Capitolul 13

2K 74 7
                                    

-Ieșiți !Acum !Dylan ăsta deja ma enervează prea rău . Trebuie sa clarificam situația .
- Emm dar cred ca ați avut destul timp sa stați împreună .isi bate joc de mine ....
-Mia , ieși acum !și arunc cu o perna după ea dar prea târziu ca și ea și idiotul de Derek au ieșit din camera .

- Deci !?
- Ce tot tu întrebi ? Eu am fost aia beata , care a făcut ce a făcut cu tine!!!îmi venea sa îl strâng de gat dar când mi-am adus aminte de gat , mi-am îndreptat mana spre semnul provocat , de nesuferit .
Încă îl mai am ,nu ?intrebam printre dinți .... îmi era frica de răspunsul lui chiar dacă și eu știam răspunsul .
-Iubito , îți dau o veste , semnul ăla dovedește ca ești a mea .și se apropie mai mult de mine , pana eu cad din pat, din cauza ca eu ma îndepărtam de el.
-La dracu' ! În loc sa stai și sa razi ca o hiena , mai bine te-ai duce jos și sa ma lași pe mine în pacea și liniștea mea! Hieno.....
-Facem progrese , acum o luam pe gradina zoologica . Sa știi ca nu îmi place sa ma alinți în halul ăsta , las-o și tu mai moale .iarăși rade ca handicapatul
-Taci dracu' și spune-mi ce am făcut aseară ca simt ca îmi explodează capul.
- Pai ....cu ce sa încep ? Mai bătut la cursa deci ti-ai luat revanșa ,erai beata ,era sa te lovesc cu mașina ,te-am adus aici , ti-am făcut semnul de pe gat , ai fugit , ai leșinat în pădure și după te-am pus sa dormi . Atât .. a spus totul ca pe o poezie ,spunea totul ca și cum mi-ar povestii cum se face o prăjitură .
- Atat? Asta ți se pare puțin ? Tu nu puteai sa dormi în alta camera sau sa ma lași pe mine sa dorm în alta camera?
- Nu , ca mie îmi este frica de întuneric si am simțit ca am nevoia de cineva ,care sa aibă grija de mine . Scuze dacă nu ti-a facut placere sa dormi cu mine .a spus toate cuvintele , trist de parca îmi dădea o veste proasta .
- Bună scuza , data viitoare când vrei sa cucerești o fata , sa iei mai multe persoane ca sa nu îți mai fie frica ... Ca poate fata aia nu vrea sa doarmă cu tine ! Tu înțelegi cuvintele astea ?

Nu apuca sa mai răspundă deoarece de jos se aude un zgomot. Amândoi alergăm pe scări ca sa vedem ce s-a întâmplat dar în drum spre camera cu pricina ,eu și Derek ne-am ciocnit iar eu am căzut și m-am lovit cu capul de piciorul unui scaun .
- Iubito , ai grija !
- Taci , atunci când vorbești ma doare capul mult mai rău decât dacă l-as lovi de 10 ori de piciorul scaunului , ăsta!
- Voi doi în loc sa va certati , mai bine hai sa mergem la spital! Mia nu îmi răspunde la absolut nimic , din ceea ce am învățat la primul ajutor ....
Alerg sa ii deschid ușa și urcam rapid în mașină . Mașina era condusa de Dylan ,eu eram în dreapta lui iar Derek era în spate cu Mia . După mai bine de 20 de minute ajungem la spital .

Imediat cum doctorii și asistentele ne vad , sar pe noi pentru a ne-o lua-o pe Mia ,din brate. Tenul ei își schimbase culoare , era palida. Ce a pățit ? Era asa de bine când a venit peste mine și Dylan . Apropo de el , unde este ?
Ma îndrept spre ușa de afara dar il vad cum sta rezemat de unul dintre pereți și vorbește telefon. Ma apropii mai mult pentru a auzii , ce se întâmplă ...

- Am spus ca mergem! De ce dracu' ma întrebi de o suta de ori ?
-
-Da sunt bine , ma rog..... acum suntem cu fata cealaltă la spital .
-
- Da ! Emm , este bine , nu as putea sa ii fac nimic și nu as putea sa las sa i se întâmple ceva .
-
- Pai , nu am avut eu grija de cealaltă ! Derek este bătut în cap !
-
- Nu ! Stai acasă ! O sa venim ! Pa.

Cu cine vorbea ? De ce ii spunea despre noi ? Omu' ăsta are o mie de fete dar nu ma sperie , îmi da liniște numai în momentul în care este lângă mine dar tot enervant rămâne!

- Se pare ca cineva nu poate sa stea nici 5 secunde fără mine ?
-Pai....pai....eu nu am de unde sa știu .... eu ma duceam pana la baie .
-Baia este în direcția cealaltă . acum chiar sunt proasta , el începe sa și rada de mine . Ma simt ca cel mai prost om de pe pământ .
-Bine ! Eu te cautam pe tine , voiam sa vad daca ai plecat! Asa ar face orice băiat ! Aaaaa.....dar pardon tu nu te-ai culcat cu mine ! Logic....ca nu o sa pleci , acum....nu ?am spus-o ,m-au durut și pe mine cuvintele pe care am reușit sa le scot pe gura dar am dreptate în tot ceea ce am zis .

Iubirea Cursei // Wattys2018//Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum