Capitolul 48

390 21 0
                                    

Perspectiva lui Dylan

Au trecut zece zile , zece zile în care am trecut prin toate stările.
Nu am mai fost la firma , nu am mai făcut nimic din ceea ce făceam înainte sa se întâmple evenimentul ăsta nenorocit . Ma distrug când o vad pe Emma în starea asta .
Pe zi ce trece toți ne pierdem speranta ca Edan își va revenii dar ea are speranta ca el se va trezii . Nu pot sa ii spun ca sunt multe șanse ca fratele ei sa nu se trezească . Cum as putea sa ii spun ca fratele ei va murii ?

Stau în salonul lui Edan în fiecare zi iar Emma nu se dezlipește de patul lui . A avut un scandal monstru , cu Alessia dar se pare ca scorpia mea a câștigat . Se vede ca Emm îl iubește mult pe Edan . Știu ca îl iubește dar asta nu înseamna că ea nu trebuie sa mănânce sau sa nu doarmă . Nu am putut sa o conving sa se ducă acasă sa doarmă și sa mănânce ,este mult mai încăpățânata decât prima data când am cunoscut-o.

Stau pe un fotoliu din salonul lui Edan iar Emma sta pe un alt fotoliu pe care l-am așezat foarte aproape de patul acestuia .

-Edan ....sa stii ca suntem toți lângă tine . Te rog ,trezește-te. Lumea aia nu este mai frumoasa decât asta . Te rog nu renunța la noi , nu renunța la viata ta . Tu ești puternic . Ce te tine acolo ? Nu ești pregătit sa pleci de aici . Edan ești la începutul drumului ....spune iubita mea plângând și strângând mana lui Edan ...

Pe fiecare zi ii spune lucrurile astea și ii povestește absolut tot ce se întâmplă în jurul sau . Doctorul ne-a spus ca el aude tot și ca s-ar putea sa își revină dacă aude o voce cunoscuta . Edan nu a făcut niciun gest ,starea lui este aceeași ca și în momentul în care l-am adus la spital.

Ma ridic de pe fotoliu și ma duc lângă Emm . Ma pun pe vine lângă ea și ii iau o mana în mâinile mele . Ma doare sa o vad în halul ăsta dar nu știu cum pot sa o întăresc .

-O sa își revină ....spune ea cu lacrimi în ochi și uitandu-se la mine cu tristețe
-Da ...o sa își revină ....spun eu uitandu-ma la Edan .
Nu pot sa o privesc în ochi ,știind ca ii spun o minciuna . Nu este în totalitate o minciuna dar nici nu este sigur ceea ce i-am spus . Ii dau speranțe ca sa nu o ia razna și sa facă vreo prostie .
-De ce nu face niciun gest ? De ce nu își misca ,măcar un deget ? De de starea lui nu s-a schimbat nici măcar puțin ? Dylan ....dacă Edan nu o sa își revină?îmi pune ea o serie de întrebări în timp ce se ridica de pe fotoliu și se duce la geam.....
-Emm.....nu pot sa termin propoziția deoarece ea ma întrerupe ...
-Știu ca nu sunt șanse mari sa își revină dar eu nu pot sa îmi imaginez viata fara el. Tu încerci sa îmi ascunzi adevărul dar știu și eu ca nimeni nu ii mai da vreo șansă .îmi spune ea printre lacrimi și în momentul ăla ia o vaza plina cu flori și o izbește de perete.

Imediat am sărit ca sa o iau în brate . Se zbate ,ma lovește și plânge printre țipete dar nu îmi pasa cat de tare ma lovește ,eu trebuie sa o aduc cu picioarele pe pământ .

-Emma! Gata !tip eu la ea și o prind de umeri și o zgudui .
-Nu pot ......îmi spune ea încet printre lacrimi
-Ce rezolvi dacă plângi și dacă te distrugi ? Crezi ca dacă faci asa , Edan o sa se trezească ? Tu trebuie sa fii puternica pentru el! Doctorul a spus ca aude și simte tot . Prin urmare simte și ca tu ești trista .....ii spun eu uitandu-ma la tot corpul ei și gândindu-mă ca nu a mai mâncat de atâtea zile decât câteva prostii de pe la magazinul spitalului .....

Nu mai spune nimic doar îmi sare în brate și îmi strange tricoul alb , cu mâinile ei firave . Nici eu nu mai spun nimic doar ii aplic mai multe săruturi în creștetul capului . Ce pot sa ii fac ? De ce sunt asa incompetent ? De ce nu am fost atent ? De ce nu am putut sa îl protejez pe Edan ? Pana la urma putea sa fie și ea împușcată . Dacă era ea și nu puteam sa o salvez ?
Fata din cauza căreia s-a întâmplat toată chestia asta sunt sigur ca o sa moara din mana șefului . Cine naiba se crede , ea ?

Iubirea Cursei // Wattys2018//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum