36.BÖLÜM

2K 90 2
                                    

Rügar: ona hazırladığı sürprizi görünce çok mutlu olacağından eminim.


-alo ece uyanmadınmı geliyorum yoldayım hazırlan.

-alo alo kime diyorum ki kapatı bile hemen kalkıp toparlanmalıyım ama aaaa çok uykum geliyor birazcık gözlerimi kapatsam hem birşey olmaz.

-kapıya geldim hizemçi açtı ece yı sordum ama halen uyanmamış ben sana soracağı mı bilirim hemen yukarı çıktım ve odasının kapısına açtım çok tatlı ve komik uyuyordu hem elimdeki telefonla fotoğrafları çektim yavaşça yaklaştım pencereye perdeleri sonuna kadar açtım pencereyi de o güzel ilkbahar havası insanın içini neşe ile kaplıyordu tıpkı ecnin benim kalbime girip bir daha çıkmaması gibi ama ilkbahar geçici ama ece hep kalıcı içinden düşünürken birden;



-kim açtı perdeyi ve penceriyi? Birden dönüp baktım ama dönmez olsaydım yüzüne hiç bakım yampamıştım nasıl bakıcam yüzüne off.yüzümü gizleyerek banyoya girdim.

- neden kaçıyorsun?



-yüzüme hiç bakım yapmadım beni böyle görürsen korka bilirsin hatta bizim evlilik yatar.




-o kadar mı çirkinsin yani saçmalama çok güzelsin bu haline bile hem ben fotoğraflarını çektim bile bak.


-hemen sil onları.



-bana ha emir veriyorsun.


-yok öyle demek istemedim aşkım.yanı gelip yüzümü yüzünün hizasına getirdim tam o sırada bana bakarken birden elindeki telefonu alıp kaçtım.



-ece hemen ver telefonumu sinirlenir lenmeye başlıyorum hem beni kadırdın tamam verme bende bugün birşey almıştım sana yanı o fotoğrafları çok Sevmiştim hatta ekran fotoğrafı bile yaptım.yürüyerek konuşuyordum kesinlikle inanıcak.

-tamam ya al üzgün görmek istemiyorum seni benim çirkin yüzü görürüm daha iyi.birden hızlıca yanına gidip yanağından öptüm.


-seni aşağıda bekliyor olacağım.


-tama bende hemen hazırlanıp geliyorum.



-arabaya bindik ilk önce ofise gidip rüzgar işini yaparken bana kahvaltı söyledi o masada oturup çalışıyor bende koltukta oturup kahvaltısı ediyordum.bitirdikten sonra sıkıldım tam iki saat ir buradayım tama ona ne zaman çıkacağımızı soracaken.


-hadi gidelim.


-tamam.yolda giderken birden rüzgar ikide bir aynaya bakıp duruyordu "ne oldu rüzgar neden arkaya bakıp duruyorsun"


-galiba birileri bizi takip ediyor.


-gerçekten mi tamam rakamı dönüp bakacak ken birden rüzgar durdurdu beni.

-ne yapıyorsun bizi fark ederlerse daha kötü olur ben onları atlatmaının bir yolunu bulurum.hemen ormanlık alana gittim.

-rüzgar neden ormanlık alana girdik daha tehlikeli olmazmı?

-ece adamlara mesaj atıp oraya gelmelerini söyledim sen merak etme.


-rüzgar neden durduk?

-inmemiz gerekiyor adamlarım bizi biraz ileride bekliyor.arkaya baktım araba hemen hemen geliyor hemen inip rüzgarın elinden tutum ve ilerledik.birden arkamızda o adamlar elindeki silahı bize dogrultular rüzgar hemen gelip gözlerimi kapatmamı ve burada beklememi söyledi bende öyle yaptım ama birden bir silah sesi geldi meraklanıp dışarı çıktım.







İnşallah beğenmiş sinizdir sevgili okuyucularım ♥❇ :-) ♠✴↘➡↗↘©

♥ SEN BANA AİTSİN ♥Where stories live. Discover now