◼️3.bölüm

3.5K 47 2
                                    


3. bölüm

Gerginlik tüm bedenimi sarmıştı karşımdaki adama şaşkınca bakıyordum kardeşimle yatarken beni mi sevdiğini söylemişti o az önce yoksa ben mi her şeyi yanlış anlamıştım. Başım hafiften  dönmeye başladığında bakışlarımı ondan çekip yere sabitledim.Dedikleri beni fazlasıyla tedirgin ediyordu."Sen ne saçmalıyorsun?" diye soruyorum şaşkın şaşkın . Belki yanlış anlamışımdır umuduyla gözlerimi ona diktim.

Ediz kristal mavisi gözlerini kıstı.

"Duydun işte Sahra seni seviyordum." Dediğinde kaşlarımı çattım.

 Bar tezgahına kolumu yasladım ardındansa "kız kardeşimle yatarken kalbinde ben mi vardım? Bu nasıl bir iğrençlik hadi beni geçtim Sarp'a nasıl kazık atabildin sen! "Dedim.

"Kazık atan belki de ben değilimdir ya Sarp'ta bana daha önceden kazık atıysa? " Aniden yönelttiği bu soru karşısında afalladım. Ne demek istiyordu. "Her şey planlanıldığı gibi gitmez ." diye konuşmaya devam etti. Bakışlarımı ondan kaçırdım. "Belki de bende değildir sorun ikizindedir."

Tek kaşımı havaya kaldırdım.

"İkizin benimle yakınlaşmaya çalıştı bende bir an sen gibi hissedip yakınlaştım işte birkaç defa." Duraksadı ." Huy olarak benzemezseniz bile dış görünüş olarak benziyordunuz."

"Bravo sana yine iğrenç bir adam olduğunu kanıtladın." dedim. Gözleri, gözlerimi delip geçiyordu ve kalbimde garip bir baskı yeniden oluşmaya başlamıştı. Zihnimde kız kardeşimin ağlayan görüntüsü canlandığında kendime karşı bir öfke hissettim. İçimdeki suçluluk duygusu  bir yumrunun oluşmasına neden oldu. Güçlükle yutkundum suçluydum ikizimin sevdiği adam bana aşık olduğu için suçluydum.

Kahretsin ! Ben de ona karşı bir şeyler hissediyordum.

Tırnaklarımı avuç içime kanatırcasına bastırıyorum.

"Kendi canını yakarak suçluluk duygundan kurtulamazsın ! Ece ile yaşananlar hoş değildi kabul ediyorum ama  Ece seni sevdiğimi bildiği halde beni istedi. "Kristal mavisi gözleri öfkeli bir hale büründü." Evet ben iğrenç bir adamım ve şu anda da yapacağım bu iğrençlikten dolayı da üzgünüm."

Ben şaşkınca kristal mavilerine odaklanırken o beklemediğim bir şey yapıp bana doğru eğildi. Çenemi parmağıyla yukarı kaldırıp hiç beklemediğim bir anda alt dudağımı emdi. Kan beynime sıçrar gibi olmuştu ama bir kaç saniye olanları tam idrak edemeyerek durmuştum Kahrolasıca piçe Dudaklarım sanki ona aitmişcesine vahşice beni öpüyordu. Sertçe onu itip yanağına sert bir tokat geçirdim.

"O güzel uzun parmaklarını tenimde hissetmesi çok hoştu. Dedi.

 Kaşlarımı çattım.

"Seninle konuşması bir hataydı." Dedim. Etrafımızdaki kişileri önemsemeden aramızdaki mesafeyi kapattı. Elleri çenemi sıkıca kavradığında güçlükle yutkundum. Gözlerimi ondan kaçırmaya çalıştım o gözlere yeniden tutsak olmamalıydım.

Çenemdeki parmakları istemsizce bedenimde garip bir şeyin tetiklenmesine sebep oluyordu. Seni çok istiyorum." Diye mırıldandıktan sonra hiç beklemediğim bir şey yapıp dudaklarımızı yeniden buluşturdu bu sefer ona kanmayacaktım yine beni rezil etmeye çalışıyordu buna emindim. Öfkeyle onu itip "Beni öpemezsin seni aşağılık! "diye bağırdığımda herkes şaşkınlıkla bizi izliyordu.

Masumiyet - GerilimWhere stories live. Discover now