3. Byla jsi úžasná

14.7K 456 50
                                    


Ahoj všichni! Tak je tady nová kapitola. Jak jste zjistili v minulé kapitole, máme tady nezvaného hosta. Jak se s ním asi Angee s Davidem poperou? Děkuju vám za 1,7K Reads a 186 Votes, ani nevíte, jak vás miluju! Těším se na vás u další kapitoly, enjoy!

Love ya, Teri♥

------------------

"Běž domů, rychle! Jsem tam do půl hodiny" Řekl David a ukončil hovor.

Ohlédla jsem se. Philla jsem neviděla. Snad odešel. Rychlým krokem jsem se vydala zpět do Davidova bytu. Celou cestu jsem měla pocit, že mě někdo pozoruje. Ohlížela jsem se, ale Philla jsem nikde neviděla. Až při zavření dveří od bytu, jsem si oddychla. Co tady dělá? Nedávalo mi to smysl.

Posadila jsem se na židli a přendavala si klíče z ruky do ruky. Jak se asi má Fanny. Snad kvůli mně s Fredem neměla problém. Z přemýšlení mě vyrušil David, který přiběhl ke mně.

"Jsi v pořádku? Neudělal ti nic? Ví, kdo jsi? Viděl tě, kam jdeš?" Začal se David vyptávat.

"Davide, klid. Nepoznal mě a podle mě neviděl, kam jdu" Podívala jsem se mu do očí.

"Nechápu, co tady dělá" Posadil se na židli naproti mně.

"To jsme dva" Přidala jsem se k němu.

"Budeme si teď muset dávat pozor" Povzdechl si David.

Někdo zazvonil. Vystrašeně jsem se podívala na Davida.

"Ty někoho čekáš?" Zašeptala jsem.

"Nevím o nikom" Odpoveděl.

David se nejistě zvedl a šel ke dveřím.

Proč jen nemá kukátko.

S napnutými uši jsem čekala, až David otevře.

"Ježíš, Rózo, vy jste mě vystrašila" Slyšela jsem Davida.

"Promiňte, byli jsme domluvený na dnešek" Uslyšela jsem dívčí hlas, který jsem už odněkud slyšela.

"Jo, to je v pořádku. Já zapomněl" Řekl.

"Tak můžu dál?" Vzpomněla jsem si, odkud znám ten hlas. Je to ta holka, která promluvila do zvonku, když jsem přišla za Davidem poprvé. Co tady chce?

"jistě, pojďte" Řekl David a zavřel dveře.

Po chvilce se v obýváku objevila žena, které mohlo být tak 30. Měla zrzavé kudrnaté vlasy a světlou pleť. Hnědé, docela velké oči a malý nos. Byla trochu při tělě, měla na sobě červené triko s krátkým rukávem a černé džíny. Usmála se a podala mi ruku.

"Dobrý den, já jsem Róza" Představila se.

"Angee" Potřásli jsme si rukou.

"Róza mi sem chodí občas trochu pomoct s úklidem" Ujasnil mi to David.

Aha, tak už tomu rozumím. Oddechla jsem si.

Róza začala s úklidem a já se přesunula k televizi.

***

"Tak na shledanou, Angee" Rozloučila se Róza.

"Nashle" Zamávala jsem jí.

Slyšela jsem zavření dveří a Davida, blížícího se k sedačce. Posadil se vedle mě a já mu položila hlavu na rameno.

"Já se bojím" Přiznala jsem se Davidovi.

Položil mi ruku na mé stehno a jemně ho zmáčknul.

"Semnou jsi v bezpečí, nemusíš se bát. Neví nic. Neví kde bydlíme, neví naše telefonní čísla, nic. Buď v klidu" Políbil mě na temeno hlavy.

Zvedla jsem hlavu a zadívala jsem se mu do očí.

Mám takové štěstí, že se máma zamilovala zrovna do Richarda, do otce tak úžasného muže.

Políbila jsem Davidovi rty. Ten je pootevřel a já vjela jazykem do jeho pusy. Posadil si mě na svůj klín a chytl mě za zadek. Já si ho chytla okolo krku a zasypávala ho vášnivými polibky. Po chvilce si mě David odnesl do postele. Položil mě na ní a lehl si na mě. Nepřestával mě líbat. Toužila jsem po něm, strašně moc. Proto jsem mu začala sundavat triko. Podařilo se mi to a David už byl nade mnou jen v kraťasech. Zapomněla jsem, jak má dokonale vypracované břicho. Přetočila jsem se tak, abych ležela na něm a začala jsem ho líbat od krku až k pupíku. Když jsem byla skoro u knoflíku od kraťasů, David si mě přitáhl zpět k sobě a začal mi líbat krk. Potom mi sundal triko a podprsenku. Ani jsem nezaregistrovala jak, ale David už byl zase na mně. Líbal mě na krku. Vcucával mou kůži a jemně do ní hryzal. Příšerně mě to vzrušovalo a zavzdychla jsem. David se jen usmál a pokračoval dolů. Zatavil se u mých prsou. Začal mi oblizovat nejdřív jednu bradavku, pak druhou. Vcucával je a kousal. Vždyť se udělám dřív, než do mě vjede! Obrátila jsem ho pod sebe a konečně mu začala rozepínat kraťasy. Trochu mě překvapilo, že neměl trenky, ale neřešila jsem to. Už mu pěkne stál. Vzala jsem si ho do ruky a oblízla špičku, což Davida donutilo zasténat. Strčila jsem si do pusy půlku a pomalu ho z pusy vyndala. Pak jsem ho do pusy strčila celého a zase ho pomalu vyndavala. Toto jsem pákrát zopakovala, a pak jsem zrychlila tempo. David chytil mou hlavu a strkal mi ho hlouběji. Ze začátku se mi zvedal žaludek, ale pak to přestalo. David mi zvedl hlavu a přitáhl si mě k sobě. Položil mě tak, že jsem ležela na zádech. Roztáhl mi nohy a pomalu mi oblíznul klytorys. Bože! Bylo to tak příjemné! Musela jsem zavzdychat. David to udělal ještě párkrát a pak do mě trčil jeden prst. Začal s ním ve mně tak různě jezdit. Později k tomu přidal i lízaní a druhý prst. Byla jsem v sedmém nebi. Zatínala jsem pěsti a prohýbala jsem se v zádech. David to zakončil pusou na břichu a pak už do mě konečně vjel. Nejdříve pomalu a potom postupně zrychloval a přirážel. Oba jsme hlasitě vzdychali a udělali jsme se. David si lehl vedle mě.

"Byla jsi úžasná" Políbil mě na čelo a já v jeho objetí usnula.

Můj brácha je bůh II. (CZ)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum