C'mon

194 4 0
                                    

Ellen

Projížděla jsem Twitter, když mi do oka padl tweet Louise

@Louis_Tomlinson Pro Harryho tajemnou krásku s fialovými vlasy: Vrať se, prosím.

Jen jsem se ušklíbla, takže do toho zatáhl i ostatní...

Všimla jsem si, že to retweetnuli i Liam a Niall, dokonce i Zayn, což mě celkem i překvapilo, ale dál jsem tomu nevěnovala pozornost.

Hoď na sebe to nejlepší co máš, za hodinu jsem u tebe, puso.
C. XOXO

Přečetla jsem si s úsměvem smsku od Clair.

Je to fajn holka, někdy mi pije krev, ale stejně ji miluju.

To nejlepší co mám? Pomyslela jsem si. Takže jdeme do clubu.

Mrkla jsem se do skříně a vytáhla svoje oblíbené šaty, byli to černé šaty končící těsně pod zadkem (prostě tak akorát na párty). Byli v podstatě úplně obyčejné, černé, hladké, s lodičkovým výstřihem, lehce olenovaným zlatými korálky, člověk by až řekl, že kdyby byli delší dali by se nazvat společenskými. Když jsem se ale otočila tak byli už více neobyčejné, výstřih v zadu končil až těsně nad zadkem, takže mi přes zadek vedlo jen ubochých cca 30 centimetrů látky, výstřih byl vzadu olemován, stejně jako vepředu, drobnými zlatými korálky, akorát byli asi v pěti centimetrovém pruhu, který mi od zad lehce dostával.

Po oblečení šatů jsem si nanesla lehoučkou vrstvu pudru, řasenku, hnědou linku jen pro zvýraznění a červenofialovou rtěnku pro dotažení looku.

Vlasy jsem si rozdělila na čtyři části a z každé jsem udělala copánek, který jsem pak popovytahovala aby byl objemnější a udělala jsem z nich krásný uvolněný drdol.

Uslyšela jsem zvonek, obula jsem si lodičky na vysokém podpatku, stejné barvy jako rtěnka a vydala se za Clair, do víru velkoměsta. Přesněji do víru Miami.

She... | h.s., n.h. | cz DOKONČENOWhere stories live. Discover now