21.BÖLÜM

4K 136 8
                                    

Ece: hadi gidelim rüzgar şimdiden tedirgin oldum.

Rüzgar: yapma ece hadi bunu aşman için geldik bir tanem biraz yürüyelim anlat neden senin bu atlara karşı korkun canım

Ece:bir kütüğün üstüne oturduk anlatmaya başladım . ben daha 11-12 yaşlarımda at çifliğine götürdü beni babam ama orada bir at gördüm siyah ve çok asi babama sordum baba o at niye böyle 'kızım o at deli olduğu söyledi ama belki özğür olmak istiyordur'sonra ben de ondan çok etkilenmiştim ben etrafta dolaşıp oynarken arkadaşlerımla sonra yarış yapalım dedik ben koşarken tam arkadaşıma bakarken birden yığılıp kaldım kimse bana yardım etmedi kafam saki bölünmüş ve kan fışkırıyor gibi ve sesler uğultulu geliyordu bir bana yardım etti ve kalktım hastaneye götürüp bütün tektikleri yaptılar ama bir şey çıkmadı 24 saat müşadde altında kalmamı söylediler ama ondan sonra ki bazı geçmiş hatıralarımı hatırlayamıyorum bundan dolayı atlardan hoşlanmıyorum rüzgar zorlama lütfen.

Rüzgar: ağlama lütfen ben senin yandındayım yardım edecem sana hepsini aklından silecem bir tanem

Ece: tamam ama lütfen yavaş yavaş ilerleyelim rüzgar.

Rüzgar:tamam bir tanem hadi gel birlikte atları sadece seyredelim.gidip havuç alıp geldim eceye 'sen vermek istemez meszin ece ben sana yardım edecem'

Ece:tamam ama sende benim yanımda ol.elime havuç alıp elimden tutu ve elimi uzatı rüzgar o sırada nasıl terledim resmen ecel terleri gözlerimi kapatıp gire bildiğim kadar rüzgara sarıldım.

Rüzgar: nasıl da titriyor ve terliyor ece 'ece hadi aç gözlerini bak bir şey yapmıyor ece'

ece:hayır açmak istemiyorum.

rüzgar:hadi ama bak yok bir şey ece.yavaşça açıp baktı ilk başça çekilmek istesede ben bırakmadım biraz rahatladı ece.' bak bir şey yapmıyorlar hadi bunu ilerletelim benimle ata bin hadi cesur ol cesur kızım benim.

ece:hayır ben tamam yapacam binecem ata. bir at getirdi bize önce rüzgar sonra ben korksam bile rüzgar benim yanımda biraz içime su serpmişti biraz ilerledikten sonra yağmur başladı bir kulube görene kadar sırılıklam olmuştuk içeri girdik.

Rüzgar: hadi üstünü çıkar yani o anlamda değil ıslak üstündeki üşütmiyesin diye

bak şurada dolap var oradan üstüne bir şey giyin ben dışarıdayım.dedim ve dışarı çıktım hava soğuktu ece beni çağırdı içeri.

Ece:hadi gelebilirsin rüzgar giyindim.

Rüzgar:girdim içeri elindeki battaniyeyi üstüme koydu.

Ece: ben acıktım ben mutfağa gidicem ne varmış diye.kafasını tamam anlamında saladı mutfağa girdim dolabı açtım sandiviç vardı içine baktım böcek möcek olur diye. tabağı alıp rüzgarın otudugu koltuga oturup ona uzatım bir tane sandiwichi alıp yedi.

Rüzgar: galiba bu gece burada kalmak zorundayız yağmur yağıyor ve gece.

Ece: sorun değil ama telefonun getirdiysen bize şarkı açsana.

Rüzgar: bende olur dinleriz.telefonumu açıp(şarkıyı başlatın)bastım şarkıya.

Ece:bu şarkı çok severim biraz dinledikten sonra hemen uykum uykuya daldım.

Rüzgar:ece kafası düşerken tutup omzuma koydum.sabaha kadar böyle uyuduk.sabahın ilk ışıklarıyla gözlerimi açtım halen uyuyordu ece onu uyandırmadan başını kaldırıp yastık koyup yatırdım.kalkıp dışarı çıktım hemen dışarıda köşede duran odunlardan alıp içeri geçtim şömineyi yaktıktan sonra eceyi uynadırmalıydım artık yanına gidip ece diye seslendim ama ses yok elimi yanağına koydum yanıyordu ateşi vardı birden aklımkariştı ne yapmam gerek diye.sonra onuda alıp dışarıdaki atlardan birine bindirdim ve bende bindim hemen onu çiflige götürdüm hemen atan inip kucağıma aldım onu içeriye girip odaya götürdüm orada çalışan adam soğuk suya sokmamı söyledi hemen alıp onu soğuk suya soktum çıkardım havluyu giydirdim yatağa bıraktım sonra bırıldanmaya başladı hemen yanına uzandım onu yanına uyudum uyandığımda kimse yoktu ece ece diye sesleniyordum kimse yoktu aşağı indiğimde kahvaltı yapıyordu.

Ece: günaydın rüzgar gel kahvaltı yap.

Rüzgar. bir daha habersiz bir yere gitme.

Ece:tamam gitmem.kahvaltımızı ettikten sonra kalkıp şehre doğru gittik.

Rüzgar:galiba ailelerimiz bizi arıyorlar tabi gazatecilerde dahil.

Ece:of olamaz yinemi.

Rüzgar: kimseye görünmeden gideriz ya.yolumuza devam ederken birden önümüze kamyon çıktı bende sağa kırdım direksiyonu sonra kaza oldu.







KİM PLANLADI BU KAZAYI?

YENİ BÖLÜMDE GÖRÜŞÜRÜZ :)

♥ SEN BANA AİTSİN ♥Where stories live. Discover now