05

305 19 2
                                    


Tým Akatsuki, jak si Jiraiya, Shisui a Konan začali říkat, vstoupil do místnosti, kde se měla proběhnout písemná zkouška. Přes dveře slyšeli tlumený hovor, ale jakmile jimi prošli, hovor ustal a veškerá pozornost byla přenesena na ně. V místnosti bylo něco málo přes sto mladých geninů ze všech Skrytých vesnic pěti Velkých národů, ale našli se zde i geninové z menších zemí.

Zase ty jejich pohledy, ať se jdou zahrabat. Postěžovala si Konan sama sobě a podívala se na své týmové kolegy. Oba se usmívali.

Tak s těmito sráči nehodlám prohrát za žádnou cenu. Pomysleli si oba chlapci a opřeli se o stěnu vedle dveří. Konan si je s obdivem prohlížela a pak se k nim připojila.

„Hele, tak vaší tatíčkové si udělali děcka a nyní vás sem posílají získat zkušenosti?" optal se nějaký ninja s čelenkou z Písečné.

„Získat zkušenosti jsi říkal? Já tohle beru jen jako tréninkovou proceduru, nic co bychom nezvládli levou zadní," odpověděla mu Konan s úšklebkem na tváři a několik geninů se otřáslo.

„Myslíš si, že jsi silnější než my všichni taky?" optal se ten stejný genin a do svého okolí vypustil trochu chakry. Na normální genina ji bylo dost, ale nic, co by tým Akatsuki nedal. Konan se zase usmála a kývla hlavou na své kolegy, že se ho ujme. Odstoupila od zdi a pak vypustila část své chakry. Bylo ji tolik, že nejbližší geninové klesnuli na kolena a Písečný genin zblednul.

„Asi bychom měli strýčkovi Gaarovi říci, že jeho geninové mají velké kecy a nic neumějí," řekla Konan a Jiraiya s Shisuiem se zasmáli.

„Asi ano, Naruto si s ním promluví, ať se jim více věnuje. Takhle ten týpek vypadne v prvním souboji," pronesl Jiraiya a všichni se po sobě podívali.

„Naruto? Myslíte Uzumaki Naruta, Kyuubiho Jinchuurikiho? Přítele našeho KazeKageho?" optala se nějaká dívka, také z Písečné.

„Hej Konan, zdá se, že tvůj tatík je docela známý. Ten můj vyvraždil maximálně Uchiha klan a ještě z příkazu toho bastarda Danzoua a radních," ozval se Shisui a všichni se nyní zaměřili na jeho Sharingan v očích.

„Nemachruj, že si umíš udělat červená očka. Pokud se naštvu, ukážu ti můj Rinnegan," bouchnul Shisuie do ramene Jiraiya a všichni tři se zasmáli. Zdálo se, že si ze zkoušek nic nedělají a mají ještě ze všech srandu. To ostatní geniny rozhodilo ještě více. Teda až na ty z Konohy, kteří byli na tohle připraveni svými učiteli, kteří se s Narutem kdysi znali.

„Pokud jsem to dobře pochopil, ty jsi Uchiha Shisui, je to tak?" optal se mladík s čelenkou z Konohy. Měl černé oči a tmavě modré vlasy. Když se na něj trojice podívala, přestali se smát.

„Strejda Sasuke nikomu neřekl, že má syna. Jak tě dokázal utajit před okolním světem?" podivil se Shisui a podíval se bratranci do očí. Taky v nich měl Sharingan, ale nebyl úplný. Měl jen dvě černé body. Shisui si uvědomil, že ho musel objevit před pár dny, takže není na nejvyšší možné úrovni klasického sharinganu.

„Jsem Uchiha Sousuke, syn Uchiha Sasukeho a Uchiha Sakury, kterou budete znát pod jménem Sakura Haruno," pronesl Sousuke a k němu přistoupili jeho dva týmoví partneři.

„Já jsem Hyuuga Yui," představila se Yui. Měla dlouhé černé vlasy a naprosto bílé oči, známka toho, že byla doopravdy z Hyuuga klanu a měla Byakugan.

„Já jsem zase Daisuke Nara," představil se kluk, který byl přesnou kopií svého otce a tím byl Shikamaru.

Tohle bude ještě zajímavé. Děti přátel mého otce, doufám, že jim natrhneme zadky. Pomyslela si Konan a podívala se k tabuli, kde se objevila velká skupinka lidí.

ExsulWhere stories live. Discover now