Kiss Or Not?

154 3 0
                                    

Ellen

"Takže... Ty si šiješ šaty?" zeptal se mě najednou.

"Ne... Teda, vlastně jo, ale nešiju šaty jen sobě," vysvětlovala jsem. "Nejsem tak úplně módní návrhářka, ale často za mnou chodí ženy co mají nějakou představu šatů jaké by chtěly. Já jim udělám náčrtek, upravím nějaké detaily, nebo třeba pozměním střih tak aby lichotil jejich postavě. Pak jim šaty i ušiju. Mám docela stálou klientelu, která je ochotná si připlatit, protože vědí, že to co si vezmu na starosti já bude dokonalé," rozpovídala jsem se o své práci a zároveň koníčku.

"To zní zajímavě... Musíš mi někdy taky něco navrhnout..." zatvářil se zamyšleně, "Abych byl krásný," podíval se na mě naprosto vážně a já málem vyprskla své víno zpátky do sklenice.

Niall byl úžasný společník. Celou dobu jsme se bavili a dokonce se smál mím špatným vtipům.

***

"Ehm..." odkašlala jsem si. "Zase si napíšeme...?" nervózně jsem přešlápla, když jsem si uvědomila otazník na konci.

Niall si začal kousat ret a přikývl.

Jen tak jsme stáli v mé předsíni a upřeně jsme se dívali jeden druhému do očí.

Ni se kousek nahnul a já lehce vystrčila svou hlavu blíž k jeho. Oba jsme zrychleně dýchaly a stále jsme nepřerušovali oční kontakt. Automaticky jsem lehce nadzvedla ruku a pomalu ji dala na jeho rameno, všimla jsem si jak on mě chytá za pas a můj dech se ještě zrychlil. Jeho výdechy narážely do mých rtů stejně jako ty mé do jeho. Naše rty on sebe nebyly dál než pět centimetrů, ani jeden z nás už to napětí nemohl vydržet a tak jsme se k sobě ve stejnou chvíli přitáhli a naše rty se potkaly na půli cesty.

Žádné motýlí polibky se nekonaly. Rovnou jsme se vrhli na rty toho druhého a vášnivě jsme prožívaly doteky toho druhého.

Zajela jsem mu rukou přes krk do vlasů a jemně jsem za ně zatahala. Z jeho úst uniklo něco jako jemné zavrčení a jeho reakcí byl jemný kousanec do mého spodního rtu. Jeho ruka přejížděla příjemně po celé délce mých zad a já nedokázala odhadnout jak dlouho jsme tam takhle stáli. Vydržela bych to i několik hodin.

Z těžka jsme se od sebe odtrhli, on se mi znova podíval do očí, polkl a odešel z mého bytu. Zabouchla jsem dveře a vezla se po nich na sem.

She... | h.s., n.h. | cz DOKONČENOWhere stories live. Discover now