-part 20-

3.8K 167 4
                                    

Po obědě,který byl vážně úžasný jsme se s Lucy rozhodli,že půjdeme na nákupy,aby jsme si z New Yorku něco odvezli.

Musím říct,že Manhattan je jedno z nejkrásnějších měst,která jsem navštívila. Lidé jsou tu úplně odlišní než  přespříliš upjatí Angličané. TopShop,Forever 21 a desítky obchodů s oblečením ze kterých jsme si s Lucy odnesli alespoň jednu tašku teď mijíme snažíc se najít restauraci ve které na nás čekají kluci. ,,Proč nemůžeme do mekáče? Ten je na každém rohu a mě už bolí nohy." stěžuje si Lucy šourající se kousek zamnou. ,,Možná kdyžby sis nebrala boty s jehlami,chodilo by se ti líp." ukážu na její boty se snad deseti centimetrovými potpatky. ,,Pravda." řekne smířeně a dožene mě tak,že už jdeme obě zároveň. ,,Jak,že se ta restaurace kde budeme večeřet jmenuje?" zeptá se mě Lucy a já na moment zastavím. ,,Tys přece mluvila se Zaynem,on ti řekl ten název." řeknu jí s pocitem,že Lucy opět spoléhala na mé navigační schopnosti,které byli rozhodně lepší než ty její,ale pořád nebyli dostatečné. ,,Zavolám mu." řeknu jí dříve než začne cokoli namítat. Po chvilce hledání Zaynova jména v mých kontaktech konečně najdu jeho číslo na které kliknu a mobil si přiložím k uchu. ,,Lindy?" zeptá se když mi to si po čtvrtém pípnutí vezme. ,,Ahoj Zayne,jak se jmenuje ta restaurace do které za vámi máme dojít?" zeptám se. ,,Když se podíváš na druhou stranu křižovatky tak to uvidíš." řekne pobaveně a já udělám jak mi řekl. Za skleněnou výlohou na druhé straně křižovatky na nás mávají a různě se legračně šklebí Harry,Niall a Louis se Zaynem. Zamávám jim nazpět a přejdu za Lucy,která spolu se svými taškami okupovala celou jednu lavičku na kterou se jinak vlezou čtyři lidi. ,,Pojď." natáhnu k ní ruku,kterou vděčně příjme a postaví se na nohy. Snaží se pobrat všechny tašky,které jí neustále proklouzávali mezi prsty proto jsem se rozhodla,že jí několik tašek vezmu ikdyž já jich měla stějně tolik jak ona. ,,Já je poberu,už i tak jich máš dost." natahuje se pro své tašky,které jsem jí už vzala,ale já uhnu. ,,Vezmeš si je až budeš mít lepší boty." usměju se na ni a ona si jen povzdechne,protože stejně jako já ví,že tento boj má prohraný kvůli faktu,že ikdyž si nakoupila tři páry nových bot všechny měli potpatek nad pět centimetrů. Když Lucy posbírá zbylé tašky,které já už jsem nepobrala přejdeme ke křižovatce na které čekáme jen chvíli než blikne zelený panáček a my se tak můžeme rozejít za kluky.

,,Vánoce jsou až za devět měsíců,ale jestli si mi něco koupila,předem si to rád vezmu." nahrne se ke mně natěšený Harry,který naivně doufá,že v jedné z několika tašek,které držím je něco pro něj. ,,Jistě,že pro tebe něco mám. Tady." podám mu tašku z TopShopu a sednu si mezi něj a Zayna. Vidím,že ne jen já a Lucy se snažíme zadržovat smích z důvodu,že TopShop není vůbec Harryho styl tím pádem až otevře krabici bot kde jsou jedny z Lucyiných jehel,asi radost mít nebude. Jeho výraz,který stál k nezaplacení po otevření krabice a my se nezmohli na nic jiného než na nával smíchu,který náš stůl během okamžiku obklopil. Smáli jsme se všichni,dokonce i Harry který kroutil hlavou nad jeho naivností. Moment,všichni jsme se nesmáli. Kdo je ten co na nás hleděl s pozdvyženým obočím a vypadal dokonce,že se za nás stydí? BINGO! Ano je to Liam,který ne jen že mě ani nepozdravil,ale kdykoliv jsem něco řekla neodpustil si jedovatou poznámku. Ale čemu se divím,všechno jsem pokazila a Liam má plné právo se na mně zlobit. ,,..
.a nebo ty žlutý?" z myšlenek mě vytrhne až Zayn mávající mi před obličejem. ,,Cože?" zeptám se,protože jsem ho vůbec nevnímala. ,,Jestli si večer mám vzít ty černý nebo ty žlutý Hurricany." zeptá se mě nadějně Zayn. ,,Rozhodně černý." odpovím okamžitě,protože představa Zayna v žlutých botách se mi moc nezamlouvala. ,,A kam vlastně večer jdeš?" zeptám se ještě. ,,Já? Spíš my!" vyhrkne nadšeně. ,,Od zítra máme čtyři dny koncertování,potřebuju se prospat. Semnou nepočítejte." řekla jsem Zaynovi a představovala si svou maličkost ve vyhřáté posteli,cpoucí se popcornem a slédováním Netflixu. ,,Právě pro to,že od zítra koncertujem je tohle poslední příležitost si pořádně zapařit tady v New Yorku! Přece si tohle nenecháš ujít." přemlouval mě Zayn. ,,Zábava bude i beze mě." usmála jsem se na Zayna,který nevypadal,že by NE bral jako odpověď. ,,Neřekla bych." vplete se do naší konverzace Lucy. ,,Cože?" zeptá se nechápavě Zayn. ,,Viděli jste Lindy někdy opilou? To je teprv sranda." zakření se Lucy a já tuším kam tím míří. ,,Pokračuj." pobídne Zayn. Než Lucy stihne začít mluvit do konverzace se ještě vplete Harry dělající si ledabylí drdol kvůli kterému se mu Louis neustále směje. ,,To jsem vám říkal jak měla Lindy osmnáctiny." začal Harry a mě bylo jasné,že jak Harry tak i Lucy začnou vyprávět 'historku' z mých narozenin z minulého roku. ,,Myslíš tu oslavu kde jste oslavenkyni hledali skoro pět hodin a našli jste ji pak připoutanou s barmanem na balkoně?" zeptá se Louis,který hned poté co Harry kladně kývnul hlavou vyvalí oči a nevěřícně si mě prohlíží. ,,Tak to půjdeš s námi!" oznámí nadšeně Zayn,který na mě ještě před chvilkou civěl stejně jako Louis. ,,Dvě podmínky! Nebudu pít a budu moct odejít kdykoli jen budu chtít." vztyčím výstražně ukazováček a Zayn jen smířeně kývne. Kdybych jen věděla co se o pár hodin později stane nikdy bych s tím nesouhlasila.

Černé úpnuté šaty končící mi někde v polovině stehen. V konečcích navlněné vlasy spadající mi kousek pod klíční kostí. Se svým vzhledem jsem byla víc než spokojená a pomalu se začínala na dnešní noc těšit.  ,,Můžu jít takhle?" zeptám se a zatočím se dokola,aby mě kluci kteří pro mě a Lucy právě přišli mohli vidět ze všech stran. ,,My se chtěli opít ne tě hlídat před půlkou nadrženýho New Yorku." řekne Harry ukazující na moje možná až zbytečně krátké šaty. ,,Harry tím chtěl říct,že ti to moc sluší." řekne Niall nenápadně při tom drkající do Harryho. ,,V tom případě můžeme jít." řeknu natěšeně a za doprovodu kluků a Lucy opouštíme hotel.

Neonový nápis GOLDEN LIGHTS a hudba,která šla slyšet již několik metrů před barem. Tyto dvě věci mě začli pomalu,ale jistě smiřovat s faktem,že nezůstanu jen u pouhého džusu jak bylo v plánu.

Po třech týdnech tu máte další část. Nejdřív jsem vám to nechtěla říkat,ale nejspíš chci abyste byli informovaní. FAME už jsem chtěla minimálně dvakrát smazat. Ne,že by mě psaní nebavilo to právě naopak,ale jde tu o 1D. Nemám k nim takový vztah,který jsem k nim měla ještě před 2 měsíci proto teď části přidávám hodně málo. Kvůli vám knížku dokončím,protože hodně z vás si FAME oblíbilo a nezasloužíte si,abych ji smazala proto budu pokračovat. Poslední díl můžete čekat 4.7.16. Bude to přesně rok od toho co jsem vyfala první díl. Doufám,že z toho nejste nějak moc sklamaní a nezlobíte se. Jakýkoli názor na knížku nebo na krizi co teď mám mi udělá radost.

FAME Kde žijí příběhy. Začni objevovat