4.BÖLÜM

7.8K 238 2
                                    

 iyi okumalar :)


Rüzgardan devam:barda sonra babamın holdingine gittim arabayı durdurup indim ve herkesin bana böyle hiç görmemiş gibi bakmaları sinirimi bozuyor bakanlara sinirili bir şekilde baktım ve önlerine döndüler babamın odsına tam giriyordumki birden telefonum çaldı ve

Rüzgar:ALO EMRE


Emre: abi kızı arştırdım wild wolf barda çalışma masanın üstünde bıraktım bide abi.


Rüzgar:tamam emre.telefonu kapatıktan sonra Sen bittin kızım :) babamın odasına girdim kızlar bakmaktan yüzümü eskiti.


Kemal bey(rüzgarın babası):gel oğlum şöyle otur.


Rüzgar: tamam. gittim ve masanın önündeki koltuklardan birine oturdum.babam önündeki dosyaları bırakıp konuşmaya başaldı.


Kemal bey:Oğlum bu akşam ciel otelde saat 20.00 toplantı var seninde olmanı istiyorum.

Rüzgar: tamam akşam 8 de orda olurum.dedikten sonra izin alıp bara doğru sürmeye başladım bara gelince bir kaç adam kafayı buldukları için birbirleriyle kavğa ediyorlardı hem gidip bir kaç adama söyleyip barın alt katına götürmelerini söyledim.barın alt katına indiğimde sandalyeye bağlıydılar.


Rüzgar:benim barımda kimse kavga edemez anladınızmı.dedikten sonra ses yok sonra ikisinede dövdükten sonra.


İKİ ADAM: Gerçekten bilmiyorduk özür dileriz bizi serbest bırakın lütfen.


RÜZGAR: bunları iyice benzetip bir daha içeri almayın temizleyin.dedikten sonra üstüm kan içindeydi yukarı çıkıp odamdaki dolabımdan temiz kıyafetler çıkardım ve akşam olmuş ve saat 19:50 geç kalmama için hemen arabaya bin digimde o kızın dosyasını unutuğum aklıma geldi ve sonra bakarım diye söylendim otelin önüne gelip valeye anahtarı verip içeri geçtim.


Ece'den:NE vardı sanki o gün o yarışı yapmasaydım şimdi bide garson olduk iyimi neyse gidip şu boşları toplayayım barı tamam topladım döndüm ki birine çarptım.


Rüzgar:Ne yaptığını sanıyorsun ha Allah kahretsin.dedikten sonra ama bu o kız nasıl olur aptal kız her yerde karşıma çıkıyor.


Ece:Ben mi ne yaptıgımı sanıyorum asıl senin benim arkamda olmaman gerekiyordu ukala şey.

RÜZGAR-Ben mi ukalayım söyleyene bakın...Kız gitti benim lafımı bittirmemi beklemedi benim de adım rüzgar sa bunu yanına bırakmam :)


Ece: o olsun boş boş konuşuyordu zaten acaba ne diyecekti bana aman niye merek ettiysem boşver.


Rüzgar: napıcam şimdi ben ya üstüm başım mahvoldum diye söylenirken birden buranın genel müdürü


Genel müdür: meraba yardımcı olabilirmiyim acaba.


Rüzgar: ewet az önce bir garson üstüme birşeyler döktüde şikayetçiyim eger onu birdaha burda görürsem gerçekten oteliniz ve kariyerinizi bitiririm anladınızmı.dedim adamın yakasını tutarak.


Genel müdür: Beyfendi özür dillerim o garson adına sizden zararınız neyse ödemeye hazırım.İstersenizde otelimizin vip müşteriler ait avm vardır.


Rüzgar: benim kim oldugumu biliyormusunuz ha ben RÜZGAR ARSLANOĞLUYUM HEMEN BANA TEMİZ KIYAFETLER GETTİRİN.dedim adam birden korktu ve hemen yanımdan ayrıldı.


Genel müdür: hemen bana temiz kıyafetler bulun ve RÜZGAR ARSLANOGLUNUN BURDA oldugun söyleyin herkez çok temkinli olsun tamamı ve ece yede söyleyin

odasına çıkmasın ayak altında dolaşmasın anladınızmı.birden arkamdan gelen sesle.


Ece: neden ayak altında dolaşamıyormuşum ha bende burda garsonum işimi yapmam gerek tamamı. dedikten sonra diğer hizmetlinin elinde olan temiz kıyafetleri alıp çocugun ismi neydiki ha hatırladım rüzgardı galiba tam gidiyordumki.


Genel müdür: ece ne yaptıgını sanıyorsun gidemesin.


Ece: görmüyormusunuz temiz kıyafetleri rüzgar beye götürüyorum hem siz bana güvenin oteli tehlikeye atacak bir şey yapmam.dedim ve çıktım vıp bölümüne ve kapıyı tıklatıp gel sesiyle içeri girdim.


Rüzgar: gel dedim. ve içeri yine o kız girdi yarabbi sen bana sabır ver bu sefer kurtuluşu yok.


Ece: rüzgar bey temiz kıyafetlerini getirdim ben.dedi ve gözümün önünde gömlegini çıkardı hemen gözlerimi kapatım ve arkamı döndüm.


Rüzgar: hemen alıp gömlegi giydim ve aynada onun arkası döndügünü gördüm ne kadar utangaç diye sırıtım bana ne oluyor ya ciddileş rüzgar.


Ece: beyfendi birşey isterseniz seslenmeniz yeterli. diyip çıktım odadan neden bukadar utandımki ya aptalsın işte ece aptal.


Rüzgar:yine sözünü söyleyip gitti ya bence bunu bu kız alışkanlık haline getirdi odadan çıkıp aşagıdaki restorana indim babamın karşısındaki sandalyeye oturdum yemekleri yine o kız getiriyordu önüme geldi ve yemegimi koydu an kokusu o kadar güzeldiki birden yaka kartında ismin ece oldugunu ögrendim

yemekleri servis ettikten sonra kenarda duruyordu hiç sorun çıkarmadan gözüme o kadar güzel gözüktüki dünyadan soyutlandım bir an babamın sesimi duymamla birden kendime geldim ve.


Rüzgar: Efendim baba?


Kemal bey: holdiglerin hisselerini yükseltmek önere bilecegin bir kapak yüzü varmı oğlum?


Rüzgar:bilmem ama mesela kuzenim atiye olabilir baba ne dersin ha?


Kemal bey:aslında olabilir iyi bir fikir düşünecem oğlu.









♥ SEN BANA AİTSİN ♥Où les histoires vivent. Découvrez maintenant