erkekler kalçamın hemen altında biten kırmızı askılı elbiseme açlıkla bakarken kadınlarsa bu çocuğun bu kızla ne işi var ? Bakışıyla beni yiyip bitiriyordu. Ediz aniden ellerimi bırakıp kulağıma doğru eğildi. "Mutlu gözük ve heyecanını yen birazdan arkadaşlarım bizi sorgular "

Gözlerimi kristal mavisi gözlerine diktim. "Rol yapması çok zor."

"Sana yardım etmeye çalışıyorum buna eminim Ece'nin katili arkadaşlarımdan birisi " duraksadı. "Hem benim gibi bir adamla yalanda olsa çıkmanın biraz zevkini yaşamaya bak

Derin bir nefes alarak omuzlarımı silktim. "Sen umurumda değilsin tek istediğim kardeşimin katilini bulmak."

Yüzü gerilmişti. Dediğim onu fazlasıyla bozmuştu.  Her hareketi korkutucu bir çekiciliğe sahipti. Bakışlarını baştan aşağı üzerimde gezdirdiğinde istemsizce dudaklarımı dişledim .

Alaylı bir sesle konuştu. Sesi fazlasıyla hoş çıkmıştı bir erkeğe göre mükemmel bir tona sahipti "Benden tahrik oluyorsun "

Mantığım bu lafın altında kalma buradan uzaklaş diyordu merakım ise daha da fazla burada kalmak istiyordu. "Senden tahrik olmuyorum Ediz ."

Kapanda aniden Edis'in sevişmemiz olay şarkısı çalmaya başladığında tüylerim istemsizce diken diken oldu bakışlarımsa kristal mavisi gözlerin sahibini buldu.  "Senin de aşkta cesaretin farklı  duraksadı. "Söke söke alıyorsun avucuna ,Gözlerinin de bir felaketi var" 

Gözlerimin içine büyük bir arzuyla baktı  sırf bu anı bozmak için konuştum. "Derdimiz şarkı söylemen değil kimlerden şüphelendiğin ona göre o kişilerle yakın arkadaş olacağım."

Derin bir soluk verdi. "Şüphelilerden önce konuşmayacağın kişileri sıralayacağım."  Ediz gülümseyerek  "Mutlu gözük." diye fısıldadığında yüzüme yapmacık bir mutluluk gülüşü ekledim.  Ortam kızları ve ortam çocukları olarak adlandırdıklarım pür dikkat bizi izliyordu kucaktan kucağa gezenler bile işini bırakmış bize bakıyordu buda daha da gerilmeme sebep oluyordu. "Çevrende o kadar ortamcılar varken neden benden hoşlanıyorsun ku ?"

Gözleri yuvalarından çıkarcasına açıldı. "İnsanları yargılamadığını sanıyordum ." Dedi.

"Yargılatan sendin hep herkesten nefret ettiren sendin." derin bir nefes alıp verdim. "Kızlar hiç dibinden ayrılmazdı kucağına da çok kişi aldığını duydum. "

Tek kaşını havaya kaldırdı. "Dedikodularımı takip ettiğini bilmiyordum."

"Kızlar tuvaletinde istemeden de duyuyorsun."

"Eskiden çok hızlı çocuktum ama şimdi öyle değilim korkusuz yaşarım genç ölürüm kafasındaydım ." dede neşeli bir sesle.

"Eskiden dediğin bir iki hafta önce." 

"Bir ilişkiden bekletin ne cinsellik kaçıncı sırada?" diye sordu Ediz.

Kendimi fazla garip hissettim onunla bu konuları konuşmak fazlasıyla saçma geliyordu. "Bir ilişkiden beklentim sevgi, sadakat , güven incitilmemek ve cinsellik bu sırada yok." diye vurguladığımda üst dudağı kıvrıldı.

Masumiyet - GerilimWhere stories live. Discover now