30.BÖLÜM

2.1K 97 1
                                    

Rüzgar: eve vardıgımda etrafa bakmaya başladım sonra birden yürürken ecenin o adamla sarıldığını gördüm beni görmemesi için hemen köşeye saklandım sinirden dilimi sıkıyordum o sadece benim ona kimse dokunamaz,sarılamaz,öpemez,o benim deyip hemen arabaya binip eve gittim eve gittiğimde hemen eceyi oradan kurtarmak gerekiyordu ne olursa olsun o benim hepte benim kalacak nasıl o adamla sarılırlar anlamıyorum or... Çocuğu o elinini ona dokunan parmaklarını koparacam.

Demir: artık bana yavaş yavaş alışmayabaşladı neden ama yanımda olduğu halde neden o kadar uzağımda eski gibi gülmüyor acaba bir şey hatırlamaya başladı.ne güzel uyuyor böyle ecenin odasından çıkıp salona geçtim televizyonu açıp koltuğa uzandım.

Rüzgar: eceyi demir denen herif içeri götürdü onu bir an önce yanına almalıyım.evemime doğru giderken ecenin halini unutamıyorum onu çok özledim içimdeki boşluğu dolduran tek kişiydi ece o üç harf hayatına girdikten sonra hayatıma güneş gibi doğdu bu kader olmasında ne olsun ben aşka inanmayan hiç bir inancı olmayan bir insandım eskiden o gittiğinde ışığını kaybetmiştim kelimeler yetmez anlatmaya onun yokluğunu ama tam bir kelimelik boş zavallı bir rüzgar ama onu bügün gördüm ya içindeki umut tohumları yeniden yeşerdi idama gidip yatağa tarım eceyi düşünerek uyudum.

Demir: birden kendimi koltukta uyuya kaldım dedim ve kalktım ece tam bakmaya çıkacak ken birden mutfaktan sesler geldiği duydum ve otarafa doğru yöneldim birden mutfak kapısına girdiğimde şakın kaldım ece yemek yapıyor bu hali biraz garip gelsede ses çıkarmadan özledim onu taki o beni farkedene kadar.

Ece: aaa sen burada mıydın farketmeden senin uyuduğunu görünce uyandırmadan yemek hazırlıyıyım dedim bakalım begenecekmisin sen masayı hazırlanan demir bende yemekleri getiriyim tamamı.

Demir: tamama ben o zaman bunları götürüyorum.masayı hazırladıktan sonra birlikte yemek yiyip masayı topladık birlikte film izleyip uyuduk.

Rüzgar: sabah erken kalkıp şirkete gittim adamları hazırlatım en kısa sürede ecemi o adamın elinden alıcam.

İyi okumalar :-D

♥ SEN BANA AİTSİN ♥Where stories live. Discover now