06

441 23 13
                                    

7:55 ráno, areál č. 7:

Tým Akatsuki v doprovodu svých otců čekali na zahájení druhého kola. Brány do velkého lesa se měly otevřít za necelých pět minut a tým Akatsuki měl už vymyšlenou strategii.

7:25 ráno, areál č. 7:

„Všechny vás vítám u druhého kola Chuuninských zkoušek. Jmenuji se Mitarashi Anko a pokud se divíte, proč je i u druhé zkoušky shinobi z Listové, věřte tomu, že tyhle zkoušky jsou námi vytvořené a tudíž je i vedeme, ale potkáte tu i shinobi z ostatních vesnice.

Ale nyní se vrhněme na pravidla druhého kola, které bude trvat tři dny nejdéle, kdo tohle kolo v tomhle limitu nezvládne splnit, vypadává. Abyste mohli postoupit do dalšího kola zkoušek, musíte dojít do středu areálu sedm a donést nejméně dva svitky. Mezi týmy budou rozdány svitky pěti typů. Jeden typ svitku představuje jeden z pěti živlů. Svitky, které donesete, musí být dva živly, které mezi sebou mají vztah a to, že se buď podporují a jejich spojením vznikne silnější technika, nebo druhá možnost je, že oba živly se navzájem vyruší.

Má někdo nějaké otázky?" pronesla Anko a sledovala překvapené tváře geninů.

„Zdá se, že se některá pravidla trochu změnila a tím je tahle úloha obtížnější. Už jen získat druhý svitek je pro nováčky náročné, ale ještě aby znali spojitosti mezi živly? V tom věku jsem byl rád, že jsem dokázal vytvořit stovku stínových klonů a víc mě nezajímalo," hlesl Naruto a Nagato se zasmál.

„Pokud nikdo nemá žádné otázky, pojďte si pro svitky a ještě jsem zapomněla jedno pravidlo. Ten kdo projde branou do lesa, automaticky souhlasí s tím, že pořadatelé zkoušek nenesou zodpovědnost za vaši smrt," řekla Anko, zašla do malé budky a za zataženými závěsy začala týmům rozdávat svitky.

7:59 ráno, areál č. 7:

Už jen minuta a ty dveře se otevřou. Tak na tuhle větu právě myslel skoro každý, kdo se účastnil druhého kola zkoušek.

Je to divné. Z toho lesa cítím podivnou chakru, co to sakra může být? Divila se Konan a podívala se na svého otce. Ten se mračil a očima se díval do míst, odkud ta chakra vycházela.

„Dejte na sebe pozor, vy tři. Něco tam je, ne že byste to nezvládli levou zadní, ale nikdy nikoho nepodceňujte," pronesl Itachi a sledoval, jak tým Akatsuki kývnul souhlasně hlavou a vběhnul otevírající se branou. Ještě chvíli tam Itachi, Naruto a Nagato čekali a pomocí sledování chakry svých dětí sledovali, co dělají.

„Dost chytré, takhle mají šanci na získání potřebných svitků. Pokud by měli tu největší smůlu, získají další dva stejné svitky, takže při napadení nějakým týmem jim mohou jeden svitek dát, aby se vyhnuli boji, nebo ty dva zbytečné zničit. Když budou mít štěstí, získají každý svitek jiný a budou mít tři po sobě jdoucí živly," řekl Nagato a záhy pocítil, jak se za jejich zády objevilo několik postav. V té rychlosti je nestačil spočítat.

„Dlouho jsme se neviděli, Naruto, Itachi," ozval se jim dvou známý hlas, který patřil stříbrovlasému ninjovi s páskou přes oko.

„Kakashi, co vy tady?" optal se Naruto a Nagato si přeměřil muže, kterého jeho reputace a pověst předcházeli bleskovou rychlostí.

„Mám tam svůj tým, ve kterém je Sasukeho syn, ale to je vedlejší. Přišel jsem vás varovat," odpověděl Kakashi.

„Varovat? Před čím?" optal se Nagato s úsměvem na tváři. Nebyl nikdo, kdo by se jim dokázal postavit a přežít déle jak pár minut a za pár let to bude platit i pro jejich děti. Věděli, že kdyby je někdo chtěl napadnout, využije slabou stránku a zaútočí na jejich děti a manželky, protože děti denně podstupovali tvrdý trénink, aby se co nejrychleji dostaly na úroveň Jouninů.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ExsulWhere stories live. Discover now