Açık Çek

97 11 5
                                    

Eğer unutsaydım bir anlığına korkunun olmadığını,

Sınırlarım olmasaydı eğer bir anlığına.

Bir adımda dağları aşabilseydim eğer,

Ve geçebilseydim okyanusları bir seferde,

Dokunduğum her şey altına dönüşseydi,

Merak ediyorum,

Daha fazlasını ister miydim?


Şu ana kadar çok farklı ve sıra dışı şeyler yaptığımızın farkındayım. Farklı olan şeyler güzeldir. Sonuçta pazardan elma seçmiyoruz.

Bilinçli yaptığınız tercihler sizi yanıltabilir.

Ama bilinçaltınızın yaptığı seçimler her zaman doğrudur.

Çoğu insan seçimlerini sadece mantıkları doğrultusunda yaparlar. Mantıklı seçimler elbette ki önemlidir. Yolda karşıdan karşıya geçerken, eğer kırmızı ışık yanıyorsa beklersiniz. Bu mantıklı bir seçimdir. Gözünüz kırmızı ışığı gördüğünde size durmanızı emreder ve siz durursunuz. Peki, ya gözleriniz kapalıyken de gören bir güç varsa...

İşte bilinçaltınız öyle bir güçtür. Bilinçaltınız gözlerinizin göremediğini görür, kulaklarınızın duyamadığını duyar.

Buraya kadar geldiğimize göre, artık istediğimiz insanın bize doğru gelmesini sağlayacak güçlü manipülasyonlara ihtiyacımız olacak. Ona bilinçaltı düzeyde bir davetiye göndereceğiz ve o da davetimizi kabul edip bize doğru gelecek.

Ona bir mektup göndereceğiz. Bu mektup postaya verilmeyecek. Ama yazdığınız anda, kelime kelime ulaşacak ona. Gittiğinden kesinlikle emin olarak...

"Diğer Yarıma...

Şu anda sana yazdığım bu mektubun her bir kelimesini hissettiğini biliyorum. Satır satır sana doğru akıyor cümlelerim. Şu anda belki uyuyorsun, belki yürüyorsun, belki de hayal kuruyorsun. Her ne yapıyor olursan ol, bilinçaltın şu anda beni duyuyor.

Bana gelmeni istiyorum. Beni bulmanı ve benimle olmanı. Senin şu anda nerede olduğunu bilmemek çok heyecan verici. Belki de çok yakınımdasın. Bunu bilmemek, beni sana ulaşmak için daha da motive ediyor.

Biliyor musun, geldiğin zaman yalnızca sana özel kelimeleri çıkarıp fısıldayacağım yüreğimden. Sen gel diye biriktirdiğim bütün cümlelerim senin olacak.

En güzel şiiri okur gibi bakacağım gözlerine. Gözlerinden hayatın en güzel şiirini okuyacağım. Henüz yazılmamış olan binlerce şiir parıldayacak gözlerinden.

Her sabah yeni bir uyanış olacak bizim için. Sanki her sabah ikimiz de aynı anda doğmuşuz gibi.

Geldiğinde yağmurlar daha önce hiç olmadığı kadar ıslak olacak. Onların damla damla ıslaklığını hissedeceğiz seninle.

Gece, eskisi gibi karanlık olmayacak sen yanımdayken, güneşin aydınlığından bir parça ışık kalacak ikimiz için. O ışık, en karanlık günlerini aydınlatacak hayatımızın.

Sana, sakladığım en güzel kelimeleri hediye olarak getirdim. Dudaklarımdan, kalbine akacak kelimeler var elimde. Yeter ki gel. Geldiğinde, seninle beraber hayat da gelecek bana.

Acaba Kiminle Evlensem? (Raflarda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin