3.BÖLÜM

9.8K 243 3
                                    

EMRE:tamam abi.bakalım bu kız hakınde ne bulacağız...


Rüzgar:aradıktan sonra viskimi içmeye devam ettim neden onu düşünüyorumki ya son bardağımıda yudumladıktan sonra yukarı odama çıktım ve sızmışım sabah güneşinin pencereden yüzüme vurdugu hersani küfür ediyordum.kalktım ve duş aldım üstümü giyindim(multide)ve önce bara sonra babama ugramam gerekiyordu arabamla bara sürdüm...


ECEDEN DEVAM: o bana böyle dedikten sonra geri çekildim ve arkadaşlarımla onun arabasını binip gittik vallahı içimin yagları eridi o olsun sıçanmış gerizekalı

ben ona böyle saydırırken birden acaba babama nedicem diye düşünüyordum melis ve ipek ği evlerine bıraktık tan sonra kendi evime geçtim tamam kapıyı çalacak ken birden babam bahçeden çıkıp bana bakıyordu birden korktum ve.


Ahmet:bahçede semihle birlikte otururken araba sesini duyup ön kapıya doğru yürüdüm ve eceyi gördüm bana şaşkın bir biçimde bakıyordu.kızım diye seslendim.

ECE: efendim babacım.uf şimdi yandım yanına gelmemi söyleyince hemen gittim.

Ahmet:kızım nerelerdeydin ha annen ve ben seni çok merak ettik.dedikten sonra bakalım ne saklıyorsun gözelerini kaçırdıgına göre ece hanım.

Ece:şey kızmak yok baba tamamı.dedikten sonra içimden kızmaz degilmi yok kızar kızar uf kafam çorba gibi oldu.


AHMET:tamam kızım kızmıcam söz.içimden ama ne söyleyecegine baglı bakalım ne söylicek.


Ece:baba şey bu akşam bir araba yarışına katıldım ve (o arabayı işaret ederk) ve o arabayı aldım yarış bittincede hemen eve geldim.dedikten sonra uzun bir soluk verdim oh be.


Ahmet:ya anlamıyorum nasıl böyle birşey yapabilirsin ha bizi hiçmi düşünmedin bunu affedemem kızım ya san birşey olsaydı biz neyapardık?dedikten sonra inanamıyorum bu kız kesin benim kalp kırızı geçirip ölmemi istiyor.


Ece: özür dilerim baba biliyorsun beni arabaları ne kadar çok sevdigimi hem bak bu sondu gerçekten hem bana bak karşındayım bana birşey olmadı özür dillerim babacım.şimdi adama kalp kırızı geçirticem hemen kurtulmama gerekiyor burdan babamın bana söyledigiyle yerimde kaldım.


Ahmet:2 Hafta boyunca otelde çalışacaksın garson olarak.dedikten sonra buna çok bozulacak olsa da kızıma iyi bir ders vermem gerek.


Ece: Baba bu bana yaptıgın haksızlık degilmi.Alt üstü bir yarış birşey olmadı.Lütfen bunu bana yapma baba.dedikten sonra içimden lanet ettim içimden keşke yapmasaydım diye ama çok geç :(.


Ahmet:HAYIR! bunu çoktan haketin seni çok şımartım ECE hanım 2 hafta boyunca cezalısın otelde garson olarak çalışıcan.


Ece:AMA...TAMAM BABA YAPICAM. Dedikten sonra itiraz etsem bile dinlemiyecek babam beni kendimi zor tutuyorum ağlamamak için sakin ece sakın ol.


Ahmet:Ayrıca otelde çalıştığın sürece orada kalacaksın.Dedikten sonra içimden seni çok seviyorum kızım ama senin biraz uslanman  için lütfen ağalama bizi ğöremiyecek olsan bile 2 hafta boyunca seni çok özleyecez senin iyiliğin için lütfen kızma bana.


Ece:ben çıkıp hazırlanıyım...dedikten sonra hemen koşa koşa odama giridim ve artık tutuğum gözyaşlarım istemsizce gözlerimden döküldüler valizimi alıp dolabın önüne geçip kıyafetlerimi,eşyalarımı topladım ve aşagı inmeden önce banyoya girip elimi yüzümü yıkadım ve aşagı indim.


SEVİM HANIM (ECENİN annesi):Kızım gidiyormusun. dedikten sonra aglamak istemiyorum onun böyle görmek ilk defa ahmet bu kadar sinirlenip ders vermek istemiş ama alışık değilki o acaba açmıdır tokmudur diye gözüme uyku girmez benim ama ahmet beye o kadar dedim ama dinlemedi seni çok seviyorum kızım.


Ece:ailemden ikinci defa ayrılıyorum veda ettikten sonra babamla arabaya binip otelimize doğru gittik.Arabadan inip babamla birlikte resepsyona gidip babam bir oda ayarladı ve genel müdürü çağırıp garson olarak çalışacağımı söyledi babam la vedalaştıktan sonra genel müdür bana odamı gösterdi.


genel müdür mert bey: Ece hanım eşyalarınızı yerleştirdikten sonra yatagın üsütündeki garson kıyafetlerinizi giyip aşağı gelip lütfen ve ayrıca size başkalarından ayrı bir muamele görmiyeceksiniz babanızın isteği hanım efendi.


Ece: tamam teşekkür ederim.dedikten sonra bide ayrı bir muamele yapılmıyacakmış neyse hızlı geçeceğini düşünüyorum giyinip aşağı iniyim bari kızmasınlar ilk günden.



♥ SEN BANA AİTSİN ♥Where stories live. Discover now