Photo

178 2 0
                                    

Harry

Po cestě městem nás odchytila malá skupinka dívek které chtěly podpis, popřípadě fotku a tak jsem jim, spolu s Louisem po boku, podepisoval různé papírky či sešity.

Najednou mi v ruce přistála fotka otočená rubem: "Pro koho to bude?" zeptal jsem se když už mi chybělo jen připsat jméno.

"Pro Ellen..." trošku jsem se zarazil a mé oči začaly pálit od slz, "Harry," dodala tiše tak jak to dokáže jen ona.

Vzhlédl jsem k ní a ihned jsem byl uvězněn jejíma oříškovýma očima. Měla jiné vlasy, ale byla pořád stejně krásná. Na jejích rtech, obtažených tmavě červenou, skoro fialovou, rtěnkou pohrával jemný úsměv, ale výraz v jejích očích značil spíše pobavený úšklebek.

"Tu fotku si můžeš nechat, už rok ti ji chci dát," potom se už otočila a já nestihl postřehnout víc, než klapání jejích podpatků na tvrdých kachličkách chodníku. Rychle jsem strčil fotku do své tašky tak aby se nepokrčila a chtěl se vydat za ní, ale hlouček dívek se kolem nás zvětšil a já za ní nemohl.

***

"Kdo to byl?" nechápavě jsem se na Louise podíval, když jsme dorazili do hotelového pokoje. "Ta holka co ti nechala to... Nevím co to bylo, ale dala ti to na podpis a pak ti to nechala."

Ihned jsem si uvědomil o čem je řeč a začal jsem se hrabat ve své tašce: "Byla... Byla to ona Ellen... Měla jiné vlasy, ale jinak byla stejná, možná ještě krásnější," nahmatal jsem prsty ostrý roh tvrdého papíru, který jsem začal opatrně vydávat, "tohle mi nechala..." podíval jsem se na svou vlastní podobyznu, byla to moc hezká fotka mě jak se směju jednomu z jejích roztomile morbidních vtipů.

*flashback*

...smál jsem se a najednou mě oslepil blesk.

"Vypadal jsi tak hezky, musela jsem si tě vyfotit!" smála se zvonivě.

"Ani jsem si nevšiml kdy jsi vyndala foťák!" smál jsem se zpátky.

"To proto že už se pět minut směješ mému špatnému vtipu!"

*end of flashback*

***

Ellen

Musím to Harrymu vysvětlit, musím s ním mluvit.

__________________________________________________

Jestli se vám příběh líbí, podívejte se i na moje další povídky :)

She... | h.s., n.h. | cz DOKONČENOWhere stories live. Discover now